Blog-Tipping: Pos Mandiri

Depositphotos 8149018 s

Tippee kuring salajengna nyaéta Ryan anu ngajalankeun blog wirausaha, disebut Pos mandiri. The Self-Reliant Post mangrupikeun blog ngeunaan kumaha cara ngasilkeun artos ku bisnis bumi online sareng pamikiran sanés anu aya hubunganana. (Kuring ngarebut éta kalimat panungtung tina kira-kira halaman.)

Ieu Tip Blog anjeun:

  1. Doh! Naha kuring nembé dibantingkeun? Nalika kuring mimiti perhatoskeun nami domain sareng sadaya tanda hubung éta, éta pamikiran anu mimiti anu pencét kuring. Saatos kuring ngawangun saraf pikeun diklik, kuring teras mendakan situs anu wajar. Kuring hariwang heula, kitu!

    Anjeun panginten badé serius milarian nami domain énggal. Kitu cenah - teu kedah kaleungitan sagala réngking anu anjeun ayeuna gaduh. Kantun ngamimitian ngaleungitkeun domain ieu sareng nganggo anu énggal pikeun situs anjeun. Ieu sadaya pendapat abdi, tangtosna!

  2. Aya hal anu funky sareng lambaran gaya anjeun. Footer kénca dijajarkeun sareng tengah (eusi) div henteu ngajalankeun panjang halaman kana footer. Kuring nebak, tapi kuring pikir anjeun mungkin gaduh tanda div penutupan sekitar (> / div>) dina halaman utama anjeun. Halaman-halaman sanésna siga anu leres nerjemahkeun.
  3. Tata Letak MandiriIeu anu saé ... naha anjeun terang yén Mesin Pamilari henteu ngorondang sadaya kontén dina halaman wéb? Aranjeunna narik kontén tina luhur halaman pikeun ngaidentipikasi kecap konci sareng ngaindekskeunana kalayan pantes. Upami anjeun hoyong gaduh eusi ngajalankeun panempatan mesin pencari anjeun, pastikeun nyorong kontén ka luhur halaman. Dina perenah anjeun, anjeun leres-leres nempatkeun duanana sidebars sateuacan eusi anjeun! Tanpa ngarugikeun téma anjeun pisan, anjeun kedah tiasa mindahkeun div eusi saluhureun sidebars sareng ngawitan ngaindéks konténna langkung éfisién.
  4. Anjeun parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngaidentipikasi alamat feed anjeun dina sidebar anjeun tapi kuring mendakan goof anu tiasa nganyenyeri anjeun! Dina lulugu anjeun aya sakumpulan tautan alternatip anu nunjuk ka RSS feed anjeun. Browser nganggo tautan alternatip ieu pikeun nunjukkeun tombol "RSS" dina éta pikeun anjeun ngalanggan langkung gampil. Masalahna nyaéta tautan alternatip nyaéta alamat feed inti anjeun (aya ogé tautan ieu dina sidebar kénca anjeun kira-kira satengah jalan ka handap). Anjeun panginten saleresna seueur jalmi anu ngalanggan kana situs anjeun tibatan anu anjeun pikir sabab henteu diukur FeedPress.

    Pikeun ngalereskeun lulugu, mendakan tilu garis ieu:

    
    

    Sareng ganti ku ieu:

    
    

    Kuring ngan saukur bakal ngahapus tautan feed dina sidebar kénca kumargi jalma bakal mendakan éta nganggo simbol feed atanapi ngalangkungan pangotéktak.

  5. Judul mangrupikeun perhatian - henteu ngan ukur pikeun pamiarsa tapi ogé pikeun Search Engine. Judul tulisan anjeun h3 sedengkeun judul bagian sidebar anjeun h2. Aya kamungkinan anu saé yén Mesin Milarian nempatkeun anjeun langkung luhur pikeun istilah éta Koméntar anyar tibatan Ngahasilkeun Artos nganggo Iklan Kontéks. Anjeun kedah ngarobih lambar gaya sareng téma anjeun pikeun menerkeun masalah ieu.
  6. Anjeun nuju serat ka kuring ku nempatkeun tautan anu nyatakeun "Hubungi Kami". Nalika kuring ngeklik éta, kuring dibawa ka halaman anu kuring henteu tiasa ngahubungi anjeun! Doh! Jigana formulir kontak bakal katingali sampurna dina halaman éta!
  7. Punten tuturkeun kana padamelan ieu sareng pastikeun maca anu sanésna Blog-Tipping pikeun Lélang PGA, khususna ngeunaan rob.t.txt sareng sitemap.xml. Kuring yakin anjeun tiasa pisan ningkatkeun ayana wéb sareng ayana mesin pencari ku tip dina tulisan éta!

Éta kedahna ngajantenkeun anjeun sibuk bari! Hatur nuhun pikeun ngantep kuring parios blog anjeun kaluar! Saur kuring seueur jalma sadar kumaha gaya pangaruh sareng tata ruang anu tiasa diputer dina Search Engine Optimization. Éta damel sareng situs abdi rada saé janten kuring resep masihan tip anu ku batur diajarkeun ka kuring!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.