Non-Untung: Pengumpulan Dana Berbasis Awan 3.0 sareng Bloomerang

bloomerang

Téknologi manajemén donor nirlaba parantos lami dipasang di UI drab, goréng UX sareng biaya anu tinggi. Bloomerang nyaéta ngabalik naskah. Diadegkeun dina 2012 ku sektor nirlaba sareng téknologi Samaun 30 taun Jay Cinta, nu Parangkat lunak pengumpulan dana basis awan ngabantosan nirlaba ngatur kumpulan donorna.

di mana Bloomerang ngabédakeun dirina sorangan nyaéta fokus ingetan donor. Sanaos seueur program parangkat lunak nirlaba ngamungkinkeun pengumpul dana pikeun nyungkeun sareng masukan sumbangan, Bloomerang ogé ngamungkinkeun prakték pangsaéna pikeun ngajaga donatur éta. Upami anjeun ngagali data, pokus éta jelas-jelas leres. Rata-rata tingkat ingetan donor pikeun nirlaba sakitar 40%, anu hartosna yén pikeun unggal 1,000 donor anu kaala dina taun 1, ngan 400 anu nyumbang sumbangan anu kadua. Éta jumlahna seueur pendapatan anu leungit pikeun organisasi amal.

Bloomerang-Dashboard

Nalika pangguna mimiti log, arusna tingkat ingetan donor mangrupikeun hal anu pangpayunna aranjeunna nyarioskeun, tetep diinget pikeun unggal penggalangan dana anu ngagunakeun parangkat lunak. Bloomerang ogé lagu Dursasana individu donor, nunjukkeun anjeun sakedik-sakedik kumaha satia a donatur anu saleresna. Fundraisers tiasa difokuskeun kipas kaseueuran anu paling raheut atanapi ngalibetkeun deui anu parantos gagal. Perusahaan mérek nasional sareng desain ngarancang panganteur, anu ngagambarkeun kamangkatan anu signifikan sareng disambut tina antar muka anu jarang diénggalan, dumasar kana ménu anu umum di antara sistem penggalangan dana anu paling penting.

Dursasana-Level

Unik integrasi média sosial ngamungkinkeun pangguna masukan rekening média sosial donorna sareng komunikasi sareng aranjeunna ngalangkungan saluran anu dipilihna. Versi engké tina perangkat lunak saéstuna bakal ngiringan hubungan média sosial kana tingkat dursasana donor. Kalayan kecap séjén, retweet, likes sareng bagi eusi nirlaba anjeun bakal lebet di Bloomerang.

Bloomerang milari nonprofit alit-sa-sedeng kanggo ngagunakeun parangkat lunakna.

Jadwalkeun Demo!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.