Blog-Tipping: SR Coley

Depositphotos 8149018 s

Ieu khusus! Stephen mangrupikeun sobat dalit ti putra abdi, Bill urang. Stephen mangrupikeun jalma anu hébat - calakan pisan, panasaran pisan, sareng sabar pisan. Kuring terang nalika anjeunna ngiringan kuring pikeun patarosan anjeunna panginten parantos wengi teu bobo janten kuring resep pisan ngabantosan anjeunna.

Blog Stephen kedah pikaresepeun pisan taun payun nalika anjeunna angkat ka Jérman. Jérman leres-leres dikenal pikeun na kakurangan tina blogger. Henteu aya anu pikareueuseun - ngan ukur sacara budaya, nagara condong sosial di luar média sareng di jero média sosial. Éta panginten mangrupikeun pelajaran anu saé pikeun Amérika sareng Asias pikeun diajar ... urang bakal ngirim tulisan atanapi ngirim email ti sababaraha rohangan tibatan ngirim email ka aranjeunna!

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Stephen, kuring resep pisan kumaha lega blog anjeun. Gaya na bersih pisan. Anjeun jalma anu cukup sepi tapi kuring terang yén anjeun ngagaduhan sisi anu sanés ogé. Kuring ningali éta dina tindikan pangukur ageung anjeun sareng anjeun ngupingkeun Konvergen! Upami anjeun nyandak gambar anjeun, kuring moal pernah ngabayangkeun anjeun gaduh tindikan éta. Kuring heran kumaha anjeun tiasa ngagunakeun éta pikeun kumaha waé ngahias situs anjeun pikeun masihan terang yén jalma anjeun ngagaduhan sisi anu tenang sareng anu atos ditata jeung sisi kréatip (ngagorowok?). 🙂

    Sugan aya sababaraha hiasan dina gambar latar tukang? Pariksa gambar latar ieu dina pownce:
    Hiasan Latar
    Naha anu sapertos kitu tiasa dianggo? wae enteng di tukang?

  2. Ngan ukur karesep pribadi, tapi kuring bakal nyandak spidol Digg. Éta cocog saé, tapi anjeun ngagaduhan halaman sareng halaman endog soang (enol). Sigana mah jauh tina tulisan anjeun langkung ti nambihan. Sugan anjeun tiasa ngerjakeun sababaraha sihir sareng nyumput dina 0 sareng nampilkeunana nalika éta langkung ageung ti 1? Nunjukkeun rangking sareng stats nyayogikeun pamiarsa ku rasa yén blog atanapi postingan penting. Tapi ngagaduhan réngking atanapi stats anu saéstuna tiasa ngahambat jalma tina maca atanapi ngalanggan!
  3. Kuring nyebatkeun plugin ieu dina anu sanés tipping: Pikeun ngajaga jalma-jalma, kuring nyarankeun ka Patalina Posting Plugin teras lebetkeun tulisan anu aya hubunganana di handapeun unggal tulisan anjeun. Ku cara kieu jalma-jalma anu mendakan anjeun ngalangkungan Search Engine bakal maca tulisan anjeun sareng upami aranjeunna henteu mendakan naon anu dibutuhkeun, aranjeunna tiasa nempelkeun tulisan tambahan anu aya dina subjek anu sami. Ieu ogé bakal ngabantosan jero ngaitkeun pikeun Paringkat Search Engine.
  4. Beda tulisan anjeun ku gambar. Gambar dina tulisan condong narik perhatian pamiarsa - utamina upami aranjeunna langganan ngalangkungan eupan. Ngalangkungan kasulitan mendakan gambar atanapi potongan clipart anu saé sareng pasang ku tulisan blog. Kuring hususna bakal ngalakukeun ieu dina Must Must posting anjeun! Potret layar atanapi logo parangkat lunak bakal narik perhatian batur. Anjeun ogé panginten hoyong ngeusian font-weight tina judul tulisan blog anjeun ngarah menonjol langkung beurat. Nalika kuring nyeken halaman anjeun, kuring mendakan nyalira judulna (mungkin éta ngan ukur kuring!)
  5. Oh - na kuring mendakan kasalahan anu gampang pikeun dibenerkeun - file robots.txt anjeun nunjuk ka sitemap anu teu aya. Warta anu hadé nyaéta anjeun gaduh peta situs! Warta anu goréng nyaéta Google henteu tiasa ngorondang situs anjeun épisién tanpa éta.
  6. Hiji hal anu terakhir ... aya anu katingali kacau dina tautan anu anjeun pasang. Kadang-kadang upami anjeun nyalin kode tina HTML éta bakal ngaco.

Ngarasakeun, Stephen! Kuring leres-leres kedah katingali sesah sareng kritis pikeun situs anjeun. Anjeun nuju ngalakukeun padamelan anu hadé!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun a ton Doug! Kuring ngalereskeun tautan dina pos kuring. Éta aya hubunganana sareng tanda petik.

    Kumaha waé ogé, kuring ngahaturkeun nuhun pisan kana kritik anjeun. Anjeun panginten aya perhatosan yén teu aya seueur kontén dina blog kuring akhir-akhir ieu, tapi ayeuna kuring parantos sadayana padamelan ieu, éta kedahna balik deui ka kuring. Nuhun sakali deui. Abdi henteu hoyong blog kuring diketik ku saha waé.

  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.