Blog-Tipping: Hamelife

Depositphotos 8149018 s

Hamelife mangrupikeun blog anu dikhususkeun pikeun kolot anu hoyong béda. Kolot mangrupikeun hal anu caket sareng anu dipikacinta ku kuring. Kuring gaduh hiji putra dimimitian di IUPUI gugur ieu sareng putri di SMP.

Abdi bapa ngora sareng panginten ngalakukeun unggal kasalahan anu tiasa dilakukeun ku kolot. Abdi percanten pisan yén kumaha waé dina kaajaiban kahirupan, Gusti ngamungkinkeun kolotna pikeun ngalakukeun kasalahan naon waé sareng masih gaduh murangkalih anu hébat - salami urang cinta ka aranjeunna kalayan sagala haté. jeung nempatkeun aranjeunna payun diri urang sorangan!

Abdi badé langkung merhatoskeun hamelife sareng pasrahkeun kasalahan anu kuring parantos janten batur moal kedah ngerakeun éraan!

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Palaksanaan anjeun tina Téma cutline nyaeta hebat. Éta téma anu saé pisan sareng tata letak geourgeous anu dioptimalkeun sareng diwangun pikeun kagunaan anu saé. Kuring resep pisan kumaha anjeun ngamangpaatkeun CSS pikeun logo sareng byline anjeun, tapi ngajaga kontén pikeun Search Engine pikeun dibaca. Saé! Tip anu munggaran nyaéta pikeun anjeun pikeun nambihan a Sitemap, sanajan! Ieu mangrupikeun peta jalan pikeun mesin pencari pikeun gampang nganapigasi eusi situs anjeun tanpa kedah leres-leres terangeun nyalira.

    Plugin Sitemap karesep kuring mangrupikeun versi 3.0b7 tina Google Sitemap Plugin. Kuring pribadi parantos ngarobihna pikeun dikintunkeun ka Yahoo! ogé sareng ngirim kode ka panulis tapi anjeunna henteu ngawangun kana rilis salajengna. Kuring miharep anjeunna bakal ngempelkeunana.

  2. Sakali anjeun ngagaduhan sitemap anjeun dina tempat, hal anu salajengna nyaéta pikeun ngapdet file robots.txt anjeun sareng lokasi sitemap. Ieu mangrupikeun tambahan anu cukup anyar pikeun spésifikasi Sitemap, tapi langkung saé ngamangpaatkeun éta ayeuna tibatan engké! Kieu kumaha kedahna:
    Agén pangguna: * Disallow: / wp- Sitemap: http://www.hamelife.com/sitemap.xml
  3. Rory khususna nyungkeun kuring nyentuh naha kategori blogging atanapi henteu kedah blogna nyalira atanapi janten bagian tina hamelife. Kuring bakal nyandak jalan kaluar sareng nyarios yén kuring pikir, tungtungna, éta terserah anjeun. Nanging, kuring tiasa ngartos upami jalma masihan koméntar kana éta - kumargi dua topik leres-leres béda pisan.

    Ngan ukur dipikiran, tapi naha aya hartosna pikeun anjeun ngadamel halaman Ngasuh Kolot sareng halaman Blogging anu urang tiasa langsung angkat sareng dua eupan, hiji pikeun masing-masing? Sigana mah ieu tiasa dilakonan nganggo plugin Tagging sapertos Pamungkas Tag Pahlawan sareng méré tag unggal postingan nganggo "parenting" atanapi "blogging". Éta tiasa nyandak sababaraha padamelan, tapi éta bakal saé pisan!

  4. Kuring ogé perhatoskeun nalika kuring nyobian URl, siga http://www.hamelife.com/parenting yén 404 halaman biasa muncul. Parios tulisan kuring dina ngaropea 404 halaman - éta siga nyieun mesin pencari khusus pikeun situs anjeun.

Hamelife nyaéta situs anu seukeut sareng eusi teu aya hargana. Rory gaduh sababaraha trik pikeun leungeun baju na ogé. Pariksa menu hamelife di belah katuhu luhur ... unik pisan (sareng pikaresepeun!). Hatur nuhun pikeun ngantep kuring kiat blog anjeun, Rory.

