#BlogIndiana: Jason Falls, Blogger sareng dewa Google

blog indiana

Éta mimiti saé dinten ayeuna dugi ka blog Indiana, sarta Jason Niagara ngamimitian jus ngalir ku muterkeun pentingna optimasi search engine, nempatkeun sababaraha mamang ngeunaan ghostblogging, sareng nyarios ka blogger yén henteu kunanaon pikeun henteu nuturkeun aturan. Keynote Jason jauh langkung jero sareng lengkep ... tapi ieu hal anu nyangkut dina craw kuring.

Sahenteuna salah sahiji réréncangan kuring tiasa terang réaksi kuring ... sareng kuring ngalaman dua ghostbloggers linggih di tukangeun kuring jadi kuring yakin kuring terang naon anu dipikirkeun!
xemion-tweet.png

Naha kuring pikir blogger kedah nuturkeun aturan?

Kuring satuju 100% sareng Jason! Teu aya aturan naon-naon. Éta bakal sapertos Alexander Graham Bell nempatkeun buku ngeunaan cara ngagunakeun telepon sababaraha taun saatos anjeunna nyiptakeunana. Blogosfir masih ngora sareng naon anu tiasa dianggo pikeun anjeun panginten henteu tiasa dianggo pikeun batur. Pamiarsa kuring parantos terang kumaha perasaan kuring média sosial bohong jeung aturan bohong.

Kami henteu ngagaduhan aturan ... naon anu urang gaduh, nyaéta sababaraha pangalaman sareng médium sareng mikawanoh naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu tiasa dianggo janten urang tiasa ngalirkeun élmu éta pikeun anu sanés pikeun diuji.

Naha Blogger Kedah Ngalalanyahan Pilarian?

Chris Baggott ampir kaluar tina korsi na nalika Jason nyarankeun henteu hariwang ngeunaan milarian. Anjeunna naroskeun patarosan anu sami juicy, "Naha anjeun henteu ngaganggu jalma ku henteu ngagaduhan kontén anjeun ... kontén hébat ... dipendakan dina pamilarian?". Tangtosna Jason henteu panginten kitu.

BTW: Ieu sanés perdebatan sadayana - ngan ukur sawala anu sehat ngeunaan strategi blogging. Jason ngalakukeun padamelan anu hebat sareng transparan pisan ngeunaan kunaon anjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan milarian. Patarosan Chris mangrupikeun salah sahiji anu leres-leres nimbulkeun titik anu valid. Upami aya paluruh anu milarian anjeun milarian anjeun ... sareng aranjeunna henteu tiasa mendakan anjeun, éta henteu masalah?

Naha aya masalah pikeun mesin pencari? Atanapi masalah anjeun?

Waleran kuring bakal janten masalah anjeun. Google parantos loma teuing pikeun nyayogikeun sadaya pakakas anu dipikabutuh pikeun jalma pikeun paham kumaha ngaoptimalkeun duanana situs sareng konténna. Google bahkan nyayogikeun kami ku rangking ku kecap konci atanapi frasa, sareng milarian jilid kana kecap konci éta - ngakuan yén saha waé anu badé bersaing dina lomba ieu kedah nyiapkeun.

Hate ulin ka dewa Google sapertos batur. Kuring miharep kuring tiasa nyerat eusi anu pikaresepeun sareng henteu kedah paduli nyebut kecap konci, istilah sinonim, sareng kombinasi kecap konci dina kontén kuring. Kuring ngalakukeun kitu, supados jalma anu milari jawaban ieu bakal mendakanana dina blog kuring! Sareng mendakan aranjeunna!

sosial-média-panjelajah.png Éta sadayana ngeunaan poténsial! Naha Sosial Media Explorer leres? Muhun kantenan. Naha Jason kéngingkeun konsultasi sareng nyarioskeun paguneman tina blogna? Leres, anjeunna leres. Tapi aya kamungkinan Jason pikeun kéngingkeun langkung seueur patalimarga sareng patarosan anyar ku ngan saukur ngaoptimalkeun eusi blogna. Kuring henteu nyarankeun sacara teu wajar nyarios - ngan ukur nempatkeun sababaraha kecap konci sareng frasa dimana duanana raoseun sareng narik lalu lintas milarian. Basajan blogging pikeun SEO.

