Blog-Tip: PGA-Lélang

Depositphotos 8149018 s

Tom parantos nyungkeun kuring kiat kana blogna, Lélang PGA. Sareng kuring resep nangtang! Blog Tom ngeunaan bisnis eBay na sareng anjeunna tetep ningali kana lelang sahingga aya seueur pesaing di luar sana sareng urang kedah kéngingkeun anjeunna bantosan!

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Mimiti, pastikeun pikeun ngabenerkeun tautan dina Masangkeun sareng tautan deui kana blog kuring… Nalika anjeun nyalin sareng némpelkeun tina HTML deui kana kode, sakapeung éta ngaganggu tanda petik. Abdi atos ngamutahirkeun tulisan aslina sareng textarea… Ayeuna upami anjeun nyalin langsung, éta bakal jalan.
  2. Kusabab kaamanan, anjeun kedah leres-leres ningkatkeun WordPress kana pangénggalna sareng pangageungna ngabebaskeun. Kuring maca dina blog anjeun yén anjeun ngalaman sababaraha masalah pamutahiran. Naha masih kitu? Versi 2.0 ayeuna aya kana 2.0.10 upami anjeun henteu tiasa ningkatkeun janten 2.21.
  3. Mesin pencari kedah terang kumaha ngurilingan situs anjeun. Aranjeunna ngalakukeun ieu éfisién ngalangkungan sababaraha alat. Alat anu munggaran nyaéta file robots.txt. Éta ngan saukur file téks anu dirayap ku crawler pikeun terang dimana milarian sareng dimana teu katingal dina situs anjeun. Anjeun tiasa ngadamel file ngan nganggo Notepad teras FTP'ing kana sérver anjeun sareng leupaskeun dina diréktori wéb.
    Agén-pangguna: * Disallow: / wordpress / wp- Sitemap: http://www.pga-auctions.com/wordpress/sitemap.xml
  4. Cara salajengna anu milarian Mesin Milarian situs anjeun nyaéta ku cara a Sitemap. Kuring resep pisan kana 3.0b7 Google Sitemap Plugin. Kuring bahkan parantos ngarobih pikeun dikintunkeun ka Yahoo! ogé sareng ngirim kode ka panulis tapi anjeunna henteu ngempelkeun kana rilis salajengna. Ieu bakal ngawangun sitemap.

    Ayeuna - janten rada hésé kusabab anjeun ngagaduhan situs wéb sareng blog WordPress. Anjeun panginten henteu terang, tapi rilis panganyarna WordPress ayeuna gaduh fitur dimana anjeun tiasa ngajantenkeun halaman naon waé halaman halaman sareng nempelkeun blog anjeun di tempat sanés. Éta tiasa ngaktipkeun anjeun mindahkeun halaman anjeun anu sanés (FAQ, Sarat jeung Kaayaan, jst.) Anjeun kedah kana blog anjeun sareng WordPress ngaturna. Kauntungannana nyaéta anjeun tiasa gaduh éta dina peta situs anu dihasilkeun sacara otomatis! Abdi nyarankeun pisan ngalakukeun ieu sareng nempatkeun WordPress anjeun dipasang langsung dina diréktori akar situs anjeun!

    Anjeun tiasa mindahkeun situs tanpa ngaganggu eusi anu parantos anjeun ciptakeun janten henteu hariwang di dinya! Upami anjeun ngalakukeun ieu, pastikeun ngarobih file robots.txt anjeun pikeun nunjuk ka sitemap dina diréktori anu leres.

  5. Anjeun tiasa ogé ngahijikeun eBay langsung kana WordPress! Dina ieu artikel kuring mendakan, situs anu dianggo dina eBay Editor Kit pikeun nambihan hiji Daptar inventaris pas dina sidebar WordPress na.
  6. Teu aya anu resep nyandak naséhat ti batur anonim, leres? Kuring leres-leres nempatkeun gambar dina halaman Tentang anjeun. Upami éta saé (guyonan), anjeun bahkan panginten hoyong nempatkeun kana téma anjeun dina unggal halaman. Entong isin kaméra - jalma bener-bener ngahargaan nyaho saha anu blog anu dibaca ku cara ningali éta.
  7. Ganti eupan anjeun ka FeedPress ngagunakeun plugin WordPress Feedburner sahingga anjeun tiasa nyabak sabaraha jalma anu maca blog anjeun ngalangkungan RSS sareng nempatkeun tautan RSS anjeun sareng ikon anu luhur dina sidebar anjeun sahingga masarakat tiasa mendakanana. Ikon RSS. Feedburner ogé ngagaduhan pilihan sanés, sapertos formulir langganan email anu tiasa anjeun pasang dina situs anjeun.
  8. Kuring nyebatkeun plugin ieu dina dua nu lain tips: Pikeun ngajaga jalma, kuring nyarankeun ka Patalina Posting Plugin teras lebetkeun tulisan anu aya hubunganana di handapeun unggal tulisan anjeun. Ku cara kieu jalma-jalma anu mendakan anjeun ngalangkungan Search Engine bakal maca tulisan anjeun sareng upami aranjeunna henteu mendakan naon anu dibutuhkeun, aranjeunna tiasa nempelkeun tulisan tambahan anu aya dina subjek anu sami. Ieu ogé bakal ngabantosan jero ngaitkeun pikeun Paringkat Search Engine.
  9. Analitik Wéb AnalyticsKumaha anjeun terang naon anu dibaca ku jalma dina situs anjeun? Anjeun henteu nganggo paket Analytics anu saé. Abdi nyarankeun pisan Analitik Wéb Analytics. Upami anjeun kéngingkeun vérsi Pro, anjeun tiasa ngaunduh plugin WordPress pikeun ngawangun anjeun sareng jalan!

    Anjeun bakal diajar seueur ku terang dimana datang anjeun, naon anu dipilari, jst.

Éta sadayana ngeunaan papanggihan, Tom! Urang kedah nyaritakeun Mesin Milarian kumaha mendakan anjeun sareng peringkat pamaca sareng mesin pencari bakal sumping. Anjeun damel padamelan ageung masang gambar sareng nyerat tulisan anu jelas sareng singket. Judul tulisan anjeun luar biasa ... henteu diragukeun sakali kami kéngingkeun mesin pencari pikeun milarian anjeun, blog anjeun bakal mimiti naek dina pamaca sareng toko eBay anjeun dina penjualan!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

One comment

  1. 1

    Alat analitis penting pisan pikeun Blog, sanés anjeun moal terang naon anu lumangsung sareng blog anjeun.
    Kuring gaduh blog tanpa analitis salami sataun, dugi ka kuring maca salah sahiji postingan blog sapertos kieu. Kuring parantos nganggo Clicky baheula, nanging anu pangsaéna mah GoStats.com , aranjeunna gaduh sistem réproting anu komprehensif.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.