Blogging henteu Cukup, "Pencét Daging"!

sasalaman

Ieu mangrupikeun frasa anu kuring nuju bosen - gancang - dina waktos nyalonkeun présidén ieu. Kuring henteu yakin saha anu nyerat istilah aslina tapi kuring kantos ningali éta seueur dianggo dina musim ieu. Panganyarna, gubernur Virginia Kulon nganggo istilah éta pikeun ngabahas naha Barack Obama kaleungitan Virginia Kulon dina longsor ka Hillary Clinton. Anjeunna nyobian membela pandangan oposisi yén Virginia Kulon masih ngagaduhan masalah balapan sareng Obama kaleungitan éta ngan saukur kusabab anjeunna henteu nyéépkeun waktos anu cekap mencét daging, alias sasalaman.

Éta kedah dipikaresep ku para pemasar pikeun sadar kumaha seueur pangaruhna éta mencét daging leres-leres gaduh dina pamilihan umum. Kampanye sapertos kampanye pamasaran basis data strategis dina methamphetamines. Sadaya pihak nyandak jenius matématika, nyebarkeun pamasaran tepat waktu sareng sasaran ngalangkungan rupa-rupa medium, sareng kerja keras pencét daging. Pemasar kedah perhatoskeun, di luar tina rereged politik, yén taktik ieu tiasa dianggo.

Naon anu urang kedah ngandelkeun tina kampanye Obama

Seueur urang hilap yén Hillary diperlakukeun salaku Calon Présidén 2008 sataun katukang sareng Barack Obama aya dina daptar anu pondok tina 'up and comers' anu teu ngalaman dina Partéy Démokratik. Usaha pamasaran presisi na parantos lunas. Hiji titingalian dina situs Obama sareng anjeun bakal mendakan pesen pikeun unggal udagan:
Obama

Di dieu di Indianapolis, kuring nampi email viral dimana kuring tiasa nyumbang, atas nami batur, pikeun kampanye. Kampanye Obama dibuka (sareng teras ditutup) kantor 1 blok kiduleun Circle didieu di Indy - prime real estate to pencét daging. Kuring ogé nampi sababaraha mail langsung tina kampanye Obama. Tilikan kana acara sareng anjeun bakal mendakan yén Obama mangrupikeun mesin anu salaman, kalayan langkung 16,000 kajadian sajauh ieu sareng ton langkung seueur kanggo indit.

Kuring henteu percanten yén Obama kaleungitan Virginia Kulon kusabab anjeunna henteu cukup sasalaman. Kuring condong satuju yén anjeunna kaleungitan ngan saukur kusabab na pesen henteu cocog sareng Appalachia.

Balik kana titik.

Kuring henteu ngamajukeun Barack Obama pikeun janten Présidén, kuring ngan saukur mikawanoh mesin pamasaran anu luar biasa yén anjeunna nempatkeun. Sagala anu dilakukeun timna leres - sareng penting dicatet yén aranjeunna henteu pernah sono kana kasempetan mencét daging.

Mencet Daging dianggo pikeun kuring

Kuring ngalaman sababaraha kasuksésan sedeng dina média sosial, khususna didieu di Indianapolis. Cukup pikaresepeun, aya seueur Blogger Indianapolis kalangkangna kuring bieu tina sudut pandang stats Internét. Dina tingkat régional, sanaos, kuring yakin kuring ngagaduhan langkung seueur nami (sareng wajah) anu émut ku jalma-jalma.

Kuring ngahutang kasuksésan lokal kuring pikeun mencét daging. Pagawean kuring sareng Indiana langkung alit, Jalan Raya Budaya Indy, Panitia Superbowl 2012 sareng nyandak unggal kasempetan pikeun ngajar jalma bisnis lokal ngeunaan Média Sosial parantos langkung ageung pangaruhna tibatan blog kuring. Éta mangrupikeun pil anu sesah pikeun diinum ku sadaya waktos kuring lebet kana blog kuring tapi penting pikeun jalma sadar yén blogging henteu cukup ngan saukur!

Kaluar na pencét daging! Blogging memang nyayogikeun transparansi sareng kajujuran yén situs brosur pamasaran henteu tiasa disayogikeun - tapi tetep henteu nyayogikeun pangalaman ningali batur dina soca sareng sasalaman.

