Statistik Blogging Blogging

statistik blogging blogging

Émut nalika jalma nyarios yén blogging éta paeh? Abdi parantos blogging ayeuna dasawarsa sareng ngahutang kasuksésan kuring, buku kuring, parusahaan kuring sareng karir kuring dina blogging. Ngaliwatan mangtaun-taun blogging, kuring ngahasilkeun pangaruh, wewenang sareng cukup di handap ieu yén kami tiasa ngadukung usaha anu ngabantosan ngabantosan klien kami kalayan usaha pamasaran konténna. Kuring henteu ngan ukur nyarioskeun manpaatna - kuring teras-terasan nguntungkeun manpaatna!

Ieu gambaran anu saé pikeun Blogkonomi by Ngaduruk Spot. Aranjeunna ngagaduhan naséhat anu padet dina postingan - blog mingguan, nyerat eusi anu manpaat, sok aya ajakan, sareng gaduh buletin email pikeun nangkep palanggan. Saperti média pamasaran anu sanés, usaha anu anjeun laksanakeun ngahasilkeun hasil anu relatif. Upami perusahaan anjeun tiasa mostingkeun unggal dinten - tina carita klien, pikeun nganggo kasus, dugi ka berita perusahaan sareng naséhat industri - anjeun tiasa langkung gancang!

The-blogconomy-infographic

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.