Boomtrain: Mesin Kecerdasan Diwangun pikeun Pemasar

Teuleum jero kana Satiap sapotong Eusi

Salaku pamasar, urang teras nyobian ngempelkeun intél ngeunaan kabiasaan palanggan urang. Naha éta ngalangkungan analisa Google Analytics atanapi ningali pola konvérsi, masih peryogi seueur waktos pikeun urang ngalangkungan laporan ieu sareng ngadamel korélasi langsung pikeun wawasan anu tiasa dilakukeun.

Abdi nembé terang perkawis Boomtrain ngalangkungan LinkedIn, sareng éta narik minat kuring. Boomtrain ngabantosan mérek langkung saé komunikasi sareng pangguna na ku nganteurkeun 1: 1 pangalaman anu dipersonalisasi anu ngadorong Dursasana anu langkung jero, ingetan anu langkung ageung, sareng ningkatkeun nilai hirupna. Éta mangrupikeun lapisan intél anu ngaramal eusi optimal pikeun email, halaman wéb, sareng aplikasi sélulér anjeun.

Intina, aranjeunna ngabantosan pemasar pikeun 5 W:

  • saha: ngahontal jalma anu bener
  • Naon: kalayan eusi anu leres
  • Iraha: dina waktos anu pas
  • Emana: dioptimalkeun pikeun tiap kanal
  • Naha: sareng ngartos téma sareng supir anu aya di handapeun eusi sareng paripolah pangguna

Teuleum jero kana Satiap pangguna

Naon Aranjeunna Naha

Boomtrain museurkeun kana integritas data, analisis, sareng pandangan dina dua sumber data primér pikeun unggal klien:

  1. Aranjeunna ngumpulkeun paripolah dina unggal pangguna, dikenal atanapi anonim sareng ngawangun sidik digital unik unggal jalma.
  2. Dina waktos anu sasarengan, Boomtrain nganalisa sadaya kontén onsite klien dina tingkat semantis anu jero pikeun ngartos unggal eusi sapertos jalan anu dipikaterang ku manusa, nyieun sambungan dina topik, kategori, sareng struktur.

Ngagunakeun ieu pikeun sumber data primér, kecerdasan mesin Boomtrain tiasa nyiptakeun pangalaman pangguna anu langkung sengit dina tingkat 1: 1 ngalangkungan sababaraha saluran ku ngaladénan eusi unggal jalma paling dipikaresep sareng bagikeun.

Layar Dasbor Utama

Saha Aranjeunna Nulungan

Palanggan anu idéal nyaéta pamedal sareng pemasar kontén anu ngahasilkeun jumlah kontén anu saluyu, boh evergreen boh sénsitip waktos. Kecerdasan mesin langkung saé dianggo langkung seueur data anu dipiboga - rata-rata palangganna ngirim sahenteuna 250,000 email sabulan (sababaraha email anu dikirim salami sasih ka palanggan anu ageung) Ditambahkeun aranjeunna gaduh pangunjung kana situsna.

Parios Halaman web Boomtrain diajar leuwih.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.