Tingali kumaha performa blog urang sareng anjeun bakal mendakan blog kuring rada jangkauan ... tapi Jason langkung aktipitas sacara nasional dina rohangan média sosial. Anjeunna mangrupikeun presentasi anu hadé (kuring masih diajar) sareng panyatur hiburan. Anjeunna pantes langkung perhatian. Saur kuring henteu ngémutan kasempetan anu nganyenyeri poténsi blogna - sareng anjeunna ogé henteu nguntungkeun.

CATETAN: Kuring ngirim Jason ebook anyar kuring tanpa biaya. Kuring miharep anjeunna ngarobah pikiran. 🙂

Ghostblogging mangrupikeun Profesi anu Mulia

Iraha terakhir kali bos anjeun kéngingkeun promosi kanggo padamelan na? Naha anjeun dumuk cicing bari maranéhna naék tangga? Atanapi éta ngaganggu anjeun sakedik yén anjeun ngabantosan nempatkeunana di ditu? Éta anu Ghostbloggers do. Ghostblogging sanés kecap kotor ogé sanés profési kotor, éta mangrupikeun kecap anu luar biasa. A ghostblogger anu hébat nalungtik sumber sareng akurat nyerat tulisan atas nami aranjeunna.

Sigana mah kuring ngagaduhan sirah anu ageung teuing pikeun ngalakukeun éta. Abdi hoyong kiridit dimana kiridit ditangtoskeun!

Éta palsu? Naha transparan? Abdi henteu percanten! Upami kuring linggih sareng ngalakukeun wawancara sareng anjeun sareng kuring nyerat sadaya réspon anjeun - tapi kuring nyeratna duanana éloquently sareng dina cara ngahibur, naha éta ngajantenkeun anjeun kirang jalma? Aya sababaraha ngaran BIG dina dunya blogging anu henteu nyerat bahan matéri nyalira - Hate ngabéjaan éta!

Salami premis tina tulisan blog éta pesen Anjeun, naha aya anu paduli yén batur ngetikna? Naha anjeun terang éta Ucapan pelantikan Obama ditulis ku saurang lalaki kulit bodas umur 27 taun di Starbucks? Naha éta ngarobah pendapat anjeun ngeunaan Obama? Naha anjeunna palsu? Naha éta henteu transparan?

Sigana mah ... Teu sangka éta mangrupikeun pidato anu luar biasa, sareng kuring henteu ragu yén Obama hartosna unggal kecap anu diucapkeun!

7 Komentar

  1. 1

    Nice extension tina diskusi ramah tur debat anu spurred ku Jason Falls di #blogindiana isuk ieu. conundrum lumangsung kuring sanajan éta kuring masih satuju sareng anjeun, Jason sarta Chris. Kuring yakin eta balik deui ka ngalanggar aturan. Upami Jason henteu paduli ngeunaan milarian sareng éta damel pikeun anjeunna, janten waé. Upami anjeunna henteu paduli saha waé anu henteu mendakan anjeunna, upami éta sanés apatis jahat, janten waé. Lamun blogger séjén, kaasup diri, Chris, sorangan atawa klien kuring hayang capitalize dina kakawasaan blogging pikeun SEO, game on. Tetep diskusi ngalir, Abdi bogoh diajar tina paguneman jeung nu milu di dinya.

  2. 2

    Doug, pisan lumrah jeung ceuk ogé. Kuring yakin Jason bakal ningali kasalahan cara na ku persuasi wijaksana misalna. Anjeunna bisa jadi pamikiran tina conto grossest lamun datang ka blogging pikeun SEO na ghostblogging. Urang sigana bakal satuju sareng anjeunna. Ieu kawas ngabandingkeun hiji éféktif, provokatif atawa entertaining, komérsial televisi jeung pamadegan Peter Francis anjeun-apal-saha atawa "larapkeun langsung kana dahi." Urang gots boga pamasaran pinter.

