Batesan Hadiah Matematika

I've had a Borders Rewards card for a while and just got an email that I have a bunch of money I can spend. I got online and registered with their website. At that point, they wanted to thank me for the registration and have rewarded me with one of three choices:

  1. 20% potongan hiji barang nalika kuring nyéépkeun $ 20 atanapi langkung
  2. Inuman panas 12oz gratis
  3. $ 10 nalika kuring nyéépkeun $ 50 atanapi langkung

Does anyone else find it funny that #1 and #3 are the same? If I spend $50, shouldn't the incentive be more than 20%?

Kupon Wates

Maybe it's just me. I appreciate it, though! And… I do really love Borders!

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Kusabab kitu judulna 'wates hadiah matematika', nyaéta, henteu pernah aya manpaatna upami nyandak $ 10 tina $ 50 atanapi kupon langkung.

  3. 3

    Bédana antara 1 sareng 3 nyaéta # 1 ngan ukur tiasa diterapkeun kana hiji barang. # 3 kanggo barang anu teu aya watesna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.