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

3 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun ngantep kuring kiat blog anjeun, Rory.

    Anjeun olohok, Doug? Kuring pisan ngahaturkeun nuhun ka anjeun pikeun masihan paningal dina situs. Abdi peryogi sadaya naséhat anu kuring tiasa kéngingkeun, sareng kuring leres-leres ngahargaan poin anu parantos anjeun pasihkeun.

    Mimiti, kuring ditiup ku pujian anjeun. Hatur nuhun pisan - aranjeunna pisan ngadorong.

    Ayeuna, kuring heran lamun anjeun tiasa ngabantosan kuring kalayan tip anjeun salajengna:
    Titik # 1 - The M tina hamelife nyandak nganjang ka peta situs. Abdi nganggo Peta situs dirancang pikeun Cutline. Naha kuring parantos ngonpigurasi ieu leres? Atanapi kuring kedah ngalih langsung ka Point # 2 sareng ngatur robot.txt abdi leres?

    Robot kuring. Txt saleresna maos:

    Agén pangguna: *
    Ngidinan: / wp-content /
    Ngidinan: / wp-admin /
    Ngidinan: / wp-kalebet /
    Ngidinan: / wp-
    Ngidinan: / tuang /
    Ngidinan: / trackback /
    Ngidinan: / cgi-bin /

    sareng kuring ngagaduhan éta di hamelife.com/wpblog/robots.txt. Sapertosna henteu saé sareng ieu - kuring rumaos kedah aya di tempat sanés, tapi kuring henteu yakin kumaha ngalaksanakeunana. Abdi tiasa ngagunakeun bantosan.

    Persiapan kuring nyaéta gaduh blog di hamelife.com/wpblog, janten kuring henteu ngagaduhanana dina diréktori akar. Anjeun tiasa ningali kumaha lieur ieu pikeun kuring!

    Titik # 3 - Hatur nuhun kana bongbolongan anjeun, kuring kedah langkung mikir ngeunaan éta. Kuring condong langkung seueur kana blog anu kadua. Kuring terang éta hartosna ngajaga dua seueur kontén, tapi kuring diajar janten sakedik langkung santai ngeunaan hal blogging ieu - henteu janten setrés pisan.

    Titik # 4 - Kuring ningali tulisan WordPress 404 anjeun nalika urang nyarios. Éta naséhat anu saé sareng kuring bakal nerapkeun éta gancang-gancang.

    Nuhun deui, Doug. Bantosan anjeun langkung diapresiasi.

    • 2

      Hai Rory,

      Kuring bakal nyarankeun nempatkeun file robots.txt anjeun dina diréktori akar anjeun. Anjeun tiasa kéngingkeun sakedik mewah, teras nempatkeun pangalihan dina tempat dina file root .htaccess anjeun.

      Alihan robot.txt http://hamelife.com/wpblog/robots.txt

      Kuring masih bakal nempatkeun sitemap XML dina tempatna ogé nganggo plugin anu kuring khususkeun dina 1. Sitemap XML saluyu sareng standar Sitemap. Peta situs ieu bakal ngawangun deui sareng unggal pos sareng otomatis ogé mesin pencari ogé. Éta saé pisan.

      Upami anjeun nempatkeun kana sitemap sareng éta aya dina diréktori wpblog ogé, anjeun ogé tiasa nempatkeun pangalihan ka dinya ogé:

      Mindahkeun sitemap.xml http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

      Paké ati-ati sareng cadangan file htaccess anjeun (éta tiasa disumputkeun janten pastikeun pikeun ningali file anu disumputkeun nganggo parangkat lunak FTP anjeun) upami anjeun selang!

      Maka pastikeun pikeun nambihan garis sitemap kana file robots.txt anjeun. Upami anjeun ngagaduhan garis pangalihan dina file htaccess anjeun, anjeun tiasa nganggo URI… panginten sigana standar kana literal, sanajan:
      Peta Situs: http://hamelife.com/wpblog/sitemap.xml

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.