Tulisan Tip tip blog: Palatih Blog abdi ku Shonnie Lavender

Nembe abdi nyayogikeun tips blog pikeun Shonnie Lavender pikeun blog anu hadé, Pelatih Blog Abdi. Shonnie nyandak nasihat dina haté sareng langsung mimitian damel ngalaksanakeun sababaraha parobihan. Anu paling dramatis nyaéta header halaman dina blogna.

Ieu grapik lulugu 'Sateuacan':

Shonnie Header - Sateuacan

Ieu grapik lulugu 'Saatos':

Judul Palatih Blog Kuring

Mudah-mudahan, anjeun tiasa ningali kumaha ngundang grafik anyar na! Wah! Transformasi naon. Poto ramah sareng ngundang sareng tandatangan nambihan sakedik kelas. Eusi Shonnie parantos luhur - tata ruang anyar ieu langkung ramah. Seueur blogger anu gogodeg nempatkeun gambar dirina dina blogna. Émut, gambarna sanés kanggo anjeun! Éta pikeun jalma anu komunikasi sareng anjeun ngalangkungan blog anjeun!

Proyék hébat Shonnie! Punten jaga kami dinilai kumaha ogé pertumbuhan anjeun!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong blog anjeun tip, carioskeun dina blog kuring Tulisan Blog Tipping.

2 Komentar

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.