Naon Tarif Bouncing? Kumaha Kumaha Anjeun Ningkatkeun Tingkat Mumbul Anjeun?

Ngaronjatkeun Laju Bouncing

Laju bouncing mangrupikeun salah sahiji KPI yén pemasar digital nyéépkeun seueur waktos nganalisis sareng nyobian ningkatkeun. Nanging, upami anjeun henteu ngartos sapinuhna pantulan, anjeun panginten ngalakukeun kasalahan kumaha anjeun nyobian ningkatkeun. Kuring bakal ngalangkungan definisi laju mumbul, sababaraha nuansa, sareng sababaraha cara pikeun ningkatkeun tingkat mumbul anjeun.

Hartoskeun Laju Bouncing

mumbul mangrupikeun sési halaman hiji dina situs anjeun. Dina Analytics, mumbul diitung khusus salaku sési anu micu ngan ukur hiji pamundut ka sérver Analytics, sapertos nalika pangguna muka hiji halaman dina situs anjeun teras kaluar tanpa memicu aya pamundut sanés ka sérver Analytics salami sési éta.

Google Analytics

Pikeun ngukur tingkat bouncing sacara akurat, urang kedah nyandak jumlah mantul sareng ngirangan kunjungan ngarujuk tina blog kana halaman wéb perusahaan. Janten - hayu urang ngalangkungan sababaraha skenario mumbul:

  1. Hiji pangunjung badé kana tulisan blog, henteu resep kana konténna, sareng ninggalkeun situs anjeun. Éta mumbul.
  2. Hiji pangunjung badé kana halaman badarat teras ngaklik ajakan-to-aksi pikeun ngadaptar aplikasi anjeun. Éta nyandak aranjeunna ka situs éksternal dina subdomain atanapi domain anu sanés anu ngajalankeun rekening Google Analytics anu sanés. Éta mumbul.
  3. Hiji pangunjung badé kana tulisan tina hasil pamilarian dimana halaman anjeun réngking luhur… pikeun istilah anu henteu berlaku pikeun produk atanapi jasa anjeun. Aranjeunna pencét tombol deui dina peramban na pikeun balik kana hasil pamilarian. Éta mumbul.

Acara tiasa Ngadamel Tarif Bouncing Nol

Tingkat bouncing umumna ditingali salaku pangukuran indikasi pangunjung anu munggaran papacangan dina halaman wéb… tapi anjeun kedah ati-ati. Ieu skénario anu tiasa kaget anjeun:

  • Anjeun ngonpigurasikeun analitik kajadian dina halaman ... sapertos tombol play dipencet, ngagulung acara, atanapi popup popup anu aya.

Kajadian, kacuali dieusian salaku acara non-interaksi, nyaéta téhnisna papacangan. Pemasar sering nambihan kajadian dina halaman pikeun ngawaskeun langkung raket kumaha pangunjung berinteraksi sareng elemen dina halaman atanapi nalika obyék némbongan dina hiji halaman. Kajadianana papacangan, janten langsung aranjeunna ningali tingkat mumbul turun kana nol.

Peunteun Laju Baju Laju Daérah

Entong lieur Exit Rate sareng Bounce Rate. Laju kaluar khusus pikeun hiji halaman dina situs anjeun sareng naha pangunjung kénca halaman éta pikeun muka halaman anu sanés (onsite atanapi mareuman). Bouncing Rate khusus pikeun halaman kahiji anu didatangan ku pangunjung dina sési anu aranjeunna inisiasi dina situs anjeun ... sareng naha aranjeunna ninggalkeun situs anjeun saatos didatangan.

Ieu sababaraha spésifikasi antara Laju Kaluar jeung mumbul Rate pikeun halaman tinangtu:

  1. Kanggo sadaya pandangan halaman ka halaman, Laju Kaluar nyaéta perséntase anu éta panungtungan dina sési.
  2. Pikeun sadaya sési anu dimimitian ku halaman, mumbul Rate nyaéta perséntase anu éta ngan salah sahiji sési.
  3. mumbul Rate pikeun halaman ngan dumasar kana sési anu dimimitian ku halaman éta.  

Ningkatkeun Laju Bouncing Tiasa Hurt Dursasana

A marketer tiasa ningkatkeun tingkat mumbulna sareng ngancurkeun papacangan dina situsna. Bayangkeun saha anu ngasupkeun halaman dina situs anjeun, maca sadaya eusi anjeun, sareng ngajadwalkeun démo sareng tim penjualan anjeun. Aranjeunna henteu pernah ngeklik hal anu sanés dina halaman ... nembé sumping, baca fitur atanapi manpaatna, teras diémutan deui ka salesperson.

Éta téhnisna a mumbul… Tapi naha éta leres-leres masalah? Henteu, tangtosna henteu. Éta papacangan anu hadé! Éta ngan ukur sababaraha kajadian éta di luar kamampuan analitik pikeun néwak kajadian éta.

Sababaraha penerbit sacara artifisial nurunkeun tingkat mumbul pikeun katingal langkung saé pikeun pangiklan sareng sponsor. Aranjeunna ngalakukeun ieu ku ngabagi eusi kana sababaraha halaman. Upami hiji jalma kedah ngeklik 6 halaman kanggo maca sacara gembleng tulisan, anjeun hasil nurunkeun tingkat mumbul AND JEUNG ningkatkeun tampilan halaman anjeun. Deui, ieu taktik pikeun naékkeun tingkat iklan anjeun tanpa nambihan nilai atanapi upaya naon pikeun pangunjung atanapi pangiklan anjeun.

Téhnik ieu saleresna palsu sareng kuring henteu nyarankeun éta… pikeun pangiklan atanapi pikeun pengunjung anjeun nyalira. Pangalaman tamu anjeun henteu kedah ditangtukeun ku tingkat mumbul nyalira.

Ningkatkeun Laju Bouncing Anjeun

Upami anjeun hoyong nurunkeun tingkat mumbul anjeun sacara épéktip, aya sababaraha cara kuring nyarankeun:

  1. Tulis eusi anu teratur sareng dioptimalkeun anu aya hubunganana sareng anu dipilarian ku pemirsa. Ngamangpaatkeun kecap konci sacara épéktip ku ngalakukeun panilitian ngeunaan kecap konci naon anu narik lalu lintas ka situs anjeun, teras gunakeun dina judul halaman anjeun, judul tulisan, post-slug, sareng kontén. Ieu bakal mastikeun yén mesin pencari ngindeks anjeun kalayan pantes sareng anjeun bakal kurang kamungkinan tamu datang dina situs anjeun anu henteu resep sareng mumbul éta.
  2. Ngamangpaatkeun tautan internal dina kontén anjeun. Upami pemirsa anjeun kéngingkeun situs anjeun pikeun milarian khusus - tapi eusina henteu cocog - gaduh sababaraha tautan kana topik anu aya hubunganana tiasa ngabantosan pamiarsa anjeun. Anjeun panginten hoyong ngagaduhan tabel indéks kalayan téténgger anu ngabantosan jalma-jalma luncat kana subtopik atanapi subheading khusus (ngaklik tetengger nyaéta papacangan).
  3. Ngahasilkeun otomatis tulisan anu patali dumasar kana méré tag atanapi kecap konci. Pikeun blog abdi, kuring ngamanpaatkeun Tulisan Terkait Jetpack fitur sareng éta damel pisan nyayogikeun daptar tulisan tambahan anu aya hubunganana sareng tag anu anjeun garapan pikeun pos anjeun ayeuna.
  4. Ngagunakeun Google Tag Manager, anjeun tiasa sacara gampil pemicu acara ngagulung dina hiji halaman. Hayu urang nyanghareupan éta ... pangguna ngagulung halaman papacangan. Tangtosna, anjeun bakal hoyong ogé ngawas waktos anjeun dina situs sareng métrik konvérsi sadayana pikeun mastikeun yén kagiatan éta manpaat pikeun tujuan anjeun sadayana.

Ngaleungitkeun Pantun Anu Dursasana Sabenernna

Émut skénario kuring di luhur dimana kuring nyebatkeun yén aya anu lebet kana situs anjeun, maca halaman, teras diklik kana situs éksternal pikeun ngadaptar? Anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha hal pikeun mastikeun yén ieu henteu kadaptar salaku mumbul dina situs anjeun:

  • Pakait hiji acara kalayan klik link. Ku nambihan hiji kajadian, anjeun nembé ngaluarkeun bouncing nalika pangunjung ngéngkol dimana anjeun hoyong. Ieu tiasa dilakukeun ku klik-to-panggero atanapi tautan klik-ka-email ogé.
  • Tambihkeun halaman pangalihan interstitial. Upami kuring pencét ngadaptar teras badarat dina halaman internal sanés anu ngalacak klik sareng alihan jalma éta ka halaman luar, anu bakal diitung salaku panémbong halaman sanés sanés mumbul.

Pantau Tren Tingkat Mumbul Anjeun

Abdi nyarankeun pisan anjeun fokus kana tingkat mumbul kana waktosna tibatan hariwang ngeunaan conto di ditu di dieu. Ngagunakeun téhnik di luhur, anjeun tiasa ngadokuméntasikeun parobihan dina analitik teras tingali kumaha tingkat mumbul anjeun ningkat atanapi naha éta janten parah. Upami anjeun komunikasi sareng pamangku kapentingan dina tingkat mumbul salaku KPI, kuring bakal nyarankeun pikeun ngalakukeun sababaraha hal dina prosés.

  • Komunikasi naon tingkat bouncing pikeun pamangku kapentingan.
  • Komunikasi naha tingkat mumbul panginten henteu janten indikator anu hadé dina sajarah.
  • Komunikasi unggal parobihan dramatis dina tingkat mumbul nalika anjeun nambihan kajadian dina situs anjeun pikeun ngawaskeun papacangan anu langkung saé.
  • Niténan trend laju mumbul anjeun kana waktos sareng neraskeun ngaoptimalkeun struktur situs anjeun, eusi, navigasi, seruan-aksi, sareng kajadian.

Intina nyaéta kuring langkung milih anu datang ngalebetkeun halaman, mendakan sadayana anu diperyogikeun, sareng ngantepkeun aranjeunna kalibet sareng kuring atanapi angkat. Datang anu henteu aya hubunganana sanés mumbul anu goréng. Sareng pangunjung anu aktipitas anu ngarobahna henteu kantos ngantepkeun halaman anu aranjeunna nuju teu bouncing goréng, ogé. Analisis laju mumbul ngan ukur butuh padamelan tambahan sakedik!

One comment

  1. 1

    Kuring pernah panginten ngalakukeun nanaon kawas jalma métode selingkuh pikeun ngaronjatkeun pageviews. Kuring boga laju mumbul low geus di situs abdi jadi teu jadi perhatian badag kuring anggap kuring ngan geus teu diperlukeun pikeun mikir ngeunaan eta!

    Sedengkeun pikeun metodeu anu disarankeun, kuring parantos nganggo plugin tulisan anu aya hubunganana bari ayeuna sareng éta pasti ningkatkeun pageviews. Kuring teu acan gaduh linking eusi kuring dioptimalkeun acan.
    Pos panganyarna kuring The Slim Girl's Box of Secrets Review

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.