Batesan Hadiah Matematika

Kuring kantos gaduh kartu Ganjaran Batesan bari sareng kéngingkeun email anu kuring ngagaduhan sakedik artos anu tiasa dibéakkeun. Abdi online sareng didaptarkeun sareng halaman wéb na. Dina waktos éta, aranjeunna hoyong hatur ka kuring pikeun pendaptaran sareng parantos masihan pahala sareng kuring tina salah sahiji tina tilu pilihan:

  1. 20% potongan hiji barang nalika kuring nyéépkeun $ 20 atanapi langkung
  2. Inuman panas 12oz gratis
  3. $ 10 nalika kuring nyéépkeun $ 50 atanapi langkung

Naha aya anu sanés anu lucu yén # 1 sareng # 3 sami? Upami kuring nyéépkeun $ 50, kuduna insentifna langkung ti 20%?

Kupon Wates

Meureun éta ngan ukur kuring. Kuring ngahargaan, sanajan! Sareng ... Abdi leres-leres resep Batesan!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Éta sababna judulna nyaéta 'borders rewards math', nyaéta, henteu pernah aya manpaat pikeun nyandak potongan $ 10 dina kupon $ 50 atanapi langkung.

  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.