ProBlogger: Mésér Salin Buku Darren!

buku problogger

probloggerNgamimitian buku kuring sorangan sababaraha waktos ka pengker, kuring terang kumaha sesahna pikeun ngajaga blog sareng ngatur sadaya anu kuring pelajari ngeunaan blogging sareng média sosial kana hiji publikasi anu koheren.

darren 1Nembongan yen Darren Ramea of ​​Problogger parantos ngalakukeun éta, sanaos. Kuring kantos ningali blog Darren angkat sareng anjeun tiasa ningali kegigihan sareng kajelasan visi anu Darren parantos robih janten sumber anu hadé pikeun blogger. Problogger pastina aya dina daptar eupan 'must-read' kuring sareng éta henteu gaduh sagala karemenan sareng kaagungan Shoemoney jeung John Chow (cinta pisan ka jalma-jalma, sanaos ... Kuring maca blogna ogé!).

Ieu tinjauan buku ti Amazon:

Blogging parantos janten hiburan anu populér sareng narik pikeun seueur jalma, tapi beuki seueur blogger anu mendakan éta ogé tiasa janten sumber panghasilan langsung atanapi henteu langsung. Sanaos halangan pikeun ngamimitian blog alit, tanpa bimbingan ahli gampang frustasi nalika kasuksésan henteu cocog sareng anu diarepkeun. Ditulis ku panyipta sumberdaya nomer 1 sadunya pikeun ngahasilkeun artos ku blog, ProBlogger nyandak pamaca ti pamula mutlak dugi ka kéngingkeun artos tina atanapi salaku hasil tina blogging. Ngaliwatan step by step pelajaran praktis anu maca bakal milih topik blog, nganalisis pasar, nyetél blog, ngamajukeun sareng ngasilkeun pendapatan.

Ngahaturkeun nuhun ka Darren sareng Chris dina hal ieu bab anyar dina sajarah Problogger! Éta dina daptar Kahoyong kuring!

4 Komentar

  1. 1

    Douglas, hatur nuhun pisan pikeun nyebatkeun buku ProBlogger. Éta leres-leres saé pisan damel sareng Darren sareng Chris, sareng ayeuna yén buku éta dina jalan hal-hal saéstuna janten pikabungaheun.

    Janten, buku naon anu anjeun nyerat?

    Chris Webb
    Redaksi Éditor
    John Wiley & Putra

    • 2

      Hai Chris,

      Kuring ngagaduhan sakitar buku 40 - 50 halaman dimimitian ngeunaan cara nerapkeun blog nganggo prakték pangsaéna pikeun panempatan mesin pencari, kabaca, sareng strategi. Abdi henteu kantos némpél bari jujur!

      Doug

  2. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.