Naon Jangjang Stratégi Marketing anjeun?

Kamari, kuring mimiti maca buku Nick Carter Dua belas Detik: Angkat Kabutuhan Bisnis Anjeun. Abdi resep analogi bisnis nalika hiber dina buku sareng Nick ngajelaskeun lengkep.

Salah sahiji diskusi anu munggaran nyaéta ngangkat. NASA ngahartikeun angkat sapertos kieu:

Angkat mangrupikeun kakuatan anu sacara langsung ngalawan beurat pesawat sareng nahan pesawat dina hawa. Angkat dihasilkeun ku unggal bagéan pesawat, tapi kaseueuran angkat dina pesawat normal dihasilkeun ku jangjangna. Angkat mangrupikeun kakuatan aerodinamika mékanis anu dihasilkeun ku gerak pesawat ngalangkungan hawa. Kusabab angkat mangrupikeun kakuatan, éta mangrupikeun jumlah vektor, ngagaduhan magnitude sareng arah anu pakait sareng éta. Angkat tindakan ngaliwatan tengah tekanan obyék sareng diarahkeun jejeg kana arah aliran.

Tadi wengi, pangusaha sanésna sareng kuring ngagaduhan sababaraha inuman sareng kami ngabahas énergi sareng fokus anu kami gaduh sareng bisnis. Duanana bisnis urang lancar, tapi éta mangrupikeun investasi anu luar biasa ti kami. Saur kuring henteu aya anu sadar, dugi ka ngamimitian usaha, naon anu diperyogikeun. Ti saprak ngalebetkeun tabungan, dugi ka nekenkeun ngeunaan arus kas, masalah padamel, dugi ka penjualan, dugi ka akuntansi sareng pajeg ... jalma henteu sadar yén ku waktos urang leres-leres damel di klien kami peryogi unggal ons énergi terakhir.

Urang kedah ngalestarikeun énergi saloba mungkin janten urang salawasna gaduh mesin anu ngajalankeun sareng bisnis na ngangkat. Konflik sareng masalah moal tiasa diseret kusabab éta nyéépkeun langkung seueur énergi tibatan anu urang mampu. Bayangkeun hiber dimana anjeun nyéépkeun teuing suluh pikeun dugi ka tujuan anjeun ... anjeun bakal nabrak. Hasilna, kuring janten langkung penting sareng gancang kalayan réspon sareng tindakan tibatan anu tiheula.

ngangkat mangrupikeun ciri dasar tina unggal alat hiber sareng ngapung. Nalika kuring ningali kana bisnis kuring, éta ngangkat of DK New Media nyaéta, tanpa ragu, blog ieu. Ngadegna blog ieu nyababkeun pemirsa, buku kuring, papacangan nyarios kuring, damel abdi sareng perusahaan ventura sareng perusahaan téknologi sacara internasional, sareng padamelan pagawé urang sareng padamelan anu teras-terasan. Upami aya jangjang dina bisnis kuring, éta bakal janten blog ieu.

Janten, henteu paduli kumaha goréngna sapoé kuring, sabaraha énergi anu kuring ngaluarkeun, naon beban tugas kuring, sabaraha artos di bank sareng masalah klien anu urang gaduh, kuring sacara konsisten mastikeun yén bisnis kuring gaduh ngangkat. Kuring terang aya seueur langkung seueur detil penerbangan anu kuring kedah perhatoskeun (sareng buku Nick ngabantosan kuring fokus kana éta), tapi kuring moal pernah mopohokeun dumasarkeun sadaya padamelan urang - blog ieu. Blog ieu parantos ngamungkinkeun kami ngapung sareng bakal ngangkut urang mana waé anu badé kamana. Kuring ngan ukur kedah mastikeun yén tetep dijalankeunana mesin sareng teraskeun ngajaga urang naék.

Naon jangjang bisnis anjeun?

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.