Blog sanés Forum - Ngajantenkeun aranjeunna Alat Pamasaran Perusahaan anu Hadé

Masalah anu sering dilakukeun nalika nyawalakeun blogging perusahaan salaku strategi bisnis nyaéta kasieunan konsumén nyungkeun keluhan na. Nalika patarosan ieu diajukeun di kelas anu kuring lakukeun minggu kamari, kuring leres-leres sono kana titik konci anu biasana kuring diskusikeun. Inti ieu mangrupikeun bédana antara forum sareng blog.

Naon anu ngabédakeun Blog ti Forum?

  1. Jalma-jalma ngadatangan blog bisnis pikeun ngawangun élmu ngeunaan perusahaan, produk, atanapi jasa nalika ngawangun hubungan sareng blogger.
  2. Jalma-jalma ngadatangan forum bisnis pikeun milari bantosan atanapi nyayogikeun bantosan.
  3. Dina blog, blogger na muka, ngarah sareng ngajalankeun paguneman. Dina forum, saha waé anu tiasa.
  4. Dina forum, umum pikeun pengunjung pikeun silih bantosan. Dina blog, éta kirang umum. Deui, blogger na ngajalankeun paguneman.
  5. Forum tiasa janten kabuka pikeun ilubiung. Blog tiasa gaduh langkung kendali kana moderasi koméntar komo kamampuan masihan komentar pisan.
  6. Pamiarsa blog sering ngawangun hubungan sareng blogger sareng langkung gampang satuju sareng membela kaputusanana. Forum langkung saé pikeun gratis-kanggo-sadayana dimana para pengunjung tiasa ngarah langkung ti perusahaan nyalira.

Ieu Forum

Ceurik OrokIraha terakhir kali anjeun lebet kana situs sareng mendakan 'Forum Pelayanan Pelanggan' dimana anjeun tiasa nyebarkeun prustasi anjeun di perusahaan? Teu seueur teuing di luar sana? Henteu ... anjeun bakal sesah milarian.

Kaseueuran forum pikeun bisnis dimangpaatkeun pikeun ngirangan biaya dukungan ku ngantep pangguna pikeun ngabantosan pangguna anu sanés. Panglawungan pamrograman anu saé pikeun ieu, sareng kuring nyarankeun pisan jalma pikeun ngagunakeun ieu salaku strategi pikeun ngirangan biaya dukungan. Upami perusahaan anjeun gaduh API, anjeun bakal mendakan dunya gaul siap ngabantosan anjeun dina forumna!

Forum ogé tiasa dianggo, khususna sareng rangking, pikeun ménta eupan balik ngeunaan anu pangsaéna / pangsaéna ditawarkeun ku perusahaan tanpa ngaleupaskeun sadayana kendala sareng ngamungkinkeun jalma ngajerit sareng ngagorowok. Forum tiasa janten survey jeung tanggapan ... langkung berharga tibatan ukur survey.

Anjeun moal mendakan aranjeunna digunakeun pikeun layanan palanggan, sanaos. Terus terang, éta bakal rada ngerakeun, henteu? Naha anjeun tiasa ngabayangkeun forum dimana anjeun ngan ukur tiasa pasang tulisan kumaha perusahaan niup pikeun anjeun teras-terasan? Sadaya perusahaan gagal atanapi gagal dina hiji waktos atanapi sanés…. nempatkeun éta sadayana dina Repository sentral pikeun dunya tingali teu janten strategi pangalusna!

Pikeun keluhan layanan palanggan, formulir kontak anu saé tiasa dianggo saé pisan. Nalika palanggan hanjelu sareng kami, aranjeunna ngahargaan pembuangan sareng, kadang-kadang, aranjeunna tiasa condong ngagegedekeun kamampuan sareng pangaruhna kana bisnisna. Masihan forum sanés ide anu saé ... tapi ngamungkinkeun jalur saderhana pikeun téknisi dukungan anjeun pikeun pribadi ngaréspon palanggan anu ambek éta henteu aya hargana.

Ieu Blog

Bingah OrokBeda paripolah anu paling ageung antara forum sareng blog nyaéta obrolan forum (ogé dikenal salaku 'thread') dimimitian ku anu nganjang. Forum sering ngagaduhan pamimpin informal - ieu saéstuna jalma anu merhatoskeun pisan perhatian atanapi ngarahkeun paguneman forum, tapi aranjeunna bahkan sanés janten wawakil resmi perusahaan. Blog ngagaduhan pamimpin resmi, panulis tulisan.

Paguneman forum dimimitian ku utas anu tiasa dimimitian ku saha waé, sapertos telepon pikeun bantosan atanapi keluhan. Ieu ngandung harti yén perusahaan anu ngajalankeun forum kedah réaktif kana paguneman sareng henteu gaduh kasempetan pikeun mingpin paguneman. Aranjeunna sacara otomatis dina pertahanan, henteu paduli topikna. Jarang kuring ningali koméntar utas janten forum keluhan pikeun blog kecuali blogger anu naroskeun keluhan. Langkung sering, kuring ningali koméntar anu hurung gancang 'dibunuh' ku pamiarsa blog anu sanés - kumargi aranjeunna condong janten pendukung hébat bisnis.

Pos blog didamel ku panulis tulisan. Pikeun blog perusahaan, ieu konci. Anjeun panginten pasti muka diri pikeun kritik kumargi topik postingan na, tapi kaunggulanna nyaéta anjeun pikeun aktip-aktif mingpin paguneman. Jalma anu mairan mangrupikeun palanggan anu parantos sumping kana blog anjeun pikeun milari elmu atanapi hubungan sareng anjeun.

Penting pikeun duanana dibédakeun kusabab tingkah laku sareng tujuan anu datang, ogé pikeun tujuan panggunaan na! Jalma-jalma henteu ngadatangan blog anjeun pikeun ngawadul, aranjeunna nganjang pikeun diajar. Sareng blog nyayogikeun cara anu aman pikeun anjeun ngawangun hubungan sareng pamiarsa - kalayan kauntungan anjeun nyetir paguneman.

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Abdi henteu, Jeffro2pt0, tapi pasti bakal ngarujuk éta. Padamelan anu saé pikeun nunjukkeun béda fisik sareng kamiripan!

      (Abdi kasang tukang ALL maca kuring ayeuna !!!)

  2. 3

    Doug,

    Pos anu saé. Kuring reuwas kumaha seringna prospek hoyong forum pikeun situs na. Nalika kuring ngagali langkung jero, kuring biasana mendakan yén aranjeunna hoyong seueur réspon masarakat tanpa leres-leres hoyong nyerat kontén.

    Harepan aranjeunna nyaéta palangganna ngalakukeun sadayana padamelan. Abdi resep réspon anjeun dina bédana, tapi éta balesan anu kandel. Seueur, seueur blogger bakal négatip négatip kana ideu yén blog kedah "ngendalikeun" paguneman. Pribadi, kuring pikir éta intina. Blog langkung tiasa dibaca tibatan forum sabab teu aya anu tiasa ngagorowokeun anjeun atanapi ngaganggu paguneman dina blog anjeun kecuali anjeun ngantepkeun.

    Sareng pikeun perusahaan, henteu aya anu langkung penting.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.