Bow Thrusters, Blogging, sareng Komunikasi

Bow BowusterNalika di Angkatan Laut AS, salah sahiji metode komunikasi anu diamanatkeun nyaéta pangakuan pesen anu ditampi sareng dibales ku konfirmasi éta. Salaku Tukang Listrik, salah sahiji padamelan kuring nyaéta tetep ngadalikeun Bow Thruster. Bow Thruster dasarna mangrupikeun baling-baling di tengah torowongan anu ngalir ti hiji sisi kapal ka anu sanés dina Bow. Éta mangrupikeun Motor Listrik anu dijalankeun ku Bow Thruster teras nyatana Generator nyalira janten online kusabab jumlah torsi anu kedah dioperasikeun.

USS Spartanburg CountyKuring dina Kapal Tanding Kapal (LST-1192) anu leres-leres dirancang pikeun lumpat ka pantai sareng ngaluncurkeun tanjakan anu ageung pikeun ngangkut tanki laut sareng kendaraan. Bow Thruster ngamungkinkeun kendali lengkep pikeun lokasi bow (payun) kapal. Kaptén bakal ngagunakeun éta, dina kombinasi sareng mesin utama, pikeun sacara ati-ati napigasi kapal. Di jambatan, aya sababaraha jalma anu ngalacak lokasi kapal, kontrol mesin, setir, sareng sajabana sareng Kaptén bakal nyaimbangkeun sadayana dina balet anu ati-ati pikeun mindahkeun kapal raksasa anu panjangna ratusan kaki panjangna, sakitar halangan pikeun tujuan éta.

Pikeun mastikeun yén Kaptén sadar pisan, anjeunna bakal naroskeun atanapi ngabales paréntah. Naroskeun patarosan bakal ngahasilkeun jawaban ti pelaut anu ngarahkeun patarosan teras Juragan Kaptén bakal ngulang waleran éta. Nalika mesen pelaut, pelaut bakal ngulang urutan sareng ngaéksekusi paréntah. Sakali réngsé, pelaut bakal nyatakeun tugas parantos réngsé sareng Kaptén bakal ngulang sareng ngaku éta. Sadaya ieu ogé ditulis dina log Kapal.

Komunikasi Laut

Contoh paguneman panginten:

  1. Juragan: "Bow Thruster, bintang lima kakuatan lima."
    Pelaut anu aya di Bow Thruster, giliran kenop saperlima jalan ka katuhu.
  2. Bow Thruster: "Bow Thruster, bintang lima kakuatan lima, ay."
    Kuring ngan ukur dititah ngahurungkeun tombol hiji-kalima jalan ka katuhu. Beunang!
  3. Operator Thruster Bow ngarobah kenop kana bintang lima kakuatan.
  4. Bow Thruster: "Kaptén, bow bow mangrupikeun bintang lima kakuatan bintang."
    Kuring bébéja ka Kaptén yén kuring tos tombol hiji-lima jalan ka katuhu.
  5. Juragan: "Bow Thruster mangrupikeun bintang lima kakuatan bintang, aye."
    Abdi nguping anjeun! Anjeun nyarios éta bintang lima kalima.

Lumayan kompleks ngan ukur pikeun muterkeun tombol, leres? Tapi ngarobah kenop éta bakal ngahasilkeun seueur kajadian ... jumlah ampere ti Generator, anu bakal nyeret mesin solar, anu diawasi ku tukang listrik Switchboard pikeun mastikeun yén teu aya kajadian anu biasa, saurang Engineman anu niténan solar sareng konsumsi bahan bakar sareng tekanan minyak, diawasi ku Kapala Insinyur anu niténan sakumna tanaga tanaga sareng solar. Angkatan Laut ngartos yén komunikasi mangrupikeun kuncina, janten prosés ngulang pesen sareng mastikeun pesen na yén moal aya leungit inpormasi dina pesen éta.

Nuturkeun Pesenan

