Blog-Tipping: Imajinasi + Inovasi

TippingDuane ti Imajinasi + Inovasi parantos maca anu hadé sareng anjeunna mimiti kuring blog-tippee janten kuring bakal ngahargaan anjeunna ku sababaraha tips ageung pikeun nyaluyukeun blogna (anu parantos luhur!):

Ieu tips kuring pikeun blog anjeun:

  1. Mesin pencari leres-leres resep pangkat situs langkung luhur upami nami situs cocog sareng nami domain. Éta salah sahiji alesan kunaon situs abdi moal nempatan jajaran luhur pikeun "Pamasaran sareng Teknologi"… henteu cocog sareng "douglaskarr". Anjeun ngagaduhan domain anu saé tapi nami blog anu sanés. Sugan anjeun tiasa kumaha waé ngalebetkeun "kréatip" sareng "daya tarik" dina sub judul blog anjeun (upami anjeun hoyong ngajaga judul blog).
  2. Pikeun ngajaga jalma-jalma, kuring nyarankeun ka Patalina Posting Plugin teras lebetkeun tulisan anu aya hubunganana di handapeun unggal tulisan anjeun. Ku cara kieu jalma-jalma anu mendakan anjeun ngalangkungan Search Engine bakal maca tulisan anjeun sareng upami aranjeunna henteu mendakan naon anu dibutuhkeun, aranjeunna tiasa nempelkeun tulisan tambahan anu aya dina subjek anu sami. Ieu ogé bakal ngabantosan jero ngaitkeun pikeun Paringkat Search Engine.
  3. Anjeun ngagaduhan pasangan RSS tombol pajoang pikeun perhatian kuring. Kuring yakin anjeun tiasa langkung narik minat jalma-jalma kana pakan anjeun ku ngagunakeun ikon feed RSS jeruk standar dina kolom anu paling katuhu tibatan ikon biru téma na. (Kuring ogé nyarankeun nganggo FeedBurner pikeun ngukur eupan anjeun sareng nambihan sababaraha fitur tambahan, sapertos langganan email)
  4. Pos anjeun hebat, ringkes sareng tulisan. Ogé, anjeun ngagaduhan berkah cicing di salah sahiji kota anu pangsaéna di Planét - Vancouver masih nyandak # 1, sanaos. 🙂 Pikeun nyocogkeun sareng gaya nyerat anjeun sareng ngamajukeun bumi anjeun, kuring resep ningali anjeun mendakan gambar anu saé pikeun Toronto, panginten cakrawala anu sibuk di wengi, sareng nempatkeun gambar anu gaduh lulugu anu latar tukang header biru ageung. Éta bakal ngahirupkeun téma anjeun. Hal anu sami sareng gambar dina Ngeunaan Halaman anjeun bakal saé - éta pikaresepeun, warna-warni… sareng nunjukkeun sababaraha ramé na!

Imajinasi + Inovasi

Hebat Blog, Duane! Urang kedah seueur diajar ti anjeun - duanana ku pendidikan formal anjeun dina Hubungan Masyarakat, Pemasaran, sareng Fisiologi sareng padamelan anjeun ayeuna sareng Agénsi Periklanan. Teu diragukeun anjeun nyandak paguneman ka tingkat salajengna!

Kumaha carana kéngingkeun Blog Anjeun Ngintip

Upami anjeun hoyong Blog anjeun Ditepak, kantun turutan pitunjuk dina abdi Posting Blog Tipping.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.