Kartu Blogging Abdi parantos Kadieu!

blog

Sakali bérés nyarios dina konperénsi, kuring sering dipénta kartu nama ku sababaraha urang. Kartu bisnis? Pikeun blogger? Kalayan 3 konperénsi anu bakal datang dina sababaraha bulan ka payun, kuring mutuskeun nyandak masalah sareng nyandak sababaraha kartu nama. Kuring henteu yakin sabaraha usaha anu kuring rugi saatos batur leumpang kaluar sareng henteu émut saha kuring.

Kartu na sumping dinten ayeuna sareng sigana mah aranjeunna katingali saé:

Martech Zone Kartu bisnis

Kartu na didamel ku VistaPrint, ieu mangrupikeun waktos ka 5 atanapi ka-6 kuring parantos ngalakukeun bisnis sareng aranjeunna. Aranjeunna nawiskeun kartu nama polos gratis kalayan sababaraha desain anu khas - atanapi anjeun tiasa kaluar sadayana. Kuring milih mendesain kuring sorangan tibatan luhur gambar latar anu dipibanda dina stock. Kuring ngagaduhan payuneun ngagurilap sareng tukang hideung bodas. Hiji tip pormat… nganggo éditor online na, anjeun tiasa nempatkeun hiji lapisan dina lapisan anu sanés. Dina judul blog abdi na URL, Abdi nganggo font anu bodas tibatan hideung supados menonjol sareng latar biru.

Kalayan pengiriman barang, éta ngalir kuring sakitar $ 50 kanggo 500 kartu. Sigana mah éta goréng teuing! Aranjeunna bakal mayar diri sareng jalma anu mimiti anu émut ka kuring. 🙂

Kuring kantos gaduh sababaraha kartu kanggo Ayah kuring sareng aranjeunna ngeureunkeun hiji kecap dina éta. Henteu gancang kuring ngahubungi VistaPrint, aranjeunna ngagaduhan sét anu énggal dilereskeun sareng sapeupeuting ka Bapa kuring. Abdi rada kagum kana jasa aranjeunna.

Pastikeun pikeun nyekel kuring di Konperénsi Profs B2B Marketing datang di Chicago! Kuring bakal aya dina panel Blogging. Mampir sareng kuring bakal yakin masihan kartu anjeun.

5 Komentar

  1. 1

    Hi Doug. I see that you have also upgraded your banner and logo. It looks great. How did you do it?

    It’s good to hear you are busy doing the conference thing. I haven’t public spoken in 10 years and I’m feeling a little nervous about Blog World. Any suggestions?

    Cheers bro!

    …BB

    • 2

      Hi Bloke!

      Thanks re: the banner. I did it using Adobe Illustrator and Photoshop. Photoshop on the headshot, Illustrator on the Text. I’ve been messing with both applications for a few years now, there’s a pretty steep learning curve (I’m really not good at Photoshop at all!). If you decide to go that route, keep an eye on kotak bit – there are great tips, freebies and tutorials over there.

      The conference thing is something that gets me both nervous and excited. I think it’s easier for bloggers since we ‘practice’ speaking everyday on the site. Key to any public speaking is knowing your material – and how knows a blog better than a blogger?!

      Speaking comfortably comes with time. Think about each answer before you start talking – that helps quite a bit. Sometimes I repeat the question for everyone and that gives me time to put a thought together. I find that I babble and mess up more if I just try to immediately shoot from the hip.

      Good luck! This is fun stuff!
      Doug

  2. 3
  3. 5

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.