Naha Blogging Masih Relevan? Atawa Téhnologi jeung Stratégi Katinggaleunan?

Naha Blogging Masih Relevan?

Kuring mindeng marios kinerja pilarian situs ieu sarta artikel heubeul nu teu attracting lalulintas. Salah sahiji tulisan kuring nyaéta ngeunaan nami blog anjeun. Hayu urang hilap yén kuring parantos nyerat publikasi ieu salami lami… nalika kuring maca tulisan anu lami kuring heran naha istilah éta. blog malah bener penting deui. Barina ogé, geus 16 taun ti saprak kuring nulis tulisan ngeunaan ngaran blog anjeun sarta 12 taun ti saprak kuring nulis. buku dina blogging perusahaan.

Sareng situs abdi parantos ngalangkungan sababaraha iterasi… ti naskah buatan bumi, dugi ka hosting di Blogger, ka host mandiri, sareng sababaraha parobihan merek. Unggal waktos, parobihan dilakukeun nalika kuring ningali ka hareup. Martech Zone éta strategis. Syaratna Martech parantos janten katampi sacara umum sareng janten fokus utami kuring… janten kuring hoyong meunang milarian anu aya hubunganana sareng istilah éta Blog Martech bareng jeung babaturan kuring.

Tapi nalika kuring ngajelaskeun Martech Zone kiwari, kuring teu make istilah kalungguhan or blog deui. Kuring ngarujuk kana ieu salaku tulisan sareng situs salaku publikasi. Sabalikna - nalika kuring ngabantosan perusahaan - kuring masih ngalakukeun panalungtikan pikeun aranjeunna ngeunaan ngalaksanakeun strategi kontén anu saé sareng ampir unggal bisnis anu kuring bantosan masih ngagunakeun blog pikeun nyebarkeun warta anu mangpaat, artikel kumaha-cara, panalungtikan, sareng inpormasi anu sanés pikeun ngabantosan calon sareng konsumén anu tos aya. panalungtikan kaputusan beuli maranéhna salajengna.

Naha Blog Istilah Katinggaleunan?

Upami anjeun ningali Google Trends salami mangtaun-taun, anjeun panginten panginten urang ngaluncat hiu dina istilah blog, anu puncakna dina taun 2009 pikeun milarian:

Google Trends: Kecap konci "Blog"

Upami anjeun parantos ngeblog salami sababaraha taun ieu, anjeun tiasa nyimpulkeun yén blogging ngan saukur henteu penting ayeuna sapertos langkung ti dasawarsa ka pengker. Anjeun bisa jadi cocoba pikeun nyingkahan istilah blog nalika anjeun nyebarkeun strategi eusi perusahaan anjeun nyalira.

Tapi… ieu tiasa janten kasalahan anu ageung pikeun anjeun sareng kuring bakal ngajelaskeun kunaon.

Nalika milarian blog naék dina taun 2009, 13 taun saatosna sareng éta masih seueur pamilarian. Pikeun urang di industri anu ngarasa saolah-olah éta strategi anu langkung lami, anu leres-leres kajantenan nyaéta yén éta mangrupikeun istilah anu netep dina leksikon sapopoé urang.

Pilarian pikeun Blog-Patali Konci

Upami anjeun kantos nganggo Alat Magic Keyword Semrush, Anjeun geus amazed dina volume data eta nyadiakeun patali jeung kecap konci jeung frase pakait maranéhanana. Salaku I researched istilah blog, abdi reuwas ningali yén aya kénéh leuwih 9.5 juta maluruh sakuliah 1.7 juta pilarian patali blog unggal bulan di Amérika Serikat.

Semrush keyword Alat Magic pikeun Blog

Ieu sababaraha istilah anu aya hubunganana:

  • Travel blog-patali pilarian ngahasilkeun leuwih 299,000 pilarian unggal bulan.
  • Gaya hirup blog-patali pilarian ngahasilkeun leuwih 186,000 pilarian unggal bulan.
  • Dahareun blog-patali pilarian ngahasilkeun leuwih 167,000 pilarian unggal bulan.
  • Anjing blog-patali pilarian ngahasilkeun leuwih 143,000 pilarian unggal bulan.
  • Pantun blog-patali pilarian ngahasilkeun leuwih 133,000 pilarian unggal bulan. Catetan samping… ieu sababna urang ngararancang sareng ngembangkeun a blog blog pikeun klien kami anu gaduh situs dimana anjeun tiasa meuli dresses online.

Malah jilid anu aya hubunganana sareng ngamimitian blog masih signifikan, ngahasilkeun langkung ti 137,000 milarian per bulan. Naon ari blog? masih boga leuwih 18,000 pilarian unggal bulan. Henteu disebatkeun yén unggal e-commerce atanapi sistem manajemén eusi (CMS) ayeuna incorporates blog.

Leres, Blog Masih Penting

Anjeun meureun bakal hoyong ngalakukeun panalungtikan pikeun Ecological anjeun sorangan ngartos naha ngawangun strategi blog perusahaan bakal nyadiakeun balik kana investasi pikeun perusahaan Anjeun. Kuring yakin pembeli anu nalungtik hiji merk, produk, atawa jasa a nyangka korporasi boga blog. Aranjeunna hoyong ngartos naha anjeun cocog pikeun aranjeunna atanapi henteu, naha anjeun ngartos industrina, sareng naha anjeun badé investasi pikeun ngadukung klien anjeun.

