Blog Ngamanaskeun

Depositphotos 26743721 s

Minggu ieu mangrupikeun minggu anu sesah. Pakasaban kuring hebat sareng kuring diaku ku batur sapagawean sareng klien kuring. Kanggo anu munggaran, sanaos, kuring yakin blog kuring ngaganggu hubungan profesional kuring. Saurna parantos nyarios sareng aranjeunna, kuring henteu percanten aya masalah sareng dunungan kuring. Pamingpin kuring leres-leres percanten kana blogging salaku éksprési anu séhat. Tangtosna, aranjeunna moal tiasa tanggel waler pikeun koméntar kuring kumargi aranjeunna milik kuring sareng sanés anu sanés. Hasilna, anjeun bakal perhatoskeun yén kuring henteu gaduh deui tautan ka dunungan kuring. Goréng teuing - kumargi kuring resep ngamajukeun aranjeunna salaku pamimpin dina database sareng industri pamasaran digital.

Hiji masalah dikaluarkeun ku klien anu ogé dunungan kuring tiheula. Sanaos kuring henteu damel langsung pikeun salah sahiji perusahaan nalika aranjeunna ngahijikeun hubunganana ... sareng kuring henteu ngantunkeun anu sanés kanggo anu sanésna, sababaraha patarosan dikedalkeun ku klien ngeunaan padamelan kuring sareng tanggung jawab kuring dina hubungan aranjeunna sareng dunungan kuring ayeuna.

Kuring yakin masalah éta muncul salaku hasil tina sababaraha éntri blog anu kuring ngadamel anu ngritik sababaraha usaha pamasaran ti dunungan kuring samemehna. Cekapna, ku sakedik jalma anu maca blog abdi ... dunungan kuring samemehna salah sahijina. Kuring sohor yén kuring janten topik paguneman di sadayana perusahaan… seueur réréncangan anu ngeusi kuring. Kecap kuring nyentak pisan yén kuring yakin éta ti kantor kuring kantos damel, ngalangkungan perusahaan, ngalangkungan kuring dunungan ayeuna sareng deui ka kuring! Kuring terang éta badé sumping sareng parantos siap-siap - tapi éta tetep kaayaan anu teu nyaman.

Patanyaan status quo sok séhat. Nalika padamelan sareng perusahaan éta, bos anu nyéwa kuring diaku korporasi sacara lega pikeun arah anu anjeunna bawa ka kami. Sanaos kami mangrupikeun departemen alit, kami damel luar biasa salaku hiji tim sareng tiasa nganteurkeun - terus-terusan. Babaturan parantos ngabagi sareng kuring yén aranjeunna henteu percanten yén tim énggal parantos suksés sapertos urang. Kuring anggap éta sababna blog lil ol 'Doug ngambeu bau sapertos kitu.

Kuring moal ngijinkeun saha waé kasempetan pikeun nunjuk ka blog kuring salaku sumber pikeun nasib atanapi musibah. Kuring ngaleungitkeun éntri dina blog kuring anu nyababkeun keributan salaku hormat ka dunungan kuring ayeuna. Kuring masih nyekel korporasi anu kuring damel di luhur pisan. Ogé, para propésional anu kuring damel sareng didinya henteu kadua. Kuring masih mikir pisan ka pamimpin anu ngajakan kuring sareng ngadorong kasuksesan kuring di ditu. Sareng kuring malah ngahaturkeun nuhun yén kuring dipimpin kaluar ku panto ku manajemen anyar. Barina ogé, angkatna kuring ngantunkeun kuring ka perusahaan, industri sareng jabatan anu hebat ayeuna kuring ayeuna!

Abdi teu bakal mairan upami kuring teu paduli. Kuring bahkan masih gaduh sababaraha saham dina perusahaan anu kuring pernah damel. Naha anu gaduh saham henteu ngritik perusahaan anu dipiboga ku sahamna?

Forbes ngagaduhan tulisan anu saé, Serangan tina Blog, nyarioskeun serangan blog anu ngarusak reputasi sareng perusahaan anu nyerang. Pikaresepeun pikeun kuring yén hiji publikasi bakal nyandak sikap ngalawan ucapan bébas. Upami maksud tina entri blog nyaéta pikeun ngarugikeun perusahaan nganggo pembohongan atanapi tipu daya, maka kuring yakin éta fitnah. Tapi upami entri blog mangrupikeun kritik anu jujur ​​pikeun perusahaan anu arahna salah ... Naha éta fitnah? Sigana mah henteu.

Kuring yakin éta munafik, pompous, sareng megah tina Perlindungan Konstitusi 'Free Press' anu dilindungi Konstitusi di perusahaan ieu pikeun ngalawan blogging. Blogging nempatkeun sora kuring sakedik salajengna sareng nyayogikeun kuring sarana pikeun bebas nganyatakeun pendapat kuring. Bayangkeun kumaha blogging tiasa ngabantosan nagara urang dina merjuangkeun hak anu sami pikeun awéwé sareng minoritas! Sora maranéhna tiasa didangu sareng dijagaan tanpa sieun dibales. Kuring mimiti yakin yén henteu aya anu ironis sabab Rosa Parks perenahna di Nagara minggu ieu.

Abdi resep pisan maca blog Ibu Parks!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.