Blogging pikeun Usaha

blogging bobo

Upami anjeun henteu aya di Konperénsi Webtrends Engage 2010, anjeun lasut konperénsi intél bisnis anu luar biasa. Ngalibetkeun henteu sapertos konperénsi perusahaan sanés anu kantos kuring kantos. Tujuanna nyaéta pikeun nyayogikeun palanggan sareng ahli industri ku paparan ka sababaraha ahli anu pangsaéna sareng paling caang sapanjang industri online. Ngadaptarkeun taun payun Kalibet di San Fransisco - aranjeunna salawasna ngajual!

Taun ayeuna kuring diulem pikeun ngaluncurkeun luncat, powerpoint 10 menit ngeunaan hal anu aya hubunganana sareng pamasaran online sareng anu kuring resep pisan. Kuring mutuskeun pikeun ngalakukeun milik pamasaran inbound (pencét liwat upami anjeun henteu ningali presentasi). Di New Orleans, kuring nyarios sacara khusus ngeunaan bisnis kana pamasaran bisnis, tapi prak-prakan pangsaéna dilarapkeun ka bisnis sareng pamasaran konsumen ogé.

Presentasi aslina rada bénten kusabab éta animasi sareng éndah dibentang dina layar 80 kaki di tukangeun kuring ... tapi ieu daging na!

Tangtosna, upami anjeun di New Orleans, anjeun bakal resep ... Kuring biantara sareng ngabandingkeun Media Sosial sareng épéksi menari. Kuring malah ngalungkeun sababaraha léngkah sareng seuri. Éta waktos anu saé pisan!

Ieu mangrupikeun daptar eusi slide:

  1. Strategi Pemasaran Inbound
  2. Eusi anu narik ati anu ngahasilkeun konversi. Eusi anu hébat mangrupikeun gabungan tina panggunaan kecap konci anu épéktip sareng kontén anu ngajawab patarosan tamu? sareng ngadorong aranjeunna kana léngkah salajengna dina prosés penjualan. Blog anjeun dioptimalkeun pikeun mesin pencari.
  3. Baheula, Penjualan sareng Pemasaran mangrupikeun sumber inpormasi pikeun prospek. Prospék ngandelkeun aranjeunna.
  4. Ayeuna Mesin pencari sering nawiskeun inpormasi anu dipilarian ku prospek.
  5. Média Sosial ayeuna mangaruhan duanana milarian sareng mangaruhan anu nyandak kaputusan. Prospék ayeuna kéngingkeun inpormasi ti Search Engine sareng tina Jaringan Sosialna.
  6. Upami tim Penjualan sareng Pemasaran anjeun hoyong aub dina nyandak kaputusan prospek, aranjeunna kedah ngarah dina milarian sareng kalibet dina jaringan sosial. Henteu langkung tiasa perusahaan kantun ngantosan gaduh prospek? Sumping ka aranjeunna ?.
  7. Anjeun kedah dimana-mana!
  8. Ngagunakeun sindikasi sareng alat integrasi sanés tiasa ngahémat waktos anjeun sareng ngajagi anjeun di payuneun tempat anu anjeun kedah ayana!
  9. Salaku tambahan, aya alat sanés dina pasaran pikeun nyederhanakeun kabutuhan integrasi anjeun.
    Unggal tulisan blog tunggal kedah ngagaduhan jalan ka Dursasana. Ilaharna, ieu nyaéta ajakan pikeun aksi, ka halaman badarat, kana konvérsi!
  10. Pelanggan badé kana tulisan blog anjeun, sareng ningali ajakan tindakan anu relevan. Seruan Peta éta bakal ngakibatkeun aranjeunna ka halaman badarat sareng kana corong konvérsi.
  11. Kaseueuran jalma henteu maca. Balikan deui: PALING Jalma RÉ? T MACA! Anggo ruang bodas sacara épéktip, ngalambangkeun gambar sareng nambihan pidéo sareng audio. Tuang indra: visual, audible, kinesthetic.
  12. Unduhan, Kajadian, Patarosan sareng Jawaban, Email, Whitepaper, Hadiah ?. Sadaya pilihan ieu kedah meryogikeun bentuk data pikeun ngumpulkeun inpormasi kalungguhan. Blog anjeun gratis? dagang sagalana sejenna pikeun data!
  13. Ngawangun halaman badarat anu narik anu néwak sajumlah minimal data sareng anu bahkan nyayogikeun kalungguhan. Jantenkeun saderhana. Ieu conto anu saé ti Compendium.
  14. Ukur kumaha lead anjeun sumping? ngalangkungan sindikasi, média sosial, buletin email, acara, sareng sajabana Ieu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun terang dimana anjeun kedah paling seueur nanem modal!
  15. Lalajo domain ngarujuk, atur tujuan, sareng monitor corong konversi anjeun!
  16. Abdi Douglas Karr (Twitter: @douglaskarr), Upami anjeun peryogi bantosan, hubungi kuring di Highbridge.

Oh… sareng kuring panginten nambihan yén kuring dibuka ku cara anu hebat ti Indianapolis ka New Orleans perkawis Super Bowl. Henteu perlu disebatkeun prediksi kuring janten serba salah dina kuartal 4 sareng para penggemar Saints masihan terang kuring dina Minggu wengi!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.