  3. 3

    Dua catetan sajarah gancang ... bari Bell teu nulis buku ngeunaan kumaha carana make telepon, hiji perjangjian idin ngahontal antara parusahaan jeung Western Union yén éta teu bisa dipaké pikeun telegraphy. Éta sadayana saé dugi ka Thomas Edison nimukeun pamancar tombol karbon (mikropon) anu ngajantenkeun pidato jarak jauh praktis. Jeung diomongkeun pidato présidén, Edison diajar saeutik ngeunaan manipulasi pers sanggeus lengkep ulang kecap Présidén Andrew Johnson 11 Séptémber 1866 pidato pikeun Associated Press. Salami ghostbloggers ngajantenkeun bosna langkung saé tibatan anu saleresna, bos moal ngawadul.

  4. 4

    Ngobrol ngeunaan Overload Informasi! ngabarakatak.
    Parantos kataji ku bacaan ngeunaan Présidén Andrew Johnson sareng sering teu tiasa bobo bari teras-terasan mikirkeun kaunggulan kamampuan nyarios umum na. TY Mike, kuring henteu pernah nyolok kana kamungkinan pamikiran Thomas Alva anu aya di tukangeun kekecapan oratorical Johnson anu disangka.
    Luncat maju ka topik dinten ieu; Naha urang henteu kedah ngabayangkeun yén kalolobaan jalma-jalma kasohor ngaluarkeun jumlah pesen umum anu saé dina sababaraha cara? Urang ayeuna geus informed ghostwriting eksis di jaman Présidén kahiji Johnson urang tapi saha weruh persis iraha karajinan nu lahir.
    Kuring ngantepkeun patarosan éta ka anjeun ku patarosan kuring sorangan ... saha pangarang nyata (s) Kitab Suci. Teu kaciri kuring geus Allah atawa Yesus acan urang narima salaku "Firman Allah." Jalma-jalma GHOSTWRITER DI LANGIT anu difitnah malah nuju damel 2,000 taun ka pengker!
    Kuring sigana moal bobo gampang wengi ayeuna sabab kuring parantos ngamimitian mikiran naha Karr mayar ghostwriter ogé Gusti mayar na hihi.

  5. 5

    Panginten ghostblogging mangrupikeun profési anu mulya, tapi jalma anu ngagunakeun jasa sapertos kitu henteu mulya pisan. Sahenteuna anjeunna henteu jujur ​​​​ka pamiarsa na.

  6. 6

    pos hébat Doug. Kuring geus lila mikir ngeunaan masalah ieu. Malahan kuring nulis pos poé séjén ngeunaan hubungan antara sosial jeung pentingna pilarian.

    Abdi henteu aya di blog Indiana, janten kuring henteu gaduh kerangka rujukan pikeun paguneman khusus ieu. Jigana pisibilitas pilarian bener bener penting. Pamikiran abdi aya 3 faktor kritis dina gaining pisibilitas pilarian, sabab relates to blogging.

    Anu kahiji nyaéta eusi. Nalika blog kuring ngagaduhan langkung ti 100 tulisan kuring mimiti meunang seueur milarian pikeun sababaraha istilah. Kuring ukur bisa gambar sabaraha maluruh anjeun bakal meunang kalawan leuwih sarébu!

    Anu kadua nyaéta optimasi internal. Jigana éta penting pisan pikeun mastikeun yén permalinks URL anjeun, tag judul, tag lulugu, jeung eusi sakabéh ngandung kecap konci anjeun ku kituna tulisan anjeun bisa kapanggih dina Google. Kuring manggihan yén ieu téh geulis gampang pikeun ngalakukeun lamun ngartos dasar dasar.

    Faktor katilu pangpentingna nyaéta tumbu, sarta kuring kudu yakin yén ngawangun brand anjeun dina situs média sosial téh ku JAUH cara panggampangna pikeun meunangkeun jalma numbu ka anjeun.

    Janten kuring satuju sareng Jason? Enya jeung henteu.

