Ngamangpaatkeun AI Properti BlueOcean urang Pikeun Buka Konéksi Kabugaran Brand Anu Terhubung

Analisis BlueOcean AI ngeunaan Wawasan Brand Kabugaran Anu Disambungkeun

Unggal taun, utamina nalika urang caket kana liburan sareng ngémutan kampanye anu paling berkesan dina taun ieu, aya perang anu teu kaétang pikeun ningali mana mérek anu ngagemkeun pamirsa. Kalayan setrés sareng kateupastian yén pandemi anu disababkeun taun ayeuna, aya perang anyar, sareng waktos ieu mangrupikeun perang pikeun kaséhatan urang. 

Nalika urang adaptasi kana ngalakukeun sagala rupa ti bumi, urang nyaksian kumaha pandemi éta nyorong masa depan kabugaran. Alat-alat pinter di-bumi sapertos Peloton, Eunteung, sareng Tonal, ngabantosan urang ngadamel deui rasa normal nalika urang mendakan cara-cara kreatif tetep aktip tanpa lebet gim. Sareng bari sababaraha mérek sapertos Peloton naék kana popularitas, mérek sanésna, sapertos Éhelon, parantos gagal mérek. 

Brand anjeun Harga Bagikeun Anjeun

Salaku perusahaan anu dikenal pikeun nyiptakeun inok mérek anu disetir data, kami nganggo mesin strategi AI-Powered proprietary kami pikeun marios produk mainstream sareng luhur sareng sumping. Peloton, NordicTrack, MIRROR, Tonal, FightCamp, pajabat eselon, sarta waktu ningali kumaha ieu menonjol diantara anu sanésna, sareng anu merek pamustunganana tiasa hasil. 

Kabugaran disambungkeun BlueOcean

Ningali hal-hal sapertos métrik média sosial, iklan, blog, eusi halaman wéb / patalimarga, forum online, sareng ulasan, penilaian urang dihasilkeun a BlueScore pikeun masing-masing perusahaan, anu meunteun pagelaranana sacara umum diantara anu séjén. Éta dumasarkeun kana kumaha akrab, unik, konsistén, relevan, sareng dipikasieun mérekna diantara pamirsa. 

Tonal Nunjukkeun yén Latihan Kakuatan Gaduh Poténsial Ngaleungitkeun Spins  

Indéks pasar BlueOcean

Inok mérek kami mendakan yén Tempo sareng Echelon réngking handapeun. Eselon urang Sapédah Perdana plummet média nyababkeun aranjeunna pangkat paling handap dina kaitan diantara para konsumen. Pikeun ngalereskeun merekna, aranjeunna kedah nanem modal dina kampanye kemitraan ageung - sapertos ngamankeun duta besar merek terkenal sapertos Chrissy Teign atanapi John Legend, pikeun ningkatkeun peringkat palanggan.

Peloton nuju mingpin pak kusabab bagian sora / sosial na ku sora. Nalika éta ngagaduhan vidéo promo Natal anu kagok taun ka tukang, éta pasti bouncing deui. Aranjeunna ayeuna nuju maca kamar sareng ngetok naon anu dipikahoyong ku konsumen. Mitra sareng Beyoncé sareng nyandak program kabugaran pikeun paguron luhur sareng universitas Hideung mangrupikeun léngkah dina arah anu pas pikeun mérekna. 

Ngan Hiji Titik Dina Peloton, Tonal Outpaces pesaing 

Tapi kuring bakal nempatkeun taruhan kuring dina Tonal. Kalayan skor anu dihormat kadua pangluhurna sareng ngan hiji titik dina Peloton, Tonal ngaleungitkeun pesaing kusabab éta terang kumaha mikat basis pelangganna ngalangkungan caritaan anu saluyu sareng aslina. Kapuasan Tonal sacara umum ogé tara sareng Peloton, tapi aranjeunna henteu ngagaduhan skala sareng kasadaran. Upami Tonal tetep nanem modal dina média berbayar bari ngawangun ayana komunitas anu langkung penting, éta tiasa nyandak pangsa pasar anu signifikan ti Peloton.

Cukup pikaresepeun, FightCamp ngagaduhan poin harga anu paling beragam, ngalayanan seueur konsumen. Nanging, biayana sanés faktor pangrojong anu dianggo konsumen pikeun nangtoskeun advokasi merek. Janten leres henteu janten masalah. Data kami ogé nunjukkeun yén nalika Eunteung tiasa dipikacinta ku Lululemon, éta pamasaran na suram. Pikeun naékkeun mérek na, aranjeunna bakal kedah nanem modal dina kampanye pamasaran anu konsisten - hiji sareng bintang TikTok tiasa ngalakukeun trik. 

Ngagunakeun Wawasan Ieu Pikeun Ngadorong Brand Anjeun

Pikeun pemasar anu brainstorming cara pikeun tetep mayunan persaingan Utamana dina waktos anu gelut, naon tindakan anu anjeun tiasa laksanakeun ayeuna? Kieu naséhat kuring:

  • Komunitas mangrupikeun raja: Dangukeun konsumén. Merek solid diwangun ku nilai, misi anu kuat, sareng kakuatan anu ngadukung pilar éta. 
  • Maca kamarna: Sateuacan maju sareng kampanye pamasaran, naroskeun ka diri, naha ieu kasaluyuan sareng perasaan ayeuna? 
  • Entong lirén diajar: Penting pikeun terus ngukur kumaha merk anjeun nangtung diantara pesaing. Dina bidang naon anjeun unggul? Daérah naon waé anu kedah disiapkeun? Konsistén ngaevaluasi deui mérek anjeun bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun stratégi sareng kaséhatan brand sadayana. 

Pamustunganana, mérek kalayan olahtalatah anu konsisten sareng komunitas online anu kuat bakal tetep alus. Sedengkeun ratusan mérek resep fokus kana iklan anu mahal sareng iklan anu hadé, éta paguneman organik anu lumangsung online anu nyorong hasilna sareng mérek anu dipikacinta. Pikir langkung seueur akar rumput, kirang kaagungan.

2 Komentar

  1. 1

    Panilitian anu saé, Liza. Serius keren ningali kumaha algoritma BlueOcean ngitung seueur pisan variabel kana skor anu teratur pikeun tiap mérek.

    Ogé tiis pikeun ngabandingkeun skor kuantitatif anjeun ngalawan anu langkung subyéktif / dipandu ku fitur anu kuring parantos laksanakeun di rohangan. Upami anjeun panasaran, kuring ngagaduhan tulisan anu super populér ngabandingkeun Tonal, Tempo, sareng Mirror di dieu: (https://zenmasterwellness.com/tonal-vs-tempo-vs-mirror/ ). Punten kalebet sababaraha panilitian target pasar kuring dina analisa kahareup, kalayan kiridit given

  2. 2

    Liza, tulisan anu saé sareng kuring pikir éta leres pisan yén Tonal ngaremukkeun caritaan, saleresna ngagaduhan salah sahiji beurit gim kuring (anu henteu percanten kana alat kabugaran anu nyambung) pikeun nanem modal hiji.

    Peloton pamimpinna, tapi Tempo némbak (kitu ogé MYX). Kuring resep anjeun nyebatkeun Fight Camp - pasti diremehkeun.

    Anu pamungkas, Henteu gampang milih salah sahiji ieu salaku awéwé. Pamustunganana, kuring milih Tempo, tapi sigana kuring bakal senang sareng Tonal atanapi Mirror. Pikeun awéwé di luar sana anu peryogi pandangan budak awéwé, ieu perbandingan anu ngabantosan awéwé pikeun mutuskeun - https://www.fithealthymomma.com/tempo-vs-tonal-vs-mirror/. Éta mangrupikeun investasi anu ageung, tapi éta téknologi pikeun anjeun, sareng Tempo panginten ngagaduhan AI anu pangsaéna ayeuna. Moal reuwas upami batur néwak.

    Nuhun sakali deui,

    -Tami

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.