Blog-Tipping: Éta Waktos Payback Maca!

Depositphotos 8149018 s

Hayu urang ulah runtah waktu batur! Abdi hoyong ngabantu blog anjeun atanapi ramatloka gancang jeung éfisién AND anjeun gé meunang sababaraha link cinta kana blog abdi.

Disebutkeun éta bakal ngajalankeun patalimarga sareng ngabantosan peringkat anjeun dina Technorati sareng Mesin Milarian. Kanggo ngalakukeun éta, kuring kedah nyusud dina blog anjeun, sareng tip ieu!

Kumaha kéngingkeun Blog anjeun Diselipkeun:

1. Sebutkeun blog abdi dina situs anjeun.
2. Leupaskeun kuring garis dina koméntar tulisan ieu kalayan tautan kana pos anjeun.

jangji: Kuring bakal méakkeun sababaraha menit marios tata perenah anjeun, kagunaan, SEO, sareng tulisan pangénggalna pikeun milarian hal anu bakal ngabantuan ngarobih halaman wéb atanapi blog anjeun. Kuring gé nyieun upaya sangkan tip nu unik keur unggal blog atanapi ramatloka tinimbang nyoba wuss kaluar na koléktif sababaraha blog 'tip'.

Éta pisan! meunang hayu urang ka blog-tip!

Ngarasa bébas ngirimkeun tautan ieu ka saha waé anu anjeun pikahoyong.

40 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    How long is this offer valid? I’ve got some housework to do (no, I’m not going to try to craft some new work with ‘blog’ in it to describe the cleanup I have to do on my content :).

    Pat F.

  4. 6
  5. 7
  6. 8
    • 9

      Hi André!

      I’d love to provide some tips to a non-English blog. Sounds like a great challenge. I won’t judge the content, of course, but I’d love to look at the layout, structure, SEO, etc.!

      Thanks!

  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. 16
  13. 17
  14. 18

    What a great offer Douglas. Thanks for sharing your wisdom. Here’s my blog tipping post. I found you though my subscription to Dawud Miracle’s blog. Peace.

  15. 19
  16. 21
  17. 22
  18. 23
  19. 24
  20. 25
  21. 26

    Hey there…

    Got the idea to check you out and get “BLOG Tipped” from one of my fav blogs, “Web Strategies by Jeremiah.”.

    So Please Oh Please Tip My Blog! Many advance Thanks To You!

  22. 27
  23. 28
  24. 29
  25. 30
  26. 31
  27. 32
  28. 33
  29. 34
  30. 35
  31. 36
  32. 38

    Hello Doug; not sure that I did this right. Here is my blogtipping this month. I have shortened my blogtips down from when I initially began them; and they have become more mentioning another blog then actually handing them tips. I would be interested in whatever tips you can hand on to me.

    http://ascenderrisesabove.com/wordpress/?p=1887

  33. 39
  34. 40

    Hi Douglas

    There is a series of posts about social marketing metrics. I used your post here as a good example for boosting one’s Technorati Authority ranking. I am sure you get a smile out of it, see here:

    http://commetrics.com/?p=30

    Sometimes it is viral for sure but maybe not a collage – just business 😉

    Good work.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.