#BlogIndiana: Jason Falls, Blogger sareng dewa Google

blog indiana

Éta mimiti saé dinten ayeuna dugi ka blog Indiana, sarta Jason Niagara ngamimitian jus ngalir ku muterkeun pentingna optimasi search engine, nempatkeun sababaraha mamang ngeunaan ghostblogging, sareng nyarios ka blogger yén henteu kunanaon pikeun henteu nuturkeun aturan. Keynote Jason jauh langkung jero sareng lengkep ... tapi ieu hal anu nyangkut dina craw kuring.

Sahenteuna salah sahiji réréncangan kuring tiasa terang réaksi kuring ... sareng kuring ngalaman dua ghostbloggers linggih di tukangeun kuring jadi kuring yakin kuring terang naon anu dipikirkeun!
xemion-tweet.png

Naha kuring pikir blogger kedah nuturkeun aturan?

Kuring satuju 100% sareng Jason! Teu aya aturan naon-naon. Éta bakal sapertos Alexander Graham Bell nempatkeun buku ngeunaan cara ngagunakeun telepon sababaraha taun saatos anjeunna nyiptakeunana. Blogosfir masih ngora sareng naon anu tiasa dianggo pikeun anjeun panginten henteu tiasa dianggo pikeun batur. Pamiarsa kuring parantos terang kumaha perasaan kuring média sosial bohong jeung aturan bohong.

Kami henteu ngagaduhan aturan ... naon anu urang gaduh, nyaéta sababaraha pangalaman sareng médium sareng mikawanoh naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu dianggo janten urang tiasa ngalirkeun élmu éta pikeun anu sanés pikeun diuji.

Naha Blogger Kedah Ngalalanyahan Pilarian?

Chris Baggott ampir kaluar tina korsi na nalika Jason nyarankeun henteu hariwang ngeunaan milarian. Anjeunna naroskeun patarosan anu sami juicy, "Naha anjeun henteu ngaganggu jalma ku henteu ngagaduhan kontén anjeun ... kontén hébat ... dipendakan dina pamilarian?". Tangtosna Jason henteu panginten kitu.

BTW: Ieu sanés debat sadayana - ngan ukur sawala anu sehat ngeunaan strategi blogging. Jason ngalakukeun padamelan anu hebat sareng transparan pisan ngeunaan kunaon anjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan milarian. Patarosan Chris mangrupikeun salah sahiji anu leres-leres nimbulkeun titik anu valid. Upami aya paluruh anu milarian anjeun milarian anjeun ... sareng aranjeunna henteu tiasa mendakan anjeun, éta henteu masalah?

Naha aya masalah pikeun mesin pencari? Atanapi masalah anjeun?

Waleran kuring bakal janten masalah anjeun. Google parantos loma teuing pikeun nyayogikeun sadaya pakakas anu dipikabutuh pikeun jalma pikeun paham kumaha ngaoptimalkeun duanana situs sareng konténna. Google bahkan nyayogikeun kami rangking ku kecap konci atanapi frasa, sareng milarian jilid kana kecap konci éta - ngakuan yén saha waé anu badé bersaing dina lomba ieu kedah nyiapkeun.

Hate ulin ka dewa Google sapertos batur. Kuring miharep kuring tiasa nyerat eusi anu pikaresepeun sareng henteu kedah paduli nyebut kecap konci, istilah sinonim, sareng kombinasi kecap konci dina kontén kuring. Kuring ngalakukeun kitu, supados jalma anu milari waleran ieu bakal mendakan aranjeunna dina blog kuring! Sareng mendakan aranjeunna!

sosial-média-panjelajah.png Éta sadayana ngeunaan poténsial! Naha Sosial Media Explorer leres? Muhun kantenan. Naha Jason kéngingkeun konsultasi sareng nyarios tina blogna? Leres, anjeunna leres. Tapi aya kamungkinan Jason pikeun kéngingkeun langkung seueur patalimarga sareng patarosan anyar ku ngan saukur ngaoptimalkeun eusi blogna. Kuring henteu nganjurkeun nyarios sacara wajar - ngan ukur nempatkeun sababaraha kecap konci sareng frasa dimana aranjeunna duanana asup akal sareng narik traffic search. Basajan blogging pikeun SEO.

Tingali kumaha performa blog urang sareng anjeun bakal mendakan blog kuring rada jangkauan ... tapi Jason langkung aktipitas sacara nasional dina rohangan média sosial. Anjeunna mangrupikeun presentasi anu hadé (kuring masih diajar) sareng panyatur hiburan. Anjeunna pantes langkung perhatian. Saur kuring henteu ngémutan kasempetan anu nganyenyeri poténsi blogna - sareng anjeunna ogé henteu nguntungkeun.

CATETAN: Kuring ngirim Jason ebook anyar kuring tanpa biaya. Kuring miharep anjeunna ngarobah pikiran. 🙂

Ghostblogging mangrupikeun Profesi anu Mulia

Iraha terakhir kali bos anjeun kéngingkeun promosi kanggo padamelan na? Naha anjeun dumuk cicing bari maranéhna naék tangga? Atanapi éta ngaganggu anjeun sakedik yén anjeun ngabantosan nempatkeunana di ditu? Éta anu Ghostbloggers do. Ghostblogging sanés kecap kotor ogé sanés profési kotor, éta mangrupikeun kecap anu luar biasa. A ghostblogger hébat nalungtik sumberna sareng akurat nyerat tulisan atas nami aranjeunna.

Saur kuring ngagaduhan sirah ageung teuing pikeun ngalakukeun éta. Abdi hoyong kiridit dimana kiridit ditangtoskeun!

Éta palsu? Naha transparan? Abdi henteu percanten! Upami kuring linggih sareng ngalakukeun wawancara sareng anjeun sareng kuring nyerat sadaya réspon anjeun - tapi kuring nyeratna duanana eloquently sareng dina cara ngahibur, naha éta ngajantenkeun anjeun kirang jalma? Aya sababaraha ngaran BESAR dina dunya blogging anu henteu nyerat bahan matéri nyalira - Hate ngabéjaan éta!

Salami premis tina tulisan blog éta pesen Anjeun, naha aya anu paduli yén batur ngetikna? Naha anjeun terang éta Ucapan pelantikan Obama ditulis ku saurang lalaki kulit bodas umur 27 taun di Starbucks? Naha éta ngarobah pendapat anjeun ngeunaan Obama? Naha anjeunna palsu? Naha éta henteu transparan?

Sigana mah ... Teu sangka éta mangrupikeun pidato anu luar biasa, sareng kuring henteu ragu yén Obama hartosna unggal kecap anu diucapkeun!

7 Komentar

  1. 1

    Penyuluhan bagus tina diskusi ramah sareng debat anu dipacu ku Jason Falls di #blogindiana énjing. Konférénsi anu kuring teraskeun nyaéta kuring masih satuju sareng anjeun, Jason sareng Chris. Kuring yakin éta balik ngalanggar aturan. Upami Jason henteu paduli ngeunaan milarian sareng éta tiasa dianggo pikeun anjeunna, leres éta. Upami anjeunna henteu paduli ngeunaan saha anu henteu mendakan anjeunna, upami éta henteu apatis, janten éta. Upami blogger sanésna, kalebet diri anjeun, Chris, kuring atanapi palanggan kuring hoyong nginploitasi kakuatan blogging pikeun SEO, buruan hurung. Tetep diskusi janten ngalir, kuring resep diajar tina paguneman sareng anu ngiringan dina éta.

  2. 2

    Doug, wajar pisan sareng nyarios ogé. Kuring yakin Jason bakal ningali kasalahan lalakonna kalayan ngayakinkeun anu wijaksana. Anjeunna panginten mikirkeun conto anu paling parah nalika ngeunaan blogging pikeun SEO sareng ghostblogging. Urang sigana bakal satuju sareng anjeunna. Éta ibarat ngabandingkeun komérsial tipi anu épéktip, provokatif atanapi ngahibur sareng anu ku Peter Francis anjeun-kenal-saha atanapi "dilarapkeun langsung kana dahi." Kami resep gaduh pamasaran pinter.

  3. 3

    Dua catetan sajarah gancang ... samentawis Bell henteu nyerat buku ngeunaan cara ngagunakeun telepon, pasatujuan persetujuan antara perusahaan sareng Western Union yén éta henteu tiasa dianggo pikeun telegrafi. Éta anu saé pikeun dugi ka Thomas Edison nimukeun pemancar tombol karbon (mikropon) anu ngajantenkeun pidato jarak jauh praktis. Sareng nyarioskeun pidato présidén, Edison diajar sakedik ngeunaan ngamanipulasi pers saatos leres-leres nyarios deui Présidén Andrew Johnson dina 11 Séptémber 1866 pidato pikeun Associated Press. Salami ghostbloggers ngajantenkeun bosna katingali langkung saé tibatan anu aslina, bos moal sambat.

  4. 4

    Ngobrol ngeunaan inpormasi Overload! ngabarakatak.
    Kaget ku maca ngeunaan Présidén Andrew Johnson sareng sering teu tiasa bobo bari teras-terasan merhatikeun kamampuan nyarios umum. TY Mike, kuring henteu pernah pasang kamungkinan dina mikirkeun Thomas Alva aya di tukangeun épék oratorical Johnson.
    Luncat ka hareup pikeun poko ayeuna; naha urang henteu ngabayangkeun paling sadayana jalma luar biasa outsourcing jumlah anu hadé tina pesen umumna dina sababaraha cara? Kami ayeuna parantos diinpormasi ghostwriting aya di jaman Présidén Johnson munggaran tapi anu terang persis iraha karajinanna lahir.
    Kuring ngantepkeun patarosan éta ka anjeun ku patarosan nyalira ... saha anu panulis asli The Bible. Henteu katémbong kuring nyaéta Gusti atanapi Yesus tapi urang nampi éta salaku "Firman Allah." Jalma-jalma GHOSTWRITER anu difitnah "S DI LANGIT bahkan aya di damel 2,000 taun ka pengker!
    Kuring sigana moal bobo gampang wengi ayeuna sabab kuring parantos ngamimitian panasaran naha Karr mayar panulis jiwa ogé Gusti mayar hihi na.

  5. 5

    Mungkin ghostblogging mangrupikeun profési anu luhur, tapi jalma anu ngagunakeun jasa sapertos kitu henteu mulya pisan. Sahenteuna anjeunna henteu jujur ​​ka pamiarsa na.

  6. 6

    Hébat pos Doug. Abdi parantos lami mikirkeun masalah ieu. Nyatana kuring nyerat tulisan dina dinten anu langkung seueur ngeunaan hubungan antara pentingna sosial sareng milarian.

    Kuring henteu aya di blog Indiana, janten kuring henteu ngagaduhan bérés rujukan pikeun paguneman khusus ieu. Jigana pisibilitas milarian leres-leres penting pisan. Pamikiran kuring nyaéta aya 3 faktor kritis dina kéngingkeun pisibilitas pamilarian, sabab aya hubunganana sareng blogging.

    Anu kahiji nyaéta eusi. Nalika blog abdi ngagaduhan langkung ti 100 postingan kuring mimiti meunang seueur milarian sababaraha istilah. Kuring ngan ukur tiasa gambar kumaha seueur maluruh anu anjeun bakal kéngingkeun langkung ti sarébu!

    Anu kadua nyaéta optimasi internal. Jigana penting pisan pikeun mastikeun yén URL permalinks, tag judul, tag header, sareng eusi anjeun sadayana ngandung kecap konci anjeun sahingga tulisan anjeun tiasa dipendakan di Google. Kuring mendakan yén ieu gampang pisan dilakukeun upami anjeun ngartos dasar-dasar dasarna.

    Faktor anu paling penting katilu nyaéta tautan, sareng kuring kedah percanten yén ngawangun mérek anjeun dina situs média sosial nyaéta ku Jauh cara anu paling gampang pikeun jalma-jalma ngaitkeun ka anjeun.

    Janten naha kuring satuju sareng Jason? Leres sareng henteu.

    Teu aya rasa pikeun kuring pikeun malire lengkep optimasi internal situs anjeun. Naha anjeun HENTEU hoyong Google mendakan anjeun ?!

    Tapi, kuring pikir yén éta bakal langkung raos pikeun museurkeun langkung énergi kana ayana sosial anjeun, kéngingkeun hormat ti sasama blogger, kéngingkeun otoritas ngalangkungan tautan, anu ku-cara éta bakal ngabantu optimasi milarian anjeun dina jangka panjang.

    Anu ngajantenkeun kuring kesel nyaéta nalika jalma-jalma polah sapertos hiji-hijina alesan anjeun kedah blog nyaéta menangkeun pamilarian. Kuring ngan ukur kedah yakin yén PENTING pisan penting pikeun masihan fokus anu beurat kana strategi sosial anjeun. Upami anjeun blogging seueur nganggo kecap konci anjeun, anjeun bakal kéngingkeun seueur maluruh.

    Ayeuna, naha Ghostblogging mangrupikeun profési anu mulya? Mang! Naha tiasa diskalakeun? Henteu, henteu kecuali upami anjeun ngatur agénsi ghostblogging. Upami anjeun blogger, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun seueur padamelan sahingga anjeun ngan ukur tiasa ngasilkeun artos.

  7. 7

    Hébat pos Doug. Abdi parantos lami mikirkeun masalah ieu. Nyatana kuring nyerat tulisan dina dinten anu langkung seueur ngeunaan hubungan antara pentingna sosial sareng milarian.

    Kuring henteu aya di blog Indiana, janten kuring henteu ngagaduhan bérés rujukan pikeun paguneman khusus ieu. Jigana pisibilitas milarian leres-leres penting pisan. Pamikiran kuring nyaéta aya 3 faktor kritis dina kéngingkeun pisibilitas pamilarian, sabab aya hubunganana sareng blogging.

    Anu kahiji nyaéta eusi. Nalika blog abdi ngagaduhan langkung ti 100 postingan kuring mimiti meunang seueur milarian sababaraha istilah. Kuring ngan ukur tiasa gambar kumaha seueur maluruh anu anjeun bakal kéngingkeun langkung ti sarébu!

    Anu kadua nyaéta optimasi internal. Jigana penting pisan pikeun mastikeun yén URL permalinks, tag judul, tag header, sareng eusi anjeun sadayana ngandung kecap konci anjeun sahingga tulisan anjeun tiasa dipendakan di Google. Kuring mendakan yén ieu gampang pisan dilakukeun upami anjeun ngartos dasar-dasar dasarna.

    Faktor anu paling penting katilu nyaéta tautan, sareng kuring kedah percanten yén ngawangun mérek anjeun dina situs média sosial nyaéta ku Jauh cara anu paling gampang pikeun jalma-jalma ngaitkeun ka anjeun.

    Janten naha kuring satuju sareng Jason? Leres sareng henteu.

    Teu aya rasa pikeun kuring pikeun malire lengkep optimasi internal situs anjeun. Naha anjeun HENTEU hoyong Google mendakan anjeun ?!

    Tapi, kuring pikir yén éta bakal langkung raos pikeun museurkeun langkung énergi kana ayana sosial anjeun, kéngingkeun hormat ti sasama blogger, kéngingkeun otoritas ngalangkungan tautan, anu ku-cara éta bakal ngabantu optimasi milarian anjeun dina jangka panjang.

    Anu ngajantenkeun kuring kesel nyaéta nalika jalma-jalma polah sapertos hiji-hijina alesan anjeun kedah blog nyaéta menangkeun pamilarian. Kuring ngan ukur kedah yakin yén PENTING pisan penting pikeun masihan fokus anu beurat kana strategi sosial anjeun. Upami anjeun blogging seueur nganggo kecap konci anjeun, anjeun bakal kéngingkeun seueur maluruh.

    Ayeuna, naha Ghostblogging mangrupikeun profési anu mulya? Mang! Naha tiasa diskalakeun? Henteu, henteu kecuali upami anjeun ngatur agénsi ghostblogging. Upami anjeun blogger, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun seueur padamelan sahingga anjeun ngan ukur tiasa ngasilkeun artos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.