61.5% Lalu Lintas anjeun Sanés Manusa

Depositphotos 36427559 xs

Maret kamari, Incapsula nerbitkeun panilitian anu nunjukkeun seuseueurna patalimarga halaman wéb (51%) dihasilkeun ku badan sanés manusa, 60% diantarana jelas jahat. Berita goréng… lalu lintas bot naék sareng ningkat pisan. Kanyataanna, nepi ka 61.5% tina patalimarga anu anjeun tingali dina Google Analytics sanés dihasilkeun ku manusa, tapi bot.

Ieu panggihan anu saé ku mitra kami di Strategi Loka, Anu ngajalankeun éta Tepi Radio Wéb nunjukkeun yén kami sponsor. Éta hartosna sakedik ka perusahaan, anu panginten heran naha tingkat konvérsi tetep turun dina situs maranéhanana. Bot henteu badé ngarobih… tapi aranjeunna bakal nyirorot nomer kinerja konvérsi sadayana!

bot-patalimarga

3 Komentar

  1. 1

    Upami kuring ngan ukur tiasa milarian cara pikeun pasar ka 'Non traffic man', sareng kuring sanés nyarioskeun perkawis indung kuring di dieu, kuring tiasa nguntungkeun ..

  2. 3

    Naha urang terang naha tés ieu khusus pikeun industri? Naha anjeun ngarasa yén éta bakal langkung parah / langkung saé dina sababaraha industri tibatan anu sanés?

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.