Platform Putusan Real-Time Bluecore pikeun eTail

Ecommerce

Anjeun pamasar. Naon anu anjeun badé lakukeun salajengna? Ieu patarosan anu ditaroskeun ku para marketer ka diri sorangan sacara teras-terasan. Data ayeuna ngalir kana organisasi dina catetan kecepatan sareng volume, sareng prosés pangatur sareng akting dina data ieu tiasa ngalumpuhkeun.

Pikeun ngamimitian, anjeun ditugaskeun pikeun terang sababaraha hal ngeunaan konsumén anjeun:

  • Saha konsumén kuring anu paling berharga?
  • Saha palanggan kuring anu ngan ukur mésér barang diskon?
  • Pelanggan anu mana anu kuring rugi?

… Sareng daptar na teras.

Upami anjeun tiasa agrégat data multi-kanal sareng ngémutan saha waé anu aya dina pangkalan pelanggan anjeun, naon anu anjeun lakukeun salajengna sareng inpormasi éta? Hartina, kumaha polah anjeun? Ieu mangrupikeun rencana média anjeun: Saha anu anjeun sasaran, ngalangkungan saluran mana anjeun komunikasi pesen-pesen éta sareng iraha anjeun meta? Jero kanyaho, wawasan, sareng kamampuan ieu henteu kahontal pikeun kalolobaan pemasar.

Salaku réspon tina tantangan industri ieu, Bluecore, panyadia téknologi SaaS umur opat taun, ngumumkeun Platform Decisioning anu anyar pikeun pangecér pikeun ngabantosan patarosan "naon anu salajengna?" Antarmuka anu unik na nguatkeun pemasar pangecér pikeun ngatur data sareng ngahasilkeun pemirsa di saluruh saluran, tanpa katerlibatan IT.

Urang hirup dina dunya anu nyugemakeun instan dimana para pemasar henteu ngagaduhan waktos anu mewah. Kecepatan sareng wawasan real-time mangrupikeun konci pikeun nyetir akuisisi, konvérsi konversi sareng ingetan dina lingkungan ritel kalapa ayeuna. CRM na analytics alat nawiskeun pangecér kamampuan pikeun ngumpulkeun inpormasi pikeun tujuan ieu, tapi ngan ukur ngumpulkeun data henteu ngadorong hasilna.

Pamasaran ritel henteu kedah langkung seueur data atanapi alat anyar pikeun ngahijikeun data. Aranjeunna peryogi bantosan pikeun ngartikeun tren dina data sareng aranjeunna peryogi alat kaputusan pikeun ngagunakeun data éta. Daya tim anjeun pikeun meta dina naon anu aranjeunna terang ngeunaan palanggan anjeun ngarah anjeun tiasa nyiptakeun pangalaman anu leres-leres bermakna dina waktos anu pas dina perjalanan balanja.

Pemasar henteu peryogi langkung seueur data. Aranjeunna peryogi bantosan nganggo éta - éta komponén anu leungit dina tumpukan pamasaran ayeuna. Kami ngararancang platform kami pikeun ngahijikeun seamless dina tumpukan pamasaran anu aya, tanpa bantosan tim IT, sareng ku panganteur pangguna anu disederhanakeun sahingga para pemasar tiasa ngawangun sareng nyingkronkeun pemirsa di saluruh saluran dina sababaraha detik. Fayez Mohamood, ko-pendiri, sareng CEO Bluecore

Salaku jaringan konéktif dina tumpukan pamasaran anjeun, Platform Kaputusan Bluecore sacara gampang nyambungkeun sumber data, sapertos CRM, katalog produk sareng platform eCommerce, sareng téknologi saluran anu komunikasi langsung sareng konsumén anjeun. Ku ngalakukeun éta, platform ngolah set data masif dina sababaraha detik, sahingga geuwat ditindak pikeun pamasar pikeun ngawangun pemirsa, anu tiasa kalebet konsumén paling berharga anjeun, diskon-pembeli, palanggan anu badé ngacir. Pemasar teras tiasa nyebarkeun kampanye ngalangkungan saluran sapertos email, sosial, sungsi sareng tempat.

Kéngingkeun Demo Platform Decisioning Bluecore

Hayu urang nyandak conto khusus tina pangecér atletik global sareng pangecér pakaian:

Masalahna

Salaku salah sahiji désainer luhur sadunya, pemasar sareng distributor kabugaran sareng gaya hirup footwear, papakéan sareng alat-alat, mérek global ieu parantos lami dipikaterang pikeun ngarah tren digital sareng nawiskeun pamirsa na anu leres-leres ngiringan pangalaman - boh di toko boh online. Tapi sakumaha anu kasebut pikeun kalolobaan pangecér online, utamina anu asalna tina organisasi ageung sareng prasarana anu rumit, aksés sareng bertindak gancang dina data pelanggan kabuktosan nangtang pikeun perusahaan.

Pikeun ngungkulan tantangan ieu, pangecér ngalih ka Bluecore ka:

  • Nganalisis sareng nangtoskeun tingkat pangirut konsumén nganggo data nasabah real-time
  • Kirimkeun email anu dipicu anu dipersonalisasi pisan, eusi média sosial, iklan tampilan sareng pangalaman di tempat
  • Ngajalajah wawasan palanggan anu tiasa ditindaklakeun sareng ngahasilkeun pemirsa khusus ritel dina sababaraha detik dumasar kana data sajarah sareng algoritma prediktip
  • Gancang nyingkronkeun pamirsa ngalangkungan email, saluran sosial sareng tempat pikeun ngajalankeun kampanye pamasaran multi-kanal anu leres tanpa ngerjakeun departemen IT

Sateuacan Bluecore, kami henteu ngagaduhan aksés anu cekap kana data konsumén kami. Kami henteu tiasa gampang ngamanipulasi éta atanapi narik tindakan ti éta. Kami sadar Bluecore henteu ngan ukur tiasa ngabantosan kami pikeun méréskeun masalah ieu, tapi éta tiasa direngsekeun tanpa ngabeuratkeun departemen IT global kami. Ieu mangrupikeun titik jual anu ageung pikeun kami, sabab panganteur Bluecore anu fleksibel sareng gampang dianggo ngamungkinkeun kami ngajaga kampanye pamasaran di tempat anu kedahna aya - dina jurusan pamasaran, sanés di tangan departemen IT kami. Tiasa nyandak deui kendali tina kampanye pamasaran urang éta ageung. Kami henteu kantos ningali platform anu gampang dianggo ieu atanapi gancang diimplementasikeun dina alat sanés sajauh ieu. Pangecér Senior Manager of CRM

Pangecér ayeuna nganggo Platform Kaputusan Bluecore pikeun gancang nganalisis sareng ngahijikeun data, ngahasilkeun audién dina sababaraha detik sareng nerapkeun kampanye lintas-saluran dina waktos peluncuran produk énggal. Khususna, mérekna parantos nguntungkeun tina tilu kasus panggunaan inti:

Ningkatkeun Kontrol Pemasaran Langkung sareng Akses kana Data

Sateuacan ngalaksanakeun Bluecore, nyiptakeun kampanye email peryogi bantosan departemen IT perusahaan sareng tiasa nyandak waktos 40 dugi 60 dinten kanggo diluncurkeun. Nanging, ku Bluecore, tim pamasaran tiasa nguji sareng ngalaksanakeun pangabaran anu ditargetkeun sareng siklus hirup dipicu kampanye email dina sababaraha dinten.

Salian ti ngabantosan nyegah panyatuan IT anu nyéépkeun waktos sareng rumit, Bluecore ogé ngajantenkeun pangecér pikeun ngahijikeun kampanye ieu sareng mitra téknologi sanés. Salaku conto, tim pamasaran tiasa nyandak kampanye anu ditargetkeun pikeun pembeli anu ngagaduhan nilai tinggi di kota-kota konci (nyaéta Boston, New York City, Los Angeles) sareng ngahijikeun data sareng Aplikasi Handstand Fitness pikeun nawiskeun para pembeli di éta géografi sési latihan pribadi gratis .

Hasil konci tina usaha ieu kalebet:

  • Kamampuh pikeun ngaidentipikasi langkung seueur konsumén dina lokasi sareng ngaluncurkeun langkung seueur kampanye pemasaran ulang sareng Bluecore dibandingkeun sareng platform pangecér anu sateuacanna, SaleCycle
  • Ongkos kabuka sareng klik anu langkung luhur sareng Bluecore dibandingkeun sareng SaleCycle, pamustunganana ngarah ka balikna investasi 10: 1

salecyle bluecore

Ngaronjatkeun Promosi Merk Omnichannel

Nalika pangecér sadar peryogi ngatur komunikasi anu saluyu dina saluran, éta naros ka Bluecore kanggo bantosan. Mérek na ngamimitian usaha promosi omnichannel na ku peluncuran sapatu anyar dina garis populér baju olahraga. Pikeun ngamimitian, perusahaan nganggo Bluecore's Decisioning Platform pikeun ngawangun pemirsa real-time konsumén kalayan afinitas anu tinggi pikeun mésér produk tina garis alas sapatu. Teras nganteurkeun pangalaman anu dipersonalisasi dina lokasi pikeun pemirsa ieu ku ngagunakeun Bluecore pikeun digawé kalayan lancar sareng platform personalisasi di tempat sareng ngaluyukeun halaman utama anu kreatif dina acara anu anyar pikeun nembongkeun sapatu anyar sareng produk sanésna tina garis anu sami. Perusahaan ogé nyandak upaya ieu lintas-kanal ku ngaladénan aset kreatif anu sami dina iklan Facebook sareng ngalangkungan kampanye pamasaran email ka para pembeli éta kalayan pangirut anu tinggi kanggo mésér sakumaha anu dicirikeun ku Bluecore.

Pikeun manjangkeun umur kagiatan peluncuran kampanye sareng ngajantenkeun kontén seger pikeun konsumén anu niléy tinggi, tim ogé ngenalkeun insentif khusus pikeun pangunjung sareng konsumen anu nampi olahtalatah sentuhan kadua anu nawiskeun lebet gratis kana salah sahiji acara global pangageungna.

Hasil konci tina usaha ieu kalebet:

  • Angkat 76% dina klik kanggo eusi anu dipersonalisasi
  • Ngaronjat konvérsi langkung tina 30% dina pembuangan karanjang pikeun kampanye anu kalebet insentif tambahan tina entri acara gratis

Bluecore Omnichannel

Ngidentipikasi Audién Anyar pikeun Target Sasareun Saluran

Bluecore ogé ngabantosan pangecér kalayan inisiatif pikeun ngamajukeun pamirsa dina saluran anyar ku ngajalankeun kampanye sosial anu kaiket kana peluncuran produk hype anyar. Ngagunakeun Platform Decisioning real-time Bluecore, perusahaan ngawangun pemirsa pembeli anu ningali produk anyar dina 60 dinten terakhir tapi henteu mésér sareng nargétkeun aranjeunna ngalangkungan iklan Facebook.

Sapatu Bluecore

Bluecore ConquerTheClimb

Sacara umum, Bluecore's Decisioning Platform parantos ngabantosan tim pamasaran pangecér ieu ngadalikeun data pelanggan, ngajantenkeun data éta tiasa ditindak sareng dianggo dina cara anu cerdas, dipersonalisasi pikeun ningkatkeun kinerja di saluareun saluran. Kusabab damel sareng Bluecore, pangecér parantos diajar yén ngahontal hasil ieu sanés ngeunaan ngajantenkeun data gunung kana hiji tempat. Sabalikna, éta ngeunaan nyandak prosés kaputusan naon anu kedah dilakukeun sareng sadayana wawasan éta kana hiji platform.

wawasan panongton

Kalayan Pamirsa Wawasan, pemasar eCommerce kéngingkeun aksés kana dasbor panggancangna sareng paling jero industri pikeun wawasan dumasar kana tingkah laku sareng produk pikeun bagéan pamirsa anu aranjeunna pilih pikeun didamel. Sakali marketer nyiptakeun pemirsa dina Bluecore, aranjeunna ayeuna tiasa ngaksés Wawasan Pemirsa pikeun ngabayangkeun kumaha bagéan anu khusus diprediksi bakal kalibet sareng ngarobih, teras ngembangkeun kampanye sareng stratégi pikeun maksimalkeun hasil.

Kalayan Pamirsa Wawasan, pamimpin pamasaran tiasa diajar kumaha bagéan palanggan paling berharga maranéhna ngalaksanakeun relatif ka kelompok pelanggan sanés, sareng kumaha kampanye na sareng pamirsa éta. Pemasar tiasa nganalisis data ieu minggu langkung minggu sareng ngarencanakeun strategi marketing ngalawan bagéan khusus tina basa nasabahna.

Dasbor Wawasan Audiens ngajawab patarosan sapertos:

  • Naon nilai pemirsa ieu? Tingali kana perséntase pendapatan umum, rata-rata nilai order (AOV), rata-rata jumlah produk per urutan, rata-rata nilai hirupna sareng rata-rata nilai hirupna anu diprediksi
  • Naon kasihatan pemirsa ieu? Ngarecah konsumén anu leungit, aktip sareng résiko
  • Dimana kuring tiasa ngahubungi pemirsa ieu? Detil ngeunaan sabaraha palanggan dina pemirsa tinangtu tiasa dihontal dina saluran anu tangtu, sapertos email, sosial, tampilan atanapi di tempat
  • Kumaha carana pemirsa ieu pakait sareng produk? Paméran produk "Rockstars," "Sapi Awis" sareng "Permata Hidden"
  • Kumaha pamirsa ieu kalibet sareng situs abdi? Gampang ngartos tren acara, corong konvérsi situs sareng perbandingan kajadian situs
  • Kumaha pamirsa ieu kalibet sareng email kuring? Pandangan anu lengkep ngeunaan email anu dikirimkeun, dibuka, sareng diklik, ogé henteu langganan dumasar kana bagéan pamirsa masing-masing
  • Saha palanggan anu paling narik? Katingali anonim di palanggan masing-masing dirobih ku "pamakan luhur," "pangotéktak luhur" sareng "poténsi pangluhurna"

Maca langkung seueur ngeunaan Wawasan Pemirsa

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.