7 Pangajaran Anu Diajar dina Ngamajukeun Tulisan Anjeun

promosi panulis1

promosi panulisKami bungah buku Jo-Anne Vandermeulen dina Acara radio blog Marketing Tech tapi sakitar 20 menit, aksés Internét urang turun sareng urang kedah ngeureunkeun acara éta. Éta nguciwakeun sabab kami leres-leres kéngingkeun naséhat anu saé ti Jo-Anne.

Jo-Anne mangrupikeun ahli promosi penerbitan mandiri. Saatos pensiunan salaku guru, anjeunna nyerat sababaraha buku… sareng dina prosés diajar kumaha ngawasa promosi publikasi na. Anjeunna ayeuna parantos mendedikasikan usahana, anjeunna blog, masing-masing podcast, sareng buku pangénggalna pikeun ngabantosan panulis ngamajukeun tulisanana.

Kuring miharep kuring kantos pendak sareng Jo-Anne sababaraha taun ka pengker ... ogé sateuacan nyerat Blogging Perusahaan pikeun Dummies. Sanés buku na henteu teras-terasan dijual kalayan saé - éta ngan ukur kuring henteu percanten yén kuring ngalakukeun sagala anu kuring tiasa nalika ngamajukeun buku. Marengan input Jo-Anne, kuring parantos ngiringan daptar pelajaran ieu.

  1. Naha anjeun nyalira, ngaliwat perusahaan penerbitan leutik, atanapi penerbitan tradisional… anjeun bakal tanggel waler pikeun memasarkan diri sareng buku anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu nyalira, sanaos anjeun henteu gaduh gelar pamasaran atanapi hoyong milari pamasar anu propésional, Nanging, éta bakal nyandak waktos sareng tanaga - sareng kanyaho.
  2. Ngaluncurkeun blog nyaéta kabutuhan. Nampilkeun diri anjeun sacara akurat salaku ahli, nyayogikeun eusi berharga anu tiasa dipirig ku pemirsa, sareng masihan sareng masihan langkung seueur. Janten interaksi anu otentik sareng ngabageakeun sareng pemirsa. Sareng tangtosna - tong hilap nempatkeun ajakan pikeun tindakan dina sidebar ka buku anjeun (s) kalayan tombol mésér anu jelas sareng tautan anu fungsina!
  3. Ngagaduhan ayana dina média sosial mangrupikeun keran anu berharga pikeun kéngingkeun paparan MAJOR (urang nuju nyarios 1.2 Milyar anggota dina Facebook nyalira ku taun 2012. Éta heck langkung seueur maka anjeun bakal kantos impian pikeun nyambungkeun dina panandatanganan buku). Targetkeun pemirsa anjeun, siap-siap ngadamel diri (sareng buku anjeun) katingali dina seueur jaringan sabisa, sareng nyéépkeun waktos nyiptakeun hubungan anu antukna bakal muka panto pikeun seueur seueur kasempetan.
  4. Promosi buku anjeun mimiti dinten anjeun ngagaduhan ideu pikeun buku! Ngawangun antisipasi sareng pemirsa anjeun kritis. Seueur teuing jalma (kalebet kami) ngantosan dugi ka buku dicetak sateuacan aranjeunna ngamajukeun. Kami kaleungitan seueur waktos sareng momentum pikeun anu ieu! Kuring miharep kami bakal nyorong pre-order sareng gaduh situs langkung gancang.
  5. Salaku panyatur, sababaraha sasama panyatur kuring parantos ningkatkeun penjualan buku sareng nyebarkeun seueur deui buku ku nyungkeun buku mésér acara pikeun para hadirin daripada mayar biaya nyarios. Ieu ideu anu saé sabab tiasa dianggo dina 3 tingkatan ... ngaitkeun anjeun sareng buku, ngajual langkung seueur buku, sareng gaduh pamiarsa pamiarsa anu badé nyarios sareng buku. Mangrupikeun win, win, win!
  6. Perkara ulasan! Kirimkeun salinan buku ka otoritas sanés di industri anjeun sareng nyungkeun eupan balik anu jujur ​​sareng ulasan na di Amazon sareng situs ulasan buku anu sanés. Éta pejabat anu gaduh blog sering nyerat tulisan blog ngeunaan buku anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ngamajukeunana.
  7. Promosikeun pamiarsa anjeun! Pikeun buku kami, kami kagungan video sapanjang jalan ti Afrika Kidul nepi ka poto ti eBay's Chief Blogger, Richard Brewer-Hay, minggu kamari! Pamiarsa anjeun hoyong gaduh hubungan pribadi sareng anjeun salaku panulis - maka pastikeun pikeun ngamangpaatkeun sareng ngawangun hubungan éta nalika kasempetan muncul!

Pastikeun pikeun nyokot salinan buku anyar Jo-Anne, Tip Promosi Premium pikeun Panulis.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.