Gambar Latar Awak Rengse Gampang

html

Fitur anu saé anjeun tiasa mendakan dina seueur situs nyaéta dimana daerah eusi tengah nembongan ngalapis halaman sareng kalangkang drop di tukangeunana. Sabalikna metoda anu cukup saderhana pikeun ngadamel blog anjeun katingal saé (atanapi halaman wéb anu sanés) kalayan gambar latar tukang.

Kumaha éta dilakukeun?

  1. Angka kumaha lega eusi anjeun. Conto: 750px.
  2. Ngawangun gambar dina aplikasi ilustrasi anjeun (Kuring nganggo Illustrator) langkung lega tibatan daérah eusi. Conto: 800px.
  3. Atur latar gambar kana latar anu anjeun pikahoyong dina unggal sisi blog.
  4. Tambahkeun wilayah bodas di tukang.
  5. Larapkeun kalangkang di daérah bodas anu extrudes ti dua sisi daérah.
  6. Atur luas pepelakan kalayan jangkungna 1 piksel. Ieu bakal ngajantenkeun gambar pikeun ngaunduh saé sareng kompak pikeun rendering gancang.
  7. Kaluaran gambar.

Kieu kumaha kuring ngadamelna nganggo Illustrator (perhatikeun yén kuring ngagaduhan lahan panén langkung jangkung ... éta ngan ukur pikeun anjeun tingali naon anu kuring lakukeun):
Latar sareng Illustrator

Ieu conto kumaha kaluaranana bakal katingali sareng gambar latar tukang:
Conto Gambar Latar

Kieu kumaha nerapkeun gambar nganggo tag gaya awak di anjeun CSS file.

latar tukang: # B2B2B2 url ('gambar / bg.gif') pusat ulang-y;

Ieu dissection tina tag gaya tukang:

  • # B2B2B2 - nyetél warna latar tukang halaman. Dina conto ieu, éta abu pikeun nyocogkeun abu dina gambar latar tukang.
  • url ('gambar / bg.gif') - netepkeun gambar latar anu anjeun badé anggo.
  • repe-y - nyetél gambar pikeun ngulang dina sumbu y. Janten gambar latar tukang bakal ngulang ti luhur dugi ka handap halaman.
  • tengah - nyetél gambar di tengah halaman.

Bagus sareng gampang… hiji gambar, hiji gaya tag!

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.