Blog-Tipping: Éta Waktos Payback Maca!

Depositphotos 8149018 s

Hayu urang ulah runtah waktu batur! Abdi hoyong ngabantu blog anjeun atanapi ramatloka gancang jeung éfisién AND anjeun gé meunang sababaraha link cinta kana blog abdi.

Disebutkeun éta bakal ngajalankeun patalimarga sareng ngabantosan peringkat anjeun dina Technorati sareng Mesin Milarian. Kanggo ngalakukeun éta, kuring kedah nyusud dina blog anjeun, sareng tip ieu!

Kumaha kéngingkeun Blog anjeun Diselipkeun:

1. Sebutkeun blog abdi dina situs anjeun.
2. Leupaskeun kuring garis dina koméntar tulisan ieu kalayan tautan kana pos anjeun.

jangji: Kuring bakal méakkeun sababaraha menit marios tata perenah anjeun, kagunaan, SEO, sareng tulisan pangénggalna pikeun milarian hal anu bakal ngabantuan ngarobih halaman wéb atanapi blog anjeun. Kuring gé nyieun upaya sangkan tip nu unik keur unggal blog atanapi ramatloka tinimbang nyoba wuss kaluar na koléktif sababaraha blog 'tip'.

Éta pisan! meunang hayu urang ka blog-tip!

Ngarasa bébas ngirimkeun tautan ieu ka saha waé anu anjeun pikahoyong.

40 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

    Sabaraha lami nya panawaran ieu valid? Kuring ngagaduhan padamelan padamelan anu kedah dilakukeun (henteu, kuring moal nyobian ngadamel sababaraha karya énggal ku 'blog' di jerona pikeun ngajelaskeun pembersihan anu kuring kedah dilakukeun dina kontén kuring :).

    Pat F.

  4. 6
  5. 7
  6. 8
    • 9

      Hai André!

      Abdi resep nyayogikeun sababaraha tip pikeun blog anu sanés basa Inggris. Hurung kawas tantangan hébat. Kuring moal nangtoskeun eusina, tangtosna, tapi kuring resep ningali perenah, struktur, SEO, sareng sajabana!

      Thanks!

  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
    • 15

      Éta patut karya! Naon lucu éta nalika kuring dimimitian, Nyaan ukur hayang ngalakukeun hiji tip tunggal per blog - tapi teu bisa nulungan sorangan sakali kuring ngamimitian!

  12. 16
  13. 17
  14. 18

    Naon tawaran hébat Douglas. Hatur nuhun pikeun ngabagi hikmah anjeun. Ieu tulisan blog tip kuring. Kuring mendakan anjeun sanaos langganan abdi kana blog Dawud Miracle. Katengtreman.

  15. 19
  16. 21
  17. 22
  18. 23
  19. 24
  20. 25
  21. 26

    Héi anu didinya…

    Ngagaduhan ide pikeun mariksa anjeun sareng kéngingkeun "BLOG Tip" tina salah sahiji blog fav kuring, "Strategi Wéb ku Yermia.".

    Janten Punten Oh Punten Tipkeun Blog Kuring! Seueur sateuacanna Nuhun Ka Anjeun!

  22. 27
  23. 28
  24. 29
  25. 30

    Doug hi, abdi parantos ngadamel tulisan anu nyebatkeun kahoyong anjeun pikeun ngabantosan kami

    Di dieu nyaeta link, thanx 🙂

  26. 31
  27. 32
  28. 33
  29. 34
  30. 35
  31. 36
  32. 38

    Halo Doug; henteu yakin yén kuring ngalakukeun ieu leres. Ieu blogtipping kuring bulan ieu. Kuring parantos nyingkat blogtips kuring ti mimiti kuring mimiti ngamimitian; sareng aranjeunna parantos langkung nyebatkeun blog anu sanés teras leres-leres masihan aranjeunna kiat. Abdi resep kana tip naon waé anu tiasa anjeun pasihkeun ka kuring.

    http://ascenderrisesabove.com/wordpress/?p=1887

  33. 39
  34. 40

    Hai Douglas

    Aya runtuyan tulisan ngeunaan métrik pamasaran sosial. I dipaké pos Anjeun dieu salaku conto alus keur boosting ranking hiji urang Otoritas Technorati. Kuring yakin anjeun bakal seuri, tingali di dieu:

    http://commetrics.com/?p=30

    Kadang-kadang pasti pasti viral tapi meureun henteu kolase - ngan bisnis 😉

    Hade gawe.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.