Média Sosial sareng Produk Kabersihan feminin

CEO bodyform Caroline Williams

Gaduh halaman produk dina Facebook ngamajukeun anjeun produk kabersihan awéwé meureun geus jadi tangtangan. Nambahkeun koméntar anu lucu, sindiran dina halaman anu janten viral tiasa janten rada ngerakeun. Ieu a censored komentar ti Richard dina halaman Facebook Bodyform:

Hai, salaku lalaki kuring kedah naros kunaon anjeun ngabohong ka kami salami taun ieu. Sawaktos janten murangkalih kuring ningali iklan anjeun kalayan dipikaresep kumaha dina waktos anu saé ieu dina bulan anu bikangna tiasa menikmati seueur hal, kuring ngarasa rada timburu. Maksad abdi naék sapédah, rollercoasters, jogét, terjun payung, naha kuring henteu tiasa ngaraosan suka bungah dina waktos ieu kabagjaan sareng 'cai biru' sareng jangjang !! … Teras kuring ngagaduhan kabogoh, bagja pisan sareng henteu tiasa ngantosan waktos petualangan anu gumbira ieu sasih lumangsung .. .. anjeun ngabohong !! Henteu aya kabagjaan, teu aya olahraga anu ekstrim, teu aya cai biru nyéépkeun jangjang sareng henteu aya soundtrack ngaguruh oh henteu henteu henteu. Sabalikna kuring kedah ngalawan unggal dorongan lalaki kuring kedah nolak ngajerit wooaaahhhhh bodddyyyyyyfforrorrmmmm dibentuk pikeun youuuuuuu salaku awéwé kuring dirobah tina awéwé anu warna kulit anu lembut, lembut, normal ka gadis leutik ti pengusir setan ku tambahan racun sareng tambahan sirah 360 derajat. Hatur nuhun pikeun nyetél kuring pikeun bentuk ragrag, anjeun bugger licik

Daripada ngaréspon sopan ka Richard sareng ngarepkeun épisode gancang angkat, Bodyform mutuskeun nyandak pendekatan anu béda. Ngarasakeun.

Bentuk awak. Sapertos dunungan!

2 Komentar

  1. 1
    • 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.