Ngaleupaskeun Buku! Renée Pawlish: Nefilim, Kajadian Jahat

1599161400.01. AA SCTZZZZZZZ
Salami dua satengah taun kuring damel sareng Renée di tegalan Marketing Surat Kabar Surat Kabar di Denver, Colorado. Sapertos seueur padamel anu berbakat, Renée ngagaduhan toko kreatif anu niup kuring. Kuring cukup untung sareng gumbira maca transkrip buku misteri pembunuhan Renée anu munggaran. Éta bacaan anu saé, pikaresepeun sareng teu katebak!

Renée nembé nyerat kuring sareng ngawartosan anjeunna nembé ngaluncurkeun buku salajengna, Nefilim Genesis of Evil. Kieu pedaranana:

Kakuatan poék anu dijelaskeun dina Genesus ningali deui kota gunung leutik Taylor Crossing. Saatos nyaksian ayana jahat di New York City, Rory Callahan kaluar Kulon pikeun milarian jawaban, sareng mendakan kota tunduh kana kakuatan gaib. Ayeuna, nubuat jahat tiasa ditetepkeun ku Nefilim.

Mimiti, ucapan salamet ka Renée! Teras… kanggo sadayana anu maca anu resep pisan, pastikeun kéngingkeun salinan! Sajauh ieu, ulasan anu saé di Amazon sareng salinan na bakal gancang! Sedengkeun pikeun kuring ... Kuring badé ngirim salinan abdi ka Renée kanggo tanda tangan! Sanaos anjeunna pameget Bronco.

🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.