Blog-Tipping: Catalyze, Jaringan Sosial pikeun Pangembangan Perangkat Lunak sareng Ahli Kagunaan

Depositphotos 8149018 s

Parantos lami ti saprak kuring tip blog sareng kuring ngingetan yén sababaraha minggu ka pengker ku Tom Humbarger tina Kaget. Parobihan padamelan sareng kontrak samping pisan nyingkat jumlah waktos kuring tiasa nyéépkeun dina situs abdi unggal dinten. Untungna, éta mimiti ngorondang ayeuna.

Mimiti, Sababaraha Eupan Balik ngeunaan Blog-Tipping Saméméhna

Kuring leres terang ti André di Lendo.org yén Parobihan anu kuring nyarankeun pikeun situs na nyababkeun sababaraha kanaékan anu luar biasa pikeun pangunjung sareng pandangan halaman. André ngagaduhan sakitar 290 pangunjung unik per dinten sareng sakitar 700 halaman halaman sateuacan perobihan. Ayeuna, Lendo.org ngabogaan 1200 pangunjung unik per dinten, sareng sakitar 3000 halaman halaman!!!

Tipping Catalyze

Dinten ayeuna, kuring badé ngiringan Catalyze - Komunitas pikeun Analis Bisnis sareng Profesional UX - Jalma Kreatif Ngararancang Parangkat Lunak Luar Biasa. Catalyze langkung saé ngalangkungan blog, éta leres-leres jaringan sosial janten ieu bakal janten tantangan! Tom ping kuring sababaraha minggu ka pengker sareng parantos sabar ngantosan!

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Anjeun panginten tiasa seuri kana ieu, tapi kuring leres-leres kedah ngali pikeun terang naon anu dimaksud "UX"! Kuring henteu sadar éta singkatan tina Pangalaman Pamaké. Kuring henteu yakin yén jalma milarian dina "UX"… anjeun panginten badé nyerat "Pangalaman Pamaké" dina judul halaman, sareng sajabana dina halaman, anjeun panginten hoyong nganggo> akronim> tag: UX sahingga mesin pencari ngorondang duanana istilah sareng singgetan.
  2. Éta bakal janten tantangan, tapi kuring leres-leres ngadorong anjeun pikeun nyayogikeun tautan feed dina halaman bumi anjeun. Upami anjeun tiasa ngembangkeun eupan komprehensif ngeunaan tulisan pangénggalna, diskusi forum pang anyarna, sareng panginten kajadian-kajadian anu pang anyarna - éta leres-leres bakal masihan seueur nilai pikeun pamaca.
  3. Dina catetan anu sami, kuring perhatoskeun yén kuring leres-leres tiasa kéngingkeun RSS feed tina blog anjeun tapi éta henteu lebet dina lulugu anjeun kanggo integrasi sareng panyungsi. Sadaya pangotéktak pangénggalna bakal milari sebutan tautan RSS dina judul halaman anjeun sareng aranjeunna otomatis bakal nembongkeun tombol langganan RSS dina Address Bar. Kieu sapertos kodena:

    Kieu kumaha rupina nalika anjeun ka halaman kuring di Firefox:

    Alamat Bar kalayan RSS Link

    Ieu sapertos halaman anjeun:

    Alamat Bar tanpa Tautan RSS

    Upami anjeun ngajantenkeun saderhana pikeun ngalanggan situs anjeun, anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur palanggan. Pastikeun ngagunakeun alat sapertos Pangandaran pikeun ngawas sabaraha palanggan anjeun.

  4. Upami kuring Google Bot ngikis halaman blog anjeun, kuring bakal ngaindéks halaman anjeun salaku "Blog thumbarger" ... sigana sanés kecap konci anu anjeun milari. Upami anjeun tiasa ngarobih judul halaman anjeun kana judul halaman anu sabenerna, di hal ieu: Naha anjeun Pamikir Desain? Catalyze Wisdom ayeuna ku Tom Humbarger
  5. Mesin pencari leres-leres merhatoskeun kumaha kontén diwangun dina halaman anjeun ogé. Dina hal postingan blog anjeun, judul tulisan ngan saukur tautan sareng kelas = "siblog_PostTitle". Éta moal nyaritakeun Search Engine yén aya anu penting ngeunaan Judul éta. Upami anjeun tiasa lebet nyali aplikasi anjeun, kuring bakal mastikeun yén kuring ngagaduhan tag judul, boh> h1> atanapi> h2> tag anu ngalebetkeun judul tulisan blog kuring. Kuring ogé bakal nyarankeun nyerat tulisan nganggo tag judul ogé.

    Sugan halaman anu paling seueur aya halaman bumi anjeun. Ieu ngan saukur hiji halaman ageung tautan nalika ditingali ku Search Engine. Upami éta halaman anu diformat kalayan judul sareng kutipan anu ditandaan saluyu, anjeun bakal tiasa kéngingkeun kontén éta diindeks langkung saé.

  6. di anjeun almanak halaman aya tautan Langganan .. tapi teu aya dina tautan pikeun ngalanggan. Kuring ogé bakal mastikeun yén anjeun nunjukkeun judul halaman nalika kuring nyerat ngeunaan judul blog.
  7. Ngali kana struktur halaman anjeun, kuring ningali labirin rumit anu luar biasa tina tabel sareng divs. Kuring henteu hoyong némbak ka sasama pamekar .NET, tapi kuring sering ningali ieu anu nyeri. Pamekar .NET anu hébat bakal ngagaduhan waktos anu sesah pikeun néang unsur, janten anjeunna miceun tabel di sakurilingna supados langkung gampang.

    Tables kanggo data, divs sareng styleheets kanggo eusi.

    Pikirkeun cara kieu - pura-pura anjeun crawler mesin pencari sareng anjeun nyobian 'ningali' kontén naon dina halaman anu mangpaat pikeun diindéks. Crawler nyandak bagian tina halaman ... teu aya anu terang naon perséntase na, tapi aranjeunna henteu nyandak sakabeh halaman. Aplikasi anjeun gaduh seueur kode pormat sahingga sesah mendakan kontén na! Sareng waktos anjeun ngalakukeun, éta satengahna halaman. Gaya ieu biasa di pamekaran .NET. Éta ngajantenkeun aplikasi langkung gampang nyerat, tapi sesah pikeun crawler maca. Upami aya cara pikeun anjeun masihan tanggapan kana sistem Manajemen Eusi anjeun, punten wartoskeun ka aranjeunna.

  8. Kuring leres-leres hoyong nyandak puncak dina "Powered by iRise" pikeun mendakan inpormasi langkung lengkep tapi dihubungkeun sareng halaman kosong.
  9. Anjeun ngagaduhan tag Meta dinamis pikeun kecap konci sareng katerangan dina halaman. Ironisna, kaseueuran mesin pencari henteu merhatoskeun pisan ieu, tapi éta henteu tiasa nganyenyeri. Pedaran meta anjeun peryogi sababaraha padamelan. Upami kuring ningali halaman kalénder anjeun hasilna, pedaranana bakal muncul salaku "Catalyze | Kajadian ”. Kuring henteu yakin anjeun bakal kéngingkeun seueur jalmi anu ngaklik éta! Sabalikna, kuring bakal nganggo paragrap munggaran anjeun, "Kalénder acara Catalyze mangrupikeun sumber anu lengkep pikeun sadaya kagiatan? lokal atanapi nasional? anu dipikaresep ku analis bisnis sareng propésional pangalaman pangguna. "
  10. Teu aya file robots.txt dina diréktori akar anjeun. File Robots.txt ngantepkeun bot Search Engine terang kumaha anjeun hoyong milarian situs anjeun. Anjeun tiasa mendakan seueur inpormasi dina Robots.txt dina ieu FAQ kaca.
  11. Teu aya file sitemap.xml dina diréktori akar anjeun sareng henteu aya file Robots.txt pikeun nunjukkeun dimana ayana. Konci pikeun nyieun mesin pencari situs anjeun ramah janten gampang pikeun Mesin Pamilarian pikeun milarian situs anjeun sareng mendakan dimana ayana. Peta Situs mangrupikeun peta jalan anu programmatis kana situs anjeun. Upami teu kitu, Mesin Pilarian ngan ukur tiasa ngorondang situs ku tautan ... henteu terang naon anu penting ogé kumaha situs na diatur. Ieu tiasa janten hal anu paling penting anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun situs anjeun! Maca nepi di Sitemaps.org
  12. Kuring nebak anu terakhir ieu, tapi ku sabab kurangna alat tukang-tukang diungkit dina Catalyze, situs anjeun panginten henteu ngintip Google Blogsearch sareng Mesin Milarian utama nalika parobihan situs anjeun atanapi tulisan blog parantos didamel. Sakali deui, sanés situs anjeun moal kauninga, tapi sacara proaktif ngabéjaan jasa di net moal pernah nganyenyeri.

Anjeun ngagaduhan hiji hélik tina situs, Tom, tapi teu aya anu sadar yén éta aya kusabab kurangna Search Engine Optimization. Tingali kana SEODigger dina situs anjeun sareng anjeun ngan ukur milih "Catalyze". Sadaya kontén éta disia-sia kecuali anjeun tiasa kéngingkeun situs Search Engine ramah. Upami anjeun naros naha "Ngatalisan" mangrupikeun kata konci anjeun, tingali a milarian deui dina situs anjeun sareng anjeun bakal ningali kunaon.

Pangalusna tina tuah! Kuring henteu yakin naha anjeun ngagaduhan sumber daya pangwangunan pikeun ngarobih atanapi anjeun kedah ngerjakeun perusahaan anu ngembangkeun aplikasi, tapi aya sakedik padamelan anu kedah dilakukeun.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.