Sarta kuring yakin éta kacida oke mun nelepon hiji blog!

Salaku catetan samping, abdi yakin ngembangkeun eusi geus robah nyata leuwih taun. Tinimbang puluhan artikel pondok, Kuring ayeuna ajak klien ngamekarkeun a perpustakaan eusi sareng kerja keras pikeun ngembangkeun tulisan anu jero anu henteu tumpang tindih sareng masihan ton nilai ka sémah.

Peryogi bantosan pikeun ngembangkeun blog sareng strategi eusi pikeun merek anjeun? Entong ragu pikeun ngahubungi perusahaan kuring, Highbridge. Kami parantos ngabantosan puluhan perusahaan nyebarkeun strategi blogging perusahaan anu nyababkeun pendapatan. Abdi janten senang malah ngajalankeun laporan pikeun anjeun dina industri anjeun tanpa biaya.

Panyingkepan: Abdi afiliasi pikeun Semrush (sareng klien anu bagja) sareng kuring nganggo tautan afiliasi pikeun aranjeunna. Kecap konci Alat Magic dina ieu tulisan.

9 Komentar

  1. 1

    Naha spike henteu saluyu sareng anu disebatkeun Seth Godin? (Congrats on éta BTW). Kuring nyaho manehna teu numbu ka loka, tapi kuring bakal nganggap sakeupeul jalma bakal ngalakukeun pilarian dina ngaran anjeun. Naha Analytics nunjukkeun ieu sadayana? Panasaran euy….

  2. 2

    Kuring meunang 27 hits kaluar tina pilarian pikeun doug + karr poé éta pisan, tapi euweuh saprak. Kuring ngamangpaatkeun Google Analytics. Abdi nyarankeun pisan ngadaptarkeun, éta mangpaat upami anjeun nyobian ngalacak sareng ningkatkeun pamiarsa blog anjeun. Ogé, upami anjeun gaduh WordPress, éta ngan ukur nyalin naskah kana footer téma anjeun. Saderhana pisan pikeun bangun sareng ngajalankeun!

  3. 3

    Hi Doug,
    Kuring sok kabetot dina sababaraha panalungtikan dasar ngeunaan parobahan pamasaran. Ieu ayeuna heubeul ngeunaan sabulan. Naon pangaruh jangka sedeng tina re-branding blog anjeun?
    Abdi hoyong kabetot dina bagan GoogleAnalytics anu diénggalan (meureun dua kalayan sinyalna sakitar genep minggu), ngan ukur ningali upami pangaruhna parantos pareum saatos sababaraha waktos sareng ogé, naha batur numbu ka nami énggal anjeun kalayan tautan-téks anu sami ( allinurl:…).
    Kuring miharep anjeun bakal nyebarkeun hiji nurutan up.
    K

  4. 4

    Hi Kaj,

    Kuring pasti bakal tetep anjeun dipasang sareng bakal nyebarkeun susulan. Kuring geus instituted sababaraha parobahan situs on rutin. Kuring henteu ngandelkeun popularitas éntri blog khusus ieu, sanaos. Jenis folks ti Paguneman Buligir nyandak minat ogé. Kuring sieun éta bakal ngajalankeun angka kuring nepi ka titik dimana épék séjén bisa jadi teu kaciri nyieun bédana. Ieu masalah nice gaduh, sanajan!

    Doug

  5. 5

    Abdi hoyong kabetot dina bagan GoogleAnalytics anu diénggalan (meureun dua kalayan sinyalna sakitar genep minggu), ngan ukur ningali upami pangaruhna parantos pareum saatos sababaraha waktos sareng ogé, naha batur numbu ka nami énggal anjeun kalayan tautan-téks anu sami ( allinurl:?).
    Kuring miharep anjeun bakal nyebarkeun hiji nurutan up.

    • 6

      Hi sobbet,

      Hatur nuhun pikeun mairan! Kuring parantos nyebarkeun sababaraha statistik langkung ti saprak tulisan ieu. Kuring geus sustained tumuwuh - nepi ka titik nu ayeuna blog bener dwarfs lalulintas deui lajeng. The angka pernah dipped handap dimana éta dina pintonan nu katingali jadi kuring masih yakin yén ngarobah ngaran maénkeun peran badag.

      Salam,
      Doug

  6. 7

    hatur nuhun pikeun ideu anjeun. Tapi dina Google Analytics aya waktos telat (keur 3 jam..meureun 4 jam) kadang 1 dinten meureun..
    Dupi abdi tiasa ngalakukeun nanaon pikeun eta? éta ngeunaan zona waktu? atanapi éta masalah genal kalawan analytics Google?

    • 8

      Jigana alesan masalah ieu téh panganteur anyar. Ayeuna anjeun tiasa nganggo antarmuka anyar google analytics .. sigana saé. tur aya ngan 3-4 jam telat.

  7. 9

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.