Ngan Kusabab Anjeun Tiasa…

Sababaraha taun ka pengker nalika Bluetooth pencét pasar, aya ramé dina industri iklan. Sakumaha hébatna upami aya luncat iklan dina telepon anjeun nalika anjeun caket kana produk, jasa atanapi bisnis? Abdi tiasa ningali pangiklan ciduh ayeuna!

kampanye BluetoothIeu gambar anu kuring pendakan Situs portopolio anu ngajelaskeun prosésna.
Nalika aya jalma anu caket kana tempat iklan, telepon sélulér anu nganggo Bluetooth pangguna tiasa pesen pikeun iklan.

Teu heran pangiklan anu ciduh - anjeun gaduh opat P pamasaran dina hiji: produk, harga, promosi sareng tempat! sakumaha anu abdi terang, anjeun sono 'P' pamasaran anu énggal sareng paling penting, sanaos… Idin!

Jumlah pariwara anu biasa ditingali ku Amérika unggal dinten parantos ngabeledug 3,000 pesen sapoé. Seueur pisan, kanyataanna, yén kami parantos nambihan verbiage kana kamus kami pikeun olahtalatah anu henteu dihoyongkeun - dimimitian ku email sareng ayeuna ditampi sacara lega salaku iklan anu ngaganggu - SPAM.

Urang Amerika gering sareng capé. Kami maksa pamaréntah kami pikeun ngalakukeun hiji hal ngeunaan éta, nyiptakeun Entong Telepon Pendaptaran jeung BISA-SPAM Kalakuan saliwat email anu teu dihoyongkeun. Kalakuan CAN-SPAM, ironisna, ngan saukur dilakukeun spamming gampang ti spammers sareng langkung tangguh kana pangirim email anu diidinan.

Eureun email kuring! Eureun nelepon kuring nalika tuang! Eureun! Upami kuring hoyong produk atanapi jasa anjeun, kuring bakal mendakan anjeun! Kuring bakal milarian anjeun online. Abdi badé naroskeun ka réréncangan kuring. Kuring bakal maca tulisan blog ngeunaan anjeun.

Pamasaran Bluetooth parantos parantos mekar. Michael Katz parantos nyerat kalimat, Adverjacking, ngajelaskeun prakték persaingan anjeun nyerang anjeun ku pesen kalapa nalika anjeun dina deukeut kompetisi. Aduh! Bayangkeun mésér mobil sareng kéngingkeun pesen ngalangkungan Bluetooth ti dealer di gigir anu nyarios ka anjeun supados sumping langsung kalayan artos $ 500!

Iklan siga virus (ku sababaraha cara ti hiji!). Nalika konsumen kakeunaan virus beuki seueur, kamampuanna pikeun nolak virus éta ningkat dugi ka akhirna aranjeunna henteu sadar. Salaku iklan janten langkung ngadorong, konsumén janten langkung tahan ka aranjeunna. Tetep teraskeun deui téhnik iklan anu langkung ngaganggu sareng anjeun ngan ukur bakal nganyenyeri nyalira - sareng industri.

Naha jalma bakal ngalakukeun éta? Kusabab éta tiasa dianggo! Pikeun 1,000 jalma anu anjeun tiasa kirim pesen kanggo $ 500, 5 panginten tiasa némbalan. ROI ngeunaan éta pikeun ngan saukur ngadorong pesen Bluetooth aya dina rébuan persén. Sareng jalma anu anjeun leres-leres ambek henteu badé mésér ti anjeun ogé, janten saha anu paduli?

Masalahna nyaéta ieu pamasaran anu katingal pondok bade saatos hasilna langsung kalayan henteu aya strategi jangka panjang. Karuksakan anu anjeun lakukeun sesah diukur sabab éta ngan ukur mangaruhan hasilna jauh di jalan. Ku teras, VP Pemasaran atanapi Iklan anjeun panginten parantos lami sareng nguseup usaha salajengna na handapeun.

Intina nyaéta yén upami anjeun henteu masihan 'P' kalima - Idin - sababaraha perhatosan, anjeun langkung gampang ngalakukeun karusakan utama pikeun pamasaran jangka panjang anjeun. Kalayan kecap séjén, ngan kusabab anjeun tiasa nganggo téknologi push sapertos kieu, henteu hartosna anjeun kedah.

Kuring bahkan bakal kaluar sadayana sareng nyarios yén ieu mangrupikeun jinis iklan anu mekar tina téknologi, sareng henteu sabalikna. Pendiri Bluetooth sanés linggih dina hiji dinten sareng nyarios, "Man, kuring miharep aya cara pikeun urang nyorong iklan kana telepon sélulér sakumaha jalma-jalma lalar liwat!".

7 Komentar

  1. 1

    Éta mangrupikeun conto anu khas kumaha seueur jalma nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun mikiran kumaha aranjeunna tiasa ngekstrak nilai tibatan pie anu aya sareng dikutuk ngeunaan saha waé, tibatan kumaha aranjeunna tiasa nyuntik nilai dumasar kana anu leres-leres dipikahoyong.

    Jalma-jalma parantos sering ngalakukeun ieu tapi sababaraha dinten sateuacan Internét anu sok nyambung éta henteu sapertos anu écés. Ayeuna sabab hargana sakedik pisan pikeun maksa kahoyong nimba nilai pikeun sajumlah ageung jalma anu urang parantos dugi ka hiji titik, kecuali upami hal-hal robih. urang sadayana bakal aya dina setrés konstan sareng kalimpudan yén hal-hal bakal rusak ku cara-cara anu urang bahkan henteu tiasa bayang.

