Bursa Bursa Marketing: Pitch, Find, Execut

kabur pamasaran

Sedengkeun kecap pamasaran mulut parantos ngembangkeun bisnis urang sacara signifikan, urang leres-leres untung pikeun ngagaduhan palanggan anu luar biasa sapertos anu kaluar tina jalanna pikeun ngabagi kasuksésan urang. Sapanjang jalan, sanaos, urang parantos merjuangkeun milarian sumber anu tiasa urang anggo ti waktos ka waktos dina strategi khusus. Hésé pikeun bermitra sareng perusahaan sanés ngan ukur perjuangan aranjeunna gagal, nyésakeun kami pikeun nyandak potongan pikeun klien kami.

Grup Blur parantos nyiptakeun bursa pamasaran online pikeun ngahubungkeun sumber daya sareng perusahaan. Ngalangkungan panganteur na, anjeun tiasa ngirim kasempetan upami anjeun perusahaan ... atanapi ngaréspon sareng nambihan kasempetan upami anjeun klien.

Ieu sanés kontes: éta cara anyar pikeun ngajalankeun bisnis anyar anjeun sareng urang ngan ukur ngamungkinkeun para ahli anu gaduh pangalaman anu kabuktosan ngiringan, Teu aya padamelan spésifikasi: anjeun nada dina cara anu sami pikeun kasempetan bisnis anyar.

Abdi resep program sapertos kieu, Elance, 99 Desain sareng jasa sanés anu nyayogikeun kasempetan pikeun firma terampil sareng Pagawé Leupas tiasa dipendakan. Henteu unggal perusahaan ngagaduhan anggaran pamasaran atanapi sumberdaya pikeun kaluar kecap. Bursa online sapertos kieu panginten anu anjeun peryogikeun upami anjeun bakat sapertos kitu.

Sistem ieu ngagaduhan langkung ti 20,000 propésional ngantosan anjeun pikeun pitch ringkes anjeun!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.