Penting pikeun dicatet yén kuring bakal gaduh blog anu langkung ageung kalayan paparan nasional anu langkung ageung upami kuring sanggup ngalaksanakeun acara nasional. Éta sesah pisan sareng padamelan sapinuh waktu, tapi kuring masih ngarepkeun sababaraha taun ayeuna.

6 Komentar

  1. 1

    Hébat, sudut pandang saimbang, Doug. Blog anjeun ngingetkeun tulisan anu kuring baca minggu kamari anu ngajelaskeun salah sahiji kapala kampanye Sénator Clinton anu ngabela awal-awal pikeun ngumpulkeun $100 unggal tina 1,000,000 awéwé Amérika.

    Naon banding blockbuster! Tapi usulan éta dibantah ku panaséhat kampanye anu sanés. (Sareng kami terang calon mana anu suksés ngagunakeun pangumpulan dana mikro: Obama.)

    Dina "mencét daging" vs téhnik internét: Jigana unggal ngahasilkeun dividends béda. Sababaraha konsumén (atawa pamilih) bakal keuna ngan ku teureuh pribadi. Anu sanés anjeun moal kantos nyambungkeun kecuali anjeun gaduh ayana internét. Maximizing hasil nyokot duanana.

    (Atawa, sakumaha anu biasa diomongkeun ku réréncangan lami nalika nawiskeun pilihan és krim vanili atanapi coklat: "Leres!")

  2. 2

    Doug: Abdi satuju pisan. Kuring geus dilakonan leuwih pisan acclaim didieu di Atlanta kalawan Pangusaha wéb Atlanta sareng patepang sareng acara anu aya hubunganana anu kuring hadir sareng ngadukung ti kuring kantos tiasa nampi blog abdi. Tambih Deui, éta pisan langkung rewarding bisa kalayan jalma face-to-face ti nyorangan tukangeun keyboard jeung layar komputer.

  3. 3

    Leres, kami di Truffle Media terus hadir dina acara-acara (World Pork Expo minggu payun kanggo anu kabetot:) tambah kami nganggo telepon sareng email anu biasa pikeun ngarampa pangkalan.

    Kami ogé ngagunakeun saluran média énggal pikeun tetep nyambung sareng anu resep kana tatanén: Twitter (http://twitter.com/trufflemedia), blog/podcast SwineCast.com (sareng sadulurna pikeun daging sapi, susu, unggas, sareng pamotongan), Flickr (http://www.flickr.com/photos/trufflemedia/), jeung Blip.tv (http://trufflemedia.blip.tv/).

    Tapi teu aya anu sapertos aya di dinya pikeun ngadangu naon anu dipikaresep ku jalma, ngobrol sareng bir dina panangan, sareng ningali nuansa / basa awak dina sababaraha topik anu sénsitip (jagung pikeun tuangeun atanapi jagung pikeun suluh mangrupikeun paguneman anu populer di Iowa :)

    Hatur nuhun deui Doug.

    John Blue
    TruffleMedia.com

  4. 4
  5. 5

    Doug - Good posting, lalaki kuring. Kuring manggihan sasalaman alus tur seuri janten jauh leuwih impactful dina jualan, jaringan jeung hubungan-wangunan ti nanaon sejenna bisa I do.

    Anyar-anyar ieu kuring mendakan diri kuring dina parobihan padamelan, ngan ukur anu kadua ti saprak asup kana pamekaran bisnis sacara full-time. Dina ngawawancara sadayana naros ka kuring, "Naon anu anjeun lakukeun pikeun ngawangun kalungguhan / bisnis?" Tanpa ragu, jaringan pribadi kuring mangrupikeun sumber pangageungna nalika kuring nampi rujukan ti aranjeunna. Ieu ngan bisa dilakukeun ku mawa nilai jeung komunikasi interpersonal. Kuring ngagunakeun frasa "ngocok leungeun anjeun" pisan nalika ngirim email ka batur. Sapertos dina, "Kuring ngarepkeun sasalaman anjeun dina hiji dinten." Abdi sanés pameget………”mencét daging”. Sorana jenis…..daging.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.