Kumaha BoomTown Ngalengkepan Tumpukan Martech Kalayan Telepon Intél

nganuhunkeun

Paguneman, sareng khususna telepon, teras-terasan janten salah sahiji padika anu paling épéktip pikeun ngahubungkeun sareng jalma sareng ngajantenkeunana janten konsumén satia. Smartphone parantos nutup lolongkrang antara browsing online sareng nelepon - sareng nalika ngeunaan pembelian anu rumit, nilai tinggi, jalma-jalma hoyong telepon sareng nyarios sareng manusa. Kiwari, téknologi sayogi pikeun nambihan wawasan kana telepon-telepon ieu, janten para pemasar tiasa nyandak kaputusan anu sami-disetir data ngeunaan telepon anu aranjeunna ngadamel pikeun saluran digital.

At BoomTown, urang parantos nanem modal pisan nelepon téknologi kecerdasan. Kami mangrupikeun perusahaan perangkat lunak penjualan sareng pamasaran anu ngabantosan perusahaan real estate nutup langkung seueur tawaran. Dibikeun solusi kami aya dina titik harga lima digit, konsumén urang ngan saukur henteu badé mésér - atanapi bahkan ngalakukeun démo - sateuacan aranjeunna telepon dina telepon penjualan. Hasilna, telepon urang disada teras-terasan.

Sawaréh, éta sifat bisnis urang. Jalma-jalma perumahan resep nyarios - aranjeunna ahli komunikasi anu ahli, sareng aranjeunna resep nganggo bisnis ngalangkungan telepon. Tapi éta ogé sifat bisnis ayeuna: jalma-jalma milarian, browsing sareng nelepon tina teleponna nalika aranjeunna ngalih sapanjang jalan kanggo ngagaleuh. Penting pisan pikeun tim pamasaran kami ngagaduhan wawasan pikeun ngalacak, nganalisis sareng ngaoptimalkeun kanggo telepon inbound ieu, sareng tim penjualan kami dilengkepan pikeun ngajawab telepon anu sigana bakal dikonversi.

Kami nanem modal dina Awan Pemasaran Sora Invoca pikeun nambihan lapisan wawasan sakitar saluran tim penjualan kami anu paling dianggo. Data tambahan ieu ngamungkinkeun tim pamasaran sareng penjualan urang pikeun dianggo langkung épéktip - repetisi urang tiasa nyandak langkung seueur telepon sareng nampi nilai langkung ti masing-masing, sareng tim pamasaran kami tiasa atribut kampanye kami pikeun ngawujud anu ngarobih telepon.

Data Intél Telepon - Boomtown

Ngan ku ngahurungkeun Invoca, urang langsung ngirangan biaya per timah (CPL) janten satengah. Ieu kusabab kami sanggup ngahubungkeun sadaya telepon kami nuju kana sababaraha kampanye digital anu dicandak ku prospek atanapi pelanggan sateuacan nelepon kami. Kami parantos terang yén teu aya anu nyauran sareng ngajelaskeun detil kumaha aranjeunna nguping ngeunaan kami - urang tiasa ningali yén aranjeunna milarian istilah, diklik dina tautan, ngalakukeun panilitian, ngobrol sareng sababaraha réréncangan ngeunaan pilihan, sareng nelepon telepon . Kanggo jalur anu rumit ieu pikeun mésér, aranjeunna tiasa nyarios ka penjualan kami anu aranjeunna nguping ngeunaan kami ngalangkungan "lisan-lisan."

Kuring yakin intél panggero kedah pikeun bisnis ayeuna, sareng aya sababaraha hal anu kuring parantos pelajari anu tiasa ngabantosan para pemasar sanés pikeun ngamimitian ku téknologi pamasaran anu anyar ieu.

Ngamimitian ku kecerdasan telepon

Aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun nalika ngaevaluasi panyadia kecerdasan telepon. Anu kahiji nyaéta sisipan nomer dinamis. Lebetkeun nomer dinamis ngamungkinkeun anjeun ngagentos nomer telepon perusahaan statis dina aset pamasaran - halaman badarat, ebook atanapi halaman harga halaman wéb, contona - sareng nomer unik anu aya hubunganana sareng sumber unggal telepon. Éta hartosna anjeun tiasa ningali data anu butut sapertos kecap konci anu dipilarian ku anu nelepon, iklan anu aranjeunna diklik, sareng halaman halaman wéb anu aranjeunna ditingalian sateuacan nyandak telepon.

Nganggo Invoca, wakil penjualan tiasa ningali sadaya inpormasi ieu nalika telepon disada. Éta ogé ngagaduhan poin data anu berharga, sapertos penghasilan anu nelepon, riwayat pameseran sareng demografi, anu masihan aranjeunna gambar jalma dina tungtung jalur anu sanés. Kuring nyarankeun ngagunakeun inpormasi ieu pikeun ngarahkeun anu nelepon ka wawakil anu saluyu sacara real-time - konsumén anu aya atanapi prospek VIP ka wakil penjualan anu paling saé, contona.

Penting pikeun nganggo platform anu ngahijikeun ogé sareng tumpukan téknologi pamasaran sareng penjualan anjeun. Kami nganggo Invoca integrasi Facebook pikeun wawasan épéktipitas kampanye iklan sosial urang; ieu ngamungkinkeun urang terang mana anu nelepon kami anu dipangaruhan ku iklan dina Facebook sapanjang perjalanan maranéhanana. Ieu hususna nguntungkeun ayeuna urang ngagaduhan iklan klik-to-panggero langsung di Halaman Merek Facebook urang sareng dina iklan Facebook urang.

Integrasi Salesforce ngamungkinkeun urang pikeun ngempelkeun data palanggan sareng ngawangun profil kalungguhan pikeun unggal anu nelepon. Perwakilan kami tiasa ningali dimana teleponna ti saha, saha anu aya dina garis sareng naon waé interaksi anu parantos dilakukeun sareng perusahaan urang. Ieu ngaleungitkeun seueur lirén sareng mimitian aspék nelepon awal; wakil penjualan ngan saukur tiasa mastikeun detil anu parantos dipibanda.

Telepon anu langkung pondok ngajaga prospek bahagia sareng nunjukkeun urang ngahargaan waktosna. Ieu ogé parantos ngabébaskeun waktos kanggo perwakilan kami - tim penjualan kami nyayogikeun sakitar 1,500 panggilan sasasih, sareng téknologi ieu parantos ngirangan durasi nelepon dugi ka 1.5 dugi ka 2.5 menit unggal. Ieu parantos dibébaskeun jam unggal bulan éta wakil tiasa nyéépkeun ngahasilkeun langkung seueur bisnis.

Anjeun ogé hoyong platform anu ngamungkinkeun anjeun nganalisis eusi paguneman anu kajantenan ngalangkungan telepon pikeun mangaruhan kampanye asuh kahareup - atanapi dina sababaraha kasus, anggo kontén éta supaya anjeun ulah piara palanggan anu parantos ngagaleuh telepon. Ieu tiasa karaos nada pireu pikeun konsumén anu beuki ngarepkeun perusahaan pikeun nyayogikeun layanan anu dipersonalisasi dina saluruh saluran.

Nyetel Diri Pikeun Suksés

Urang ayeuna tiasa ningali dimana telepon urang sumping, saha anu aya dina garis sareng kontéks nelepon. Pikeun ngadamel sistem sapertos padamelan ieu, kuring nyarankeun sababaraha léngkah dasar pikeun langkung seueur wawasan telepon asup:

  • Ningkatkeun nomer telepon ngalangkungan halaman bumi anjeun, halaman harga sareng unggal kanal pamasaran anu anjeun gaduh - sosial, milarian, kertas bodas, webinar, acara perusahaan, bahkan podcast. Jantenkeun gampang pikeun jalma nyauran anjeun.
  • Investasi iklan klik-to-panggero dina iklan sosial sareng sungsi anjeun, janten jalma anu milarian atanapi browsing dina sélulér tiasa ngadorong tombol sareng nelepon langsung.
  • Anggo nomer telepon anu dinamis pikeun masing-masing asét, ku cara éta anjeun tiasa sering ningali dimana asalna. Penting pikeun ningkatkeun ROI pamasaran.
  • Mimitian mikirkeun telepon sapertos anjeun bakal aset digital anjeun - sareng nungtut tingkat visibilitas anu sami kana naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu.

Kami diajar seueur di sapanjang jalan sareng mendakan sababaraha anggapan urang lepat. Mimitina, kami ngaharepkeun panggero intél pikeun ningkatkeun jumlah total lead kami. Ieu sanés masalahna - tapi ngagaduhan langkung seueur wawasan anu nelepon sareng kampanye anu mangaruhan paripolahna tétéla langkung berharga. Kami parantos ngeusi lolongkrang anu penting dina tumpukan tech pamasaran kami, dioptimalkeun pikeun telepon nilai luhur anu ngakibatkeun langkung seueur konversi, sareng nyiptakeun pangalaman anu pangsaéna pikeun jalma anu milih nelepon kami.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.