Entong Cacah Stratégi Tetengger

daptar tetengger wordpress

Situs tetengger parantos populér langkung ti dasawarsa ayeuna. Digg nuju ngalaman sababaraha nyeri anu penting ayeuna tapi masih manéh sabagéan ageung pasar. Stumbleupon, reddit jeung raos masih terus tumuh taun ka taun.

Sedengkeun situs sapertos Facebook sareng Twitter anu saé pikeun ngamajukeun tautan dina waktos anu tepat ngalangkungan jaringan sosial pribadi anjeun, jumlah kunjungan biasana bakal naék maksimal teras murag kana ampir-ampiran nanaon sabab gelombang barang berita salajengna lebet. Henteu maot… aranjeunna tiasa ngahudangkeun deui eusi anu lami atanapi nyodorkeun kontén anu leres kana pangotéktak pangguna anu salebetna saluareun gelombang anu ditawarkeun média sosial.

Tetengger Sosial masih popularitasna

situs tetengger

Opat Tip pikeun Strategi Tetengger anu hébat

  1. Anggo masing-masing situs ku ngamajukeun tautan anu aya hubunganana sareng pemirsa sareng topik anu anjeun pikahoyong ngawangun otoritas. Upami anjeun ngan saukur ngamajukeun tautan anjeun nyalira, anjeun bakal katingali sapertos spammer sareng anjeun bakal diabaikan.
  2. Promosikeun akun anjeun sareng unggal situs tetengger kana jaringan sosial anjeun sareng pangunjung situs anjeun ngarah tiasa nyambung sareng anjeun dina situs anu aranjeunna resep gunakeun.
  3. Entong ngitung mesin bookmark anu henteu populer atanapi anyar. Seringna, anjeun bakal mendakan yén jumlah pangguna anu handap tiasa nguntungkeun promosi anjeun nyalira. Ngadopsi mimiti biasana ngagaduhan pangaruh ageung, janten nalika aya di dinya tiasa nyebarkeun berita gancang dina usaha anjeun.

Loka Tetengger Top

  • Yahoo! Buzz - langkung ti 16 juta pengunjung bulanan.
  • reddit - langkung ti 15 juta pengunjung bulanan.
  • StumbleUpon - langkung ti 15 juta pengunjung bulanan.
  • raos - langkung ti 5 juta pengunjung bulanan.
  • Mixx - langkung ti 2 juta pengunjung bulanan.
  • Fark - langkung ti 1.8 juta pengunjung bulanan.
  • Slashdot - langkung ti 1.7 juta pengunjung bulanan.
  • Newsvine - langkung ti 1.3 juta pangguna bulanan.
  • Diigo - langkung ti 1.2 juta pangguna bulanan.

5 Komentar

  1. 1

    Tip saé. Naha anjeun ngagaduhan postingan sanés anu ngajelaskeun sakedik deui ngeunaan kumaha jalanna situs-situs ieu?

  2. 2

    Hai Kenan! Kuring parantos nyerat ngeunaan Stumbleupon (https://martech.zone/blogging/stumbleupon-blog-traffic/) sakedik tapi henteu sadayana anu sanés. Masing-masing damelna béda ... tapi anu biasa nyaéta aranjeunna ngantepkeun anjeun ngatur téténgger anjeun. Delicious gaduh sababaraha integrasi browser anu hébat janten anjeun tiasa login ti mana waé sareng ningali téténgger anjeun.

    Ku ngamungkinkeun anjeun tetengger situs, promosikeun atanapi bagikeun ka rerencangan, tandana ku istilah pamilarian anu relevan, situs anjeun tiasa dipendakan ku jalma anu ngagaduhan minat anu sami. Pikirkeun masing-masing salaku mesin pencari 'mikro' kalayan kontén paling populér anu paling seueur dipendakan sareng ton patalimarga didorong ka dinya.

  3. 3

    Ngan ukur nyirian tulisan ieu dina Delicious.
    Kuring heran sabaraha pemasar tech perusahaan anu nganggo SU, Delicious sareng anu sanés?

    Nanging, upami Twitter & FB nuju ditingalkeun ka pangguna bilik ku Corp IT, panginten situs téténggér sosial mangrupikeun cara sanés pikeun ngahontal jalma…

  4. 4
    • 5

      Tulisan ieu umurna sakitar 5 taun, tapi kami masih kéngingkeun sababaraha hasil anu penting ku StumbleUpon kana kontén anu populér - sapertos Infographics atanapi White Papers.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.