Blog-Tipping: Netglobalbooks

Depositphotos 8149018 s

TippingSalajengna dina daptar blog-tipping nyaéta Linda Lee sareng blog Netglobalbooks. Linda mangrupikeun wirausaha sareng ibu tunggal sareng 3 murangkalih hébat. Linda mimiti ngajual buku sareng cocooan sareng tikét konsér dina eBay, sareng ieu ngakibatkeun nyerat sareng ngajual ebook sareng nyiptakeun halaman wéb.

Blog Linda mangrupikeun anu saé - kalayan téma Paintbrush ku Antbag.

Ieu Tip Blog anjeun, Linda:

  1. Abdi nyarankeun ningkatkeun versi anjeun tina WordPress kana vérsi pangénggalna sareng pangageungna.
  2. Tag FontKuring mendakan sababaraha kaanehan sareng téma anjeun. Dina halaman indéks utama anjeun, pos anjeun dimimitian ku> p /> sareng katingalina aya sababaraha tag font nakal anu ngulang nyalira saatos eusi unggal pos.

    Anjeun kedah tiasa mendakan tag font nakal ku ngédit halaman indéks utama anjeun dina éditor téma WordPress. Tag p funky tiasa aya dina kontén anjeun.

  3. Anjeun ngagaduhan tautan paéh kana forum di blogroll anjeun dina sidebar anjeun. Upami anjeun hoyong forum anu tiasa dianggo dina WordPress, anjeun tiasa nyobian bbPress. Réréncangan blogging kuring Tony Chung parantos ngamuat sareng ngajalankeun situsna, Geekwhat.
  4. Kuring perhatoskeun nalika nyerat yén anjeun gaduh campuran tag paragrap (> p>) sareng garis putus (> br />). Putus garis bakal ngarusak garis sareng neraskeun anjeun dina garis salajengna tanpa padding atanapi pasisian. Paragraf; Nanging, tinggalkeun sababaraha padding anu saé di luhur sareng di handap paragrap eusi anjeun. Ayat ngébréhkeun eusina kalayan saé - sahingga eusi anjeun langkung gampang dibaca. Abdi nyingkahan putus garis.
  5. Teu aya tag data meta dina lulugu anjeun. Data méta dianggo ku Mesin Pamilari pikeun mintonkeun inpormasi kata konci sareng pedaran ngeunaan situs anjeun sareng masing-masing halaman anjeun. Abdi nyarankeun ngamuat sababaraha plugins pikeun ngabantosan anjeun dina nyetél kecap konci sareng tag meta déskripsi!
  6. Ikon feed RSS anjeun diposisikan sacara hadé! Pikeun mastikeun yén anjeun narik pamiarsa ku feed RSS anjeun, kuring nyarankeun pikeun ngadaptar FeedPress sareng ngamuat plugin Feedburner WordPress.
  7. Pikeun ngabantosan Mesin Pencarian dina nganapigasi blog anjeun langkung gampang, kuring bakal nyarankeun pikeun ngamuat a Sitemap generator plugin. Karesep kuring saleresna mangrupikeun versi béta - éta tiasa dianggo saé pisan sareng kuring henteu kantos ngalaman masalah. Kusabab blog anjeun dina subdirectory, nalika anjeun ngawangun sitemap anjeun pastikeun ngapdet file robots.txt anjeun sareng lokasi dimana mendakanana:
    sitemap: http://netglobalbooks.com/blog/sitemap.xml

    Upami anjeun ngalaman masalah, daptar sareng Google konsol Search pikeun meunangkeun sababaraha tips!

  8. Saha Linda Lee? Dimana gambar na? Dimana gambarna? Blogging mangrupikeun pangalaman visual sapertos maca. Jalma condong nyambung ogé sareng jalma, sanés téks. Kuring henteu ngagaduhan gambar dina lulugu kuring sabab kuring narkis ... Abdi gaduhna di dinya janten anjeun tiasa émut ka raheut abdi sareng tiasa percanten ka kuring.
  9. Kuring ogé bakal naburkeun tulisan anjeun nganggo clipart atanapi gambar pikeun ngabédakeun éta tina blog sanés sareng nyayogikeun sakedik wawasan pikeun kontén anjeun. Ngamangpaatkeun pélor sareng header (h2, h3) dina kontén anjeun ku supados pamiarsa tiasa langkung gampang nyeken.

Linda, anjeun damel padamelan anu hadé ku blog ngora sapertos kitu. Anjeun teu kedah miceun sadaya paningkatan ieu sapeuting - candak waktos anjeun. Nembongan anjeun resep kana tulisan anjeun sareng éta tiasa dipersonalisasi sareng inpormatip. Tetep teras nambihan sababaraha tweaks ieu kana waktu - anjeun bakal nampi dorongan dina pamaca sareng dina mesin pencari.

Sing salamet! (Ti Pa Bujang!)

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

6 Komentar

  1. 1

    wow doug, abdi unduh plugin generator sitemap na anu saé pisan, kuring parantos ngirim sitemap ka google, sigana tiasa dianggo kalayan sampurna jantenXx deui kanggo naséhat anjeun… ogé kuring nuju ngalakukeun sababaraha parobihan dina halaman beranda kuring, saatos maca dina waktos anu terakhir anjeun tippings blog, sigana kuring bakal langkung saé 🙂

  2. 2
  3. 3

    Hai Doug,

    Wah hatur nuhun kanggo sadayana bantosan sareng tautan anu hébat sareng bongbolongan.
    Kuring ngerjakeun sababaraha jalma ayeuna sareng kuring nuju damel dina poto, sareng kuring ngamutahirkeun halaman kuring.
    Kuring bakal masang plugins anu anjeun sarankeun sareng kuring ngalakukeun entri blog ngeunaan anjeun!
    Anjeun ogé aya dina daptar blog kuring ayeuna.
    Nuhun deui kanggo sadayana!

    Linda Lee

  4. 5

    Nuhun Doug!
    Abdi nembé mésér buku dumasar kana pilihan anjeun.
    Kuring henteu kantos nguping ngeunaan jalma ieu sareng kuring maca ulasan Amazon sareng ieu mangrupikeun buku kuring. "Nyangka anu teu disangka-sangka"
    (Kuring angkat ka eBay sareng ngagaleuh, punten perkawis éta) tapi kuring ogé nempatkeun éta dina halaman wéb kuring ogé kanggo dijual ngalangkungan Amazon.
    🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.