    Henteu aya rasa pikeun kuring pikeun teu malire optimasi internal situs anjeun. Naha anjeun henteu hoyong Google mendakan anjeun?!

    Tapi, kuring nyangka yén éta langkung seueur pikeun museurkeun langkung énergi kana ayana sosial anjeun, nampi hormat ti sasama blogger, kéngingkeun otoritas ngalangkungan tautan, anu ku-jalan bakal ngabantosan optimasi pamilarian anjeun dina jangka panjang.

    Anu matak kuring kesel nyaéta nalika jalma-jalma kalakuan sapertos hiji-hijina alesan anjeun kedah blog nyaéta pikeun meunang pamilarian. Kuring ngan kudu yakin yén éta SO penting pikeun nempatkeun hiji fokus beurat kana strategi sosial Anjeun. Upami anjeun seueur blog nganggo kecap konci anjeun, anjeun ogé bakal meunang seueur panéangan.

    Ayeuna, naha Ghostblogging mangrupikeun profési anu mulya? Mang! Éta scalable? Henteu, sanés upami anjeun ngatur lembaga ghostblogging. Upami anjeun blogger, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun seueur padamelan sahingga anjeun ngan ukur tiasa ngahasilkeun artos.

  7. 7

    pos hébat Doug. Kuring geus lila mikir ngeunaan masalah ieu. Malahan kuring nulis pos poé séjén ngeunaan hubungan antara sosial jeung pentingna pilarian.

    Abdi henteu aya di blog Indiana, janten kuring henteu gaduh kerangka rujukan pikeun paguneman khusus ieu. Jigana pisibilitas pilarian bener bener penting. Pamikiran abdi aya 3 faktor kritis dina gaining pisibilitas pilarian, sabab relates to blogging.

    Anu kahiji nyaéta eusi. Nalika blog kuring ngagaduhan langkung ti 100 tulisan kuring mimiti meunang seueur milarian pikeun sababaraha istilah. Kuring ukur bisa gambar sabaraha maluruh anjeun bakal meunang kalawan leuwih sarébu!

    Anu kadua nyaéta optimasi internal. Jigana éta penting pisan pikeun mastikeun yén permalinks URL anjeun, tag judul, tag lulugu, jeung eusi sakabéh ngandung kecap konci anjeun ku kituna tulisan anjeun bisa kapanggih dina Google. Kuring manggihan yén ieu téh geulis gampang pikeun ngalakukeun lamun ngartos dasar dasar.

    Faktor katilu pangpentingna nyaéta tumbu, sarta kuring kudu yakin yén ngawangun brand anjeun dina situs média sosial téh ku JAUH cara panggampangna pikeun meunangkeun jalma numbu ka anjeun.

    Janten kuring satuju sareng Jason? Enya jeung henteu.

    Henteu aya rasa pikeun kuring pikeun teu malire optimasi internal situs anjeun. Naha anjeun henteu hoyong Google mendakan anjeun?!

    Tapi, kuring nyangka yén éta langkung seueur pikeun museurkeun langkung énergi kana ayana sosial anjeun, nampi hormat ti sasama blogger, kéngingkeun otoritas ngalangkungan tautan, anu ku-jalan bakal ngabantosan optimasi pamilarian anjeun dina jangka panjang.

    Anu matak kuring kesel nyaéta nalika jalma-jalma kalakuan sapertos hiji-hijina alesan anjeun kedah blog nyaéta pikeun meunang pamilarian. Kuring ngan kudu yakin yén éta SO penting pikeun nempatkeun hiji fokus beurat kana strategi sosial Anjeun. Upami anjeun seueur blog nganggo kecap konci anjeun, anjeun ogé bakal meunang seueur panéangan.

    Ayeuna, naha Ghostblogging mangrupikeun profési anu mulya? Mang! Éta scalable? Henteu, sanés upami anjeun ngatur lembaga ghostblogging. Upami anjeun blogger, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeun seueur padamelan sahingga anjeun ngan ukur tiasa ngahasilkeun artos.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.