Blog-Tip: Winextra

Depositphotos 8149018 s

Blog Steven Hodson mangrupikeun salah sahiji anu kuring pikaresep, WinExtra. Steven nambihan seueur warna kana blog kuring ku 28 koméntar ti saprak Januari! Éta seueur kontén anu dihasilkeun ku pangguna sareng kuring leres-leres ngahargaan sadayana dukungan anu disayogikeun ku Steven pikeun kuring.

Ieu tips blog anjeun:

  1. Kuring leres-leres mendakan bug dina file lulugu anjeun! Dina tautan alternatip anjeun ka RSS feed anjeun, henteu aya tautan anu saleresna URl dina tag tautan alternatip anjeun. Sakuduna:
    
    

    Pikeun jalma anu resep mendakan sareng klik tombol RSS sacara manual, anjeun panginten badé nempatkeun éta diluhur Mascot anjeun (punten Mascot!) Kalayan catetan sakedik kanggo Ngalanggan. Anjeun bahkan tiasa ngaleupaskeun formulir Langganan Email anjeun sareng nempatkeunana ogé aya!

  2. sakumaha anu abdi terang, Kuring bakal mindahkeun Kategori anjeun langkung jauh dina halaman anjeun. Kuring ngan ukur ngaduga, tapi kuring yakin lamun ngalakukeun analisa interaksi halaman anjeun, anjeun bakal mendakan koméntar anu anyar sareng tulisan anu anyar bakal langkung seueur pangunjung kana situs anjeun. Kuring mendakan yén koméntar khususna nyetir seueur patalimarga. Éta kalakuan barung ... upami aya anu masihan koméntar, pastina pikaresepeun!
  3. Anjeun ngagaduhan tampilan anu hébat sareng raos kana blog, kuring resep pisan gaya na - sareng kuring henteu paduli yén anjeun nganggo tabel;). Kuring bakal ngajantenkeun judul "WinExtra" anjeun dina lulugu mangrupakeun tautan deui ka halaman bumi, sanaos. Aya sababaraha padamelan anu anjeun tiasa lakukeun didinya. Mimiti, kuring bakal mungkus Winextra dina tag H1 sareng tautan deui ka halaman bumi anjeun. H1 bakal nyaritakeun mesin pencari yén éta fitur anu paling penting di ditu. Anjeun tiasa ngendalikeun tautan nganggo CSS supados henteu ngarobih tampilan dina lambaran gaya anjeun:
    #left_header_title h1 a {text-decor: none; font-weight: Arial, Helvetica, sans-serif; ukuran font: 43px; kénca: 35px; posisi: rélatif; luhur: 30px; font-weight: normal}
  4. Kuring perhatoskeun di sapanjang blog anjeun yén anjeun henteu nempatkeun tag judul kanggo dianggo (h1, h2, h3). Percanten atanapi henteu, kecap-kecap éta bakal diindeks kusabab pentingna. Janten, upami kuring milarian 'fitur leueur', anjeun moal dimana waé pikeun dipendakan. Coba dialungkeun Fitur dina judul H2 dina halaman sareng Shortcuts Keyboard, sareng sajabana sareng anjeun bakal kéngingkeun indexing anu langkung saé!
  5. Peta situs anjeun hebat. Anyar pikeun standar sitemaps nyaéta kamampuan ngarujuk aranjeunna dina file robots.txt anjeun! Kuring bakal ngamutahirkeun file robots.txt anjeun sareng ieu:
    Agén pangguna: *
    Ngidinan: / wp-
    Sitemap: https://martech.zone/sitemap.xml

    Ieu bakal mastikeun yén robot milarian bahkan henteu nyobian ngorondang halaman Admin WordPress sareng sapertos ogé ngantepkeun sadayana terang dimana peta situs anjeun!

  6. Kuring nebak tapi kuring pikir TwitBox parantos janten sumber lalu lintas anu hadé pikeun situs anjeun. Anjeun gaduh produk sanésna ogé tapi kuring henteu terang! Jigana anjeun kedah masang spanduk hias anu saé sareng ikon kalayan masing-masing produk! Sugan kotak Freeware ageung saé (tibatan 'Homegrown Software') kotak kalayan ikon sareng catetan ngeunaan unggal produk? Nempatkeun éta dina halaman imah bakal ngajalankeun langkung seueur pangunjung sareng parangkat lunak bakal ngajantenkeun aranjeunna datang deui!

Weh! Éta sesah! Éta sesah milari barang pikeun ditingkatkeun ku Net Vet sapertos diri anjeun, Steven! Sareng - Kuring reuwas yén kuring henteu ngagaduhan anjeun dina Blogroll kuring. Anjeun aya di ditu! Hatur nuhun pikeun nyumbang kana situs abdi pisan.

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

3 Komentar

  1. 1

    Mimiti hatur nuhun kanggo nyéépkeun waktos pikeun ngusahakeun kuring leres-leres ngahargaan éta.

    Kuring parantos ngonci tulisan anjeun dina kotak berita FeedDemon kuring pikeun dijaga aman sareng bakal ngamimitian ngaliwat isukan sareng ningali ngeunaan ngalereskeunna.

    Kaseueuran pangaturan nyaéta standar nyaéta anu ngagaduhan téma janten kuring terang aya sababaraha padamelan anu kedah dilakukeun janten langkung saé ngagaduhan titik awal damel.

    sareng hatur nuhun pikeun dorongan ego ngeunaan janten NetVet ... éta damel dinten abdi 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.