Blog-Tip: Blog Marketing Endog

Tip BlogSalajengna pikeun ngadamel belasan tukang roti éta, ironisna, Blog Marketing Endog!

Ngeunaan Endog Marketing: Susan Payton mangrupikeun Ngatur Rakan di Endog Marketing. Anjeunna ngagaduhan MBA ti Universitas Central Arkansas, sareng ngagaduhan gelar BA dina basa Inggris sareng Perancis. Susan parantos damel salaku panulis dina kapasitas kréatip salami sapuluh taun. Anjeunna ayeuna ngamangpaatkeun kamampuan kréatipna ku élmu sareng pangalaman dina pamasaran, kauangan sareng bisnis.

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Abdi resep pisan 'koran' anu raos kana blog anjeun! Tata perenahna luar biasa beresih sareng lega - leres pisan dilakukeun! Saur kuring aya kasempetan dina palang nav anjeun pikeun ngalanggan Ngalanggan RSS atanapi ka tautan Email. Sugan kénca-ngabenerkeun tautan Bumi sareng Tentang anjeun ... teras menerkeun bentuk langganan sareng ikon RSS leres-leres. Upami henteu dina palang nav, ti katuhu handapeunana di sisi-katuhu.

    Abdi nyarankeun ikon RSS kadaharan pikeun kaseueuran situs anu aya di sisi luhur sareng katuhu halaman 'diluhureun lipat' ... éta henteu aya syarat pikeun ngagulung. Padahal seuseueurna panyungsi ayeuna sacara jelas kalebet kapabilitas RSS - ikon RSS mangrupikeun seruan halus pikeun jalma-jalma langganan!

  2. Font Sans serif henteu marahmay sakumaha font serif pikeun dibaca - tapi anjeun jarang mendakan font serif rutin pikeun maca tulisan dina wéb. Kuring henteu yakin kunaon tapi kuring henteu nganggo éta ogé. Kanggo ngimbangan, sanaos kitu, kuring mastikeun ukuran font kuring tiasa dibaca. Pikeun hiji waktos, urang ningali ukuran font ngaleutikan dina wéb nalika monitor janten langkung ageung.

    Ayeuna monitor ageung ku resolusi anu luhur pisan - ngajantenkeun fon anu langkung alit sareng langkung hese dibaca! Kami parantos bunderan lengkep. Abdi nyarankeun ningkatkeun ukuran-font tina kontén anjeun sababaraha ukuran. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ngan ukur pikeun pane tengah anjeun ku nambihan font-size: 13px ka #contentmiddle dina styleheet anjeun.

  3. Nalika kuring ngalakukeun tips ieu, kuring sok terang yén kuring ngalanggar aturan sorangan! Nanging, kuring nyarankeun langkung seueur panggunaan judul (h2 sareng / atanapi h3) dina kontén anjeun ogé sababaraha daptar pélét. Jujur, jalma bener-bener henteu 'maca' blog sareng situs wéb sakumaha anu aranjeunna likasikeun. Meryogikeun urang sakedap eusi kami. Pikirkeun unggal blog salaku rorongkong. Tambahkeun pos pikeun sirah, awak, suku sareng suku. Teras tambihan sababaraha titik peluru pikeun iga anjeun. Nalika anjeun marios padamelan anjeun, pastikeun nalika anjeun nyetak tulisan, anjeun tiasa ngartos naon tulisan anu diusahakeun sadayana henteu leres-leres maca unggal kecap.
  4. Babarengan judul na pélor - pastikeun ngagunakeun gambar pikeun ngabédakeun tulisan anjeun. Ieu penting pisan nalika pamaca anjeun maca tulisan anjeun ti feed reader dimana sadaya éstétika blog anjeun
    disaring kaluar. Hiji gambar hargana sarébu pamiarsa! Abdi janji. Anjeun bakal mendakan sakedik postingan kuring tanpa gambar sareng kuring perhatosan dorongan saharita sareng konsisten dina klik-liwat ka tulisan kuring tina feed kuring.
  5. Naha anjeun mikirkeun mérek situs anjeun kana blog anjeun atanapi sabalikna? Saur abdi henteu peryogi pisan pikeun mindahkeun logo anjeun ka blog anjeun atanapi bahkan pikeun ngamangpaatkeun blog anjeun salaku bagian tengah dina situs wéb anjeun. Tren dinten ayeuna ngagabung dua ... blog langkung mirip situs sareng situs langkung ngagunakeun téknik blogging. Abdi gaduh halaman wéb bari, disauran Coders4Hire. Kuring mendakan saatos sababaraha tulisan yén kuring ngembang bisnis langkung gancang sareng blog kuring tibatan sareng situs abdi! Anjeun panginten mendakannana sami.
  6. Tip pangusahaPaling heunteu, pastikeun ngirim link kana buku anjeun dina sidebar anjeun! Buku anjeun, 101 Tip Pangusaha, bakal nyangking seueur kapercayaan kana sora blog anjeun nalika anjeun terus ngawangun otoritas! Ogé, éta bakal naekeun penjualan anjeun nalika blog anjeun tumuh dina kapercayaan.

    Éta ogé bakal nyandak sababaraha rohangan bodas dina kolom éta. Kuring henteu ngiringan anjeun - sigana kuring sigana masih ngagarap téma!

  7. Kuring perhatoskeun duplikat meta tag dina header anjeun - tapi kecap konci na kosong. Abdi nyarankeun sababaraha meta tag plugins anu kuring nyerat ngeunaan dina pos anu saencana.

Éta kedahna ngajantenkeun anjeun sibuk bari! Hayu atuh terang kumaha kalakuan blog anjeun saatos ngalaksanakeun sababaraha parobihan ieu. Kedah sabar! Kasuksésan dina blogging sadayana ngeunaan Eusi, Gairah sareng Momen!. Punten entong janten muhrim - urang ogé hoyong nguping kumaha deui kamajuanana!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.