Bloggin 'Henteu Gampang! Malah ku Vox

vox blogging

update: Platform Vox dipareuman di 2010.

Salaku anyar-anyar ieu, kuring masihan seueur pamikiran pikeun nyayogikeun langkung seueur dokuméntasi bahkan sababaraha nyarios umum dina blogging. Kunaon Bloggin henteu gampang! Perusahaan sadar ieu ... nempatkeun diri 'taranjang' dina wéb tiasa atanapi henteu janten strategi anu saé. Cicih strategi sareng konténna, nyaéta téknologi.

Bloggin 'henteu gampang.

Pasti, blogger anu hébat ngajantenkeun katingalna saderhana. Aranjeunna miceun blog sareng dipanggihan ku rébuan dolar dina iklan. Jalma ngalungkeun duit aranjeunna. Tapi kumaha upami Ibu & Pop anu ngan saukur hoyong masang blog saderhana ngeunaan bisnis atanapi kulawargana? Wéb analytics, otoritas, search engine optimization, ranking, trackbacks, ping, post slugs, koméntar, pangguna ngahasilkeun tanggapan, kategori, méré tag, eupan, eupan analytics, langganan email ... cukup ku saha waé kaburu ngagorowok!

Gampang pikeun kuring kusabab kuring parantos sataun sareng ngabedah unggal komponén blogging. Abdi ngartos. Abdi geek. Éta hobi, padamelan, sareng cinta kuring.

Budak énggal di blok nyaéta Vox. Kuring ningali sababaraha screenshot Vox pikeun ngadorong eusi (audio, video atanapi gambar) kana postingan sareng kataji ku cara saderhana aranjeunna ngadamelna. Tapi éta tempat gampang dieureunkeun.

Ieu screenshot:

Vox

Teu aya kirang ti 30 tautan dina halaman blog kuring pikeun hal-hal anu kedah dilakukeun. Kuring ngan saukur hoyong ngaunggah gambar pikeun blog sareng nambihan ngabingungkeun gambar blog pikeun gambar profil. Upami anjeun badé ngémutan nyalira salaku alat "gampang" salajengna pikeun blogging, anjeun pasti sakumaha hadéna langkung gampang. Henteu aya jalan kuring nyorong babaturan kuring ka alat ieu. Abdi langkung resep ngobrolkeun aranjeunna WordPress or blogger.

Mungkin salah sahiji masalah sareng Vox nyaéta pangaruh ku blogger pikeun blogging. Upami SixApart leres-leres hoyong ngadamel platform blogging saderhana, aranjeunna kedah milarian jalma anu henteu kantos blogging sateuacanna. Kuring henteu yakin naon tingkat adopsi pikeun naék kana Vox, tapi kuring yakin éta spektakuler.

2 Komentar

  1. 1

    Anjeun ngadamel titik anu saé Doug. Kahareupna sareng kamekaran dina blogging sareng jalma-jalma anu datang kana blog anjeun nyaéta jalma "biasa". Sababaraha jalma anu bahkan henteu terang naon hartosna istilah blogging ayeuna.

  2. 2

    Kuring mariksa Vox nalika mimiti diluncurkeun ogé sareng éta henteu resep ku éta. Éta ngagaduhan panutup ibun anu mewah, tapi nalika ngagali jero, éta henteu pikaresepeun atanapi saderhana dianggo. Sigana mah aranjeunna tiasa ngagunakeun langkung tina sistem.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.