10 Taktik Média Sosial anu naekeun Babagi sareng Konversi

Gambar Média Sosial

Sabalikna tina kapercayaan popular, pamasaran média sosial langkung ti ngan ukur konsisten sareng tulisan anjeun online. Anjeun kedah nyiptakeun kontén anu kreatif sareng pangaruh - hal anu bakal ngajurung jalma-jalma hoyong nyandak tindakan. Éta tiasa janten saderhana batur anu ngabagi pos anjeun atanapi ngamimitian konvérsi. Sababaraha suka sareng koméntar henteu cekap. Tangtosna, tujuanana janten viral tapi naon anu kedah dilakukeun pikeun ngahontal éta?

Dina tulisan ieu, urang beuratkeun dina strategi média sosial anu ngadukung saham sosial anjeun sareng konvérsi. Kumaha carana urang supaya jalma-jalma ngalakukeun hal ngeunaan tulisan kami? Naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna hoyong ngabagi pos? Kami daptar sababaraha tips anu tiasa dianggo pikeun anjeun:

Laksanakeun Panaliti

Manusa gaduh kacenderungan alamiah pikeun maksa pameunteu ka batur. Sanaos éta sigana ngaganggu, anjeun tiasa nganggo ieu pikeun kaunggulan anjeun sareng ngalaksanakeun survey! Platform média sosial nawiskeun fitur polling atanapi survei sahingga gunakeun éta. Anjeun tiasa ngirim ngeunaan anu saderhana sapertos tempat pakansi anu langkung saé, naon anu anjeun kedah inuman, atanapi upami aranjeunna pikir anjeun kedah motong rambut anjeun atanapi henteu. Anjeun ogé tiasa nganggo ieu pikeun terang langkung seueur ngeunaan karesepna ku naroskeun ngeunaan warna, kagiatan naon anu aranjeunna langkung resep, atanapi jasa naon anu aranjeunna pikahoyong. Hal anu saé ngeunaan survey nyaéta yén aranjeunna patarosan langsung janten jalma henteu sieun masihan dua sénna.

Ménta éta pikeun Miluan Kontes

Kaseueuran blogger ngagaduhan pengikut ku ngamimitian kontes. Ieu naekeun ayana online anjeun, sareng anjeun kéngingkeun konvérsi sakedap kumargi pangunjung halaman anjeun kedah ngalakukeun naon ngarah tiasa janten bagian tina persaingan. Anjeun tiasa ogé ngagunakeun kasempetan ieu pikeun ngamajukeun halaman anjeun sareng ningkatkeun teu ngan ukur suka sareng saham tapi ogé tingkat konvérsi.

Ngawitan Sesi Tanya Jawab

Upami anjeun hoyong nambihan élmu ngeunaan profil jalma anu didatangan atanapi sacara acak ngagulung tulisan anjeun, tahan sési tanya jawab. Ieu jalan kusabab naha aranjeunna ngaku atanapi henteu, jalma-jalma resep pisan nalika aya anu naroskeun pendapatna. Kabutuhan tangtu kajantenan nalika aya anu naroskeun kanggo klarifikasi. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun anjeun pikeun langkung ngartos jalma-jalma dina jaringan anjeun sareng nyiptakeun strategi anu bakal ngabantosan tren pos anjeun ka hareup.

Candak Gambar Éta Pindah?

Ku kami hartosna, unggah pidéo. Hiji gambar saé, tapi urang moal tiasa nolak yén perséntase ageung pangguna online langkung resep kana eusi pidéo. Numutkeun kana panilitian anu dilakukeun ku Social Media Examiner anu urang sadayana terang salaku Facebook, pangguna nganggo saratus juta jam nonton pidéo unggal dintenna tunggal. Ngamangpaatkeun ieu sareng naekeun tingkat konvérsi anjeun ku unggah langkung seueur pidéo!

Bagikeun Statistik

Gambar Kredit: Panyangga Sosial

pos Remen

Upami anjeun ngan ukur ngirim tulisan saminggu sakali maka teu heran yén ayana online anjeun kirang. Hal pangpentingna anu anjeun kedah émut nyaéta ieu: Dursasana média sosial anjeun langsung nyambung kana frékuénsi tulisan anjeun. Ayeuna, frekuensi na gumantung kana platform média sosial anu anjeun anggo. Upami éta Facebook, anjeun tiasa ngirim sahenteuna sakali sapoé tapi upami anjeun nganggo Twitter, anjeun panginten kedah ngirim sahenteuna dua unggal dua jam kanggo ngajaga ayana online.

Unggah Infographics

Kalayan sagala rupa anu gancang-gancang, jalma-jalma parantos teu sabar pisan. Makanan gancang gampang dicandak tina tuangeun anu saé kusabab masarakat henteu daék ngantosan tuangeunana. Hal anu sami pikeun anu urang pasang online. Upami éta teuing kecap, percanten yén jalma bakal ngaliwat waé. Pikeun méréskeun ieu, ngarobah ésai éta janten infographic. Répréséntasi visual inpormasi dina bentuk statistik, data, atanapi babandingan anu béda langkung dipikaresep ku pamiarsa, sahingga infographic penting. Pikeun nyiptakeun grafik, anjeun tiasa lungsur ku alat sapertos Canva sareng kéngingkeun inspirasi ngeunaan kumaha nyiptakeun infographics anu henteu ngan ukur narik perhatian tapi ogé naekeun konvérsi.

Infographic

Seuri mangrupikeun Pangobatan Pangsaéna

Saréréa peryogi seuri anu saé unggal-unggal janten unggah animasi GIF atanapi meme iraha anjeun tiasa. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu pikeun nyodorkeun humor dina postingan anjeun. Ayeuna, ieu sanés ngan ukur ngeunaan ngajantenkeun jalma seuri; éta ogé ngeunaan nunjukkeun ka jalma yén anjeun tiasa dideukeutan yén anjeun gaduh sababaraha humor. Jalma lucu sok gampang dihubungi. Anjeun bakal kaget kumaha gancang saham sareng konvérsi bakal ningkat saatos anjeun unggah meme.

Jantenkeun Gampang pikeun Jalma Bagikeun Pos Anjeun

Salah sahiji kasalahan anu paling umum dilakukeun ku penerbit nyaéta unggah eusi sareng ngarep-ngarep jalma mendakan dimana tombol bagi aya. Naha anjeun dina platform média sosial atanapi halaman wéb, pastikeun tombol ngabagi sosial anjeun katingali.

Janten Gancang Nalika Ngawalon Pesen

Pastikeun anjeun balesan pesen sareng koméntar sacara langsung. Jalma-jalma ngagaduhan waktos perhatosan anu rendah sareng aranjeunna kaleungitan minat nalika aya anu lami teuing pikeun ngajawab patarosan aranjeunna. Ku ngaréspon pesen langsung, anjeun masihan kesan yén anjeun aktip online sareng yén anjeun tiasa ngalaksanakeun kabutuhanna iraha waé. Anjeun tiasa ogé ngaktipkeun balesan otomatis pikeun ngabéjaan yén anjeun ningali pesenna sareng anjeun bakal ngabales aranjeunna saatos sayogi. Éta masih langkung saé dibandingkeun sareng "ditingali" anu muncul dina kotak pesen sabab éta bakal ngajantenkeun aranjeunna karaos yén anjeun ngahaja malire aranjeunna.

Salawasna Tembongkeun Kahadean

Pikirkeun akun média sosial anu anjeun nuturkeun. Naha anjeun nuturkeun aranjeunna? Janten jinis akun média sosial anu anjeun teras-terasan hoyong nga-update. Salawasna kalibet dina paguneman, sareng tandaan jalma anu anjeun kutip sabab ieu bakal ngajantenkeun aranjeunna ngarasa yén anjeun ngahargaan sareng ngahargaan aranjeunna. Pasang premium pikeun nyiptakeun eusi, sareng promosikeun anu sanés khususna upami anjeun mikir yén karyana mangrupikeun hal anu bakal dipikahoyong ku pengikut anjeun. Janten bageur ku ngabagi carita, wawasan, inpormasi, hal anu bakal berharga pikeun pengikut anjeun. Nalika anjeun henteu sieun pikeun ngamajukeun batur, pengikut anjeun bakal ngaraos ieu sareng bakal ngajantenkeun aranjeunna hoyong bagikeun deui tulisan anjeun.

panyingkepan: Martech ZoneTautan afiliasi pikeun Canva digunakeun dina tulisan ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.