Botco.ai: Solusi Marketing Conversational-Compliant HIPAA

Platform Pamasaran Paguneman HIPAA-Patuh - Botco.ai

Platform obrolan HIPAA-Compliant Botco.ai terus maju, nambahan Kontéks Kontéks Obrolan Marketing sareng dasbor analytics anu maju.

  • Pamasaran Chat Kontekstual ngamungkinkeun para pemasar pikeun ngamimitian paguneman khusus sareng prospek sareng konsumén dumasar kana kumaha aranjeunna sumping kana situs wéb perusahaan atanapi sipat média.
  • nu anyar dasbor analytics nyayogikeun wawasan anu jero kana patarosan sareng kabiasaan pangunjung.

Babarengan integrasi Botco.ai sareng email, CRM, sareng sistem pamasaran sanés, Contextual Chat Marketing nyangking tingkat personalisasi kana pamasaran paguneman anu teu pernah aya di industri. 

Naon HIPAA-patuh Hartosna?

HIPAA singkatan tina Hukum Portabilitas Asuransi Kaséhatan Amérika sareng Akuntabilitas 1996, sareng ngajaga saperangkat peraturan, aturan, sareng prosés anu kedah dituturkeun ku dokter, rumah sakit, sareng dilarapkeun kana téknologi anu aranjeunna anggo. HIPAA ngabantosan mastikeun yén sadaya rékaman médis, tagihan médis, sareng rekening pasién minuhan standar anu saluyu sareng standar dokuméntasi, penanganan, sareng karusiahan. Téknologi anu patuh HIPAA gaduh panjagaan téknis, fisik, sareng administrasi pikeun mastikeun data dijaga pribadi, tiasa diaksés ngan ukur anu ngagaduhan ijin, diaudit, log aksés dijaga leres, karyawan dilatih leres, sareng prosés dituturkeun upami aya pelanggaran. inpormasi Podomoro pribadi aranjeunna.

HIPAA Journal - Daptar pariksa Kepatuhan HIPAA

Produk Botco.ai kalebet:

  • Ngobrol Wéb - mulus nambihan wéb kana halaman wéb anjeun anu parantos kéngingkeun pangguna pikeun naroskeun, janji buku, sareng diajar langkung seueur inpormasi ngeunaan jasa anjeun. Tambih Deui, anjeun teu kedah staf langsung 24/7 pikeun nanganan patarosan! Téknologi kami ngajawab aranjeunna pikeun anjeun ku cara paguneman, cairan.
  • Facebook Rasul - lebetkeun Botco.ai kana akun bisnis Facebook anjeun anu aya, ngamungkinkeun pemirsa anjeun naroskeun sareng nampi waleran dina sababaraha detik.

Botco.ai Marketing Kontekstual Obrolan

Fitur Pemasaran Konteks Kontekstual Botco.ai ngalacak sumber anu datang kana halaman wéb perusahaan, halaman Facebook, atanapi pasipatan média sanés, naha tina iklan mayar, kampanye email, atanapi sumber patalimarga anu sanés. Fitur éta ngamungkinkeun Botco.ai pikeun ngarobih paguneman sareng pengunjung dumasar kana sumber rujukan éta

  • contona: iklan anu ngadorong pangguna pikeun mesen pasini bakal ngamimitian paguneman ngeunaan waktos sareng tempat anu pangsaéna pikeun ngajadwalkeunana, sedengkeun kampanye anu promosi produk khusus bakal nyayogikeun kontékstual ngeunaan fitur sareng kauntungan produk éta, nganteurkeun pangalaman anu kacida dikurasi atanapi dipersonalisasi.

Ku ngarobih paguneman dumasar kana sumber rujukan, para pemasar parantos tiasa ningkatkeun tingkat hasil anu dipikahoyong sareng tingkat konvérsi dilacak dina tés A / B dugi ka 103 persén.

Botco.ai Analytics Dashboard

Dasbor analitik masihan para pisibilitas pisibilitas pinuh kana sadaya pangalaman obrolan ku ngaidéntifikasi patarosan anu teras-terasan, nyayogikeun pamahaman kana maksud sareng tindakan pangguna anu anyar, sareng nganalisis kinerja corong obrolan. Dasbor ngarecah unggal aliran kana tujuan anu ditetepkeun khusus supados para pemasar tiasa mengevaluasi perjalanan unggal tamu.

Pemasar nampi tingkat rinci ngeunaan detil anu ngamungkinkeun aranjeunna ngaanalisis sareng ngaidentipikasi tingkat turun-turun dina unggal corong anu suksés sareng ningkatkeun salinan, aliran, sareng léngkah-léngkah anu nuju konversi. Sawangan ieu ngabantosan perusahaan pikeun nyandak kaputusan anu hadé, produk anu langkung lengkep, pamasaran sareng layanan palanggan. 

Dasbor analitik hirup senior Botco.ai

Botco.ai ogé nyambungkeun kana CRM perusahaan, email sareng sistem pamasaran sanésna ngalangkungan API langsung supados tiasa ngobrol sareng para pengunjung dumasarkeun kana interaksi sasarengan sareng perusahaan, kalebet riwayat pameseran, panjang hubungan, status kaanggotaan, sareng seueur deui. Ngahijikeun data tina peuntas perjalanan palanggan ngamungkinkeun Botco.ai pikeun nganteurkeun pangalaman anu langkung euyeub sareng langkung dipersonalisasi tibatan chatbots tradisional nalika ngalirkeun prosés kualifikasi sareng penjualan.

Panyawat kasehatan, salaku conto, tiasa ngayakeun diskusi khusus dumasar kana riwayat médis pasién, bari mastikeun yén inpormasi anu aranjeunna bagikeun salami pangalaman obrolan mangrupikeun rahasia sareng patuh HIPAA. Obrolan Kontekstual Botco.ai ngagunakeun metode atribusi aman-privasi anu henteu ngandelkeun pangenal pribadi naon waé, saluyu sareng GDPR, CCPA, HIPAA, sareng hukum privasi anu aya hubunganana.

Ngajadwalkeun Telepon Ku Botco.ai

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.