Abdi henteu badé ka Barnes sareng bangsawan Dinten!

Aranjeunna ngawangun a Barnes sareng bangsawan dina sababaraha mil ti bumi kuring sareng éta toko anu luar biasa. Sigana mah kuring sok ngalaman sesah sesah milarian buku abdi di ditu, sanaos. Wates sigana ngagaduhan sarana anu langkung terbatas pikeun ngatur rak-rak na.

Sanaos kitu, kuring resep pisan ka dua toko tapi kuring kantos sering mendakan diri di Barnes sareng bangsawan sabab ngagaduhan Starbucks anu gaduh Wireless sareng AT&T. Kuring henteu kantos dugi ka Border - kuring ngarep yén aranjeunna ngagaduhan aksés salain ti T-Mobile ogé.

Anyways - Abdi a bookhound sareng mesen buku terus-terusan ti Barnes sareng Bangsawan (jeung Amazon) tapi ngan ukur Bates anu émut dinten ayeuna nyaéta:
wates

Éta Perbatasan nyéépkeun waktos pikeun ngarancang email anu saé sapertos ieu AND kirimkeun kuring kupon pikeun potongan 25% teuing cool sareng moal hilap sareng abdi. Hurungna siga Wates tiasa kaleungitan perang ka Barnes sareng bangsawan - tapi, sajaba ti lokasi anu merenah, kuring leres-leres henteu yakin kumaha.

Ku jalan kitu, kuring anu gedé 4-0 ayeuna! Woohoo!

11 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.