    OTOH, sareng ieu anu janten harepan kuring, yén jalma-jalma mimiti sadar yén henteu ngan ukur nilai suntikan anu masihan aranjeunna karma anu saé, éta ogé bakal ngajantenkeun pangasilan anu langkung saé dina jarak jauh. Naha jalma-jalma bakal leres-leres terangeun kitu? Ngan ukur waktos anu nyarios ...

  2. 2
  3. 3
  4. 4

    Salaku pangirim langsung, kuring sering naros naha hal-hal sapertos email, sareng ayeuna nga-sms, parantos nganyenyeri surat langsung. Éta henteu? T. Upami aya, éta ngajantenkeun langkung populér, sabab seueur jalma anu masih resep nampi inpormasi produk anyar sareng tagihan ngalangkungan mail, sanés email.

    Nanging, urang jarang aya dina industri surat langsung, sabab urang sabenerna ngadorong jalma pikeun ngirangan jumlah surat langsung anu aranjeunna kirimkeun. Kuring henteu hoyong jalma ngirimkeun langkung seueur ka seueur jalma anu henteu hoyong kéngingkeunana; Abdi hoyong aranjeunna ngirimkeun kirang ka jalma anu langkung condong mésér, langkung resep ngupingkeun aranjeunna, sareng kurang kamungkinan kana masang amplopna tanpa ningali éta.

    Kuring ogé nyerat ngeunaan henteu nelepon daptar blog kuring sorangan

  5. 5

    Kuring rada reuwas ku katingali paningalan pondok tina tulisan ieu sareng kaseueuran koméntar. Henteu, jalma-jalma anu saé di Bluetooth sanés linggih nyobian nyusun metode alternatip pikeun iklan nalika aranjeunna nyiptakeun produkna. Tapi sakali deui kuring yakin yén anu nimukeun tipi sareng radio henteu nyobian ogé. Nanging kumaha waé, puluhan taun saatosna, éta mangrupikeun médium pikeun pamasaran anu ditampi sacara lega.

    Upami anjeun leres-leres ngémutanana, pamasaran Bluetooth langkung seueur idin ti batan TV, radio, sareng cetak. Anjeun henteu ngagaduhan pilihan kaseueuran waktos nalika ningali iklan tina média ageung, tapi unggal alat Bluetooth tunggal di luar sana bakal ngadorong anjeun pikeun disahkeun sateuacan nampi kontén (sapertos ilustrasi anjeun jelas nunjukkeun). Sareng kumaha upami anjeun henteu hoyong dijurung pisan? Hébat! Kantun nganonaktifkeun Bluetooth dina alat anjeun, atanapi set kana? Henteu katingali? modeu.

    Ayeuna urang sadayana terang yén média ageung mangrupikeun industri anu gering sareng / atanapi sakarat, sareng kuring satuju kana penilaian anjeun ngeunaan iklan sapertos virus. Jalma-jalma gering ningali pesen bodo ti perusahaan anu aranjeunna henteu resep? sareng ayeuna dina ponsel kuring? Ngambek! Tapi urang bakal dimana upami urang ngantepkeun ideu anu lami maéhan anu énggal? Tangtosna kami henteu hoyong iklan tradisional dina ponsel kami. Éta bakal ngalakukeun pikeun média anyar ieu naon anu dilakukeun pikeun anu lami. Tapi upami kuring ngintun nada dering, advergame, atanapi screensaver keren? pssh yakin, kaitkeun kuring. Éta mangrupikeun bagian anu paling hébat ngeunaan téknologi anyar ieu: pilihan pikeun kontén ampir teu aya watesna. Salaku Mike Schinkel nunjukkeun, industri ieu ngan kedah dididik ngeunaan kumaha cara nyuntik nilai. Upami para pemasar tetep dina pikiran sareng ngadistribusikaeun kontéks anu pikaresepeun sareng interaktif, sanés ngan ukur potongan kupon 10% pikeun Starbucks, maka aranjeunna nuju ngalaksanakeun tugasna. Upami hal dijaga relevan sareng pikaresepeun, saur kuring éta bakal ngabantosan industri sareng perusahaanna, henteu menyakiti.

  6. 6

    Hai, kuring nembé ngagunakeun AreaBlu Bluetooth Light sareng kuring ngagaduhan kesan anu saé pikeun parangkat lunak. Kuring ngagunakeun démo tapi nunjukkeun mésér lisénsi $ 99.
    Aranjeunna ogé milih kuring kupon diskon 25% kanggo Google Checkout? Blue4less?
    Kanggo inpormasi lengkep situsna nyaéta http://www.areabluetooth.com/en/

  7. 7

    Hai Douglas,

    Kuring parantos nyiptakeun tulisan ngeunaan 6 'P's dina pamasaran caket caket Bluetooth anu diideuan ku tulisan ieu. Kuring ngarasa permssion ampir dibaca ku anjeun kedah ngalaksanakeun kampanye naon waé anu leres sareng saluyu sareng prakték anu pangsaéna.

    Tina pangalaman kuring mendakan 'P' anu paling penting dina kampanye proxy janten ngajangjikeun. Kuring parantos masihan sababaraha tokoh pikeun nunjukkeun ieu.

    http://some-spot.blogspot.com/2009/01/what-others-think-about-proximity.html

    Salam hormat

    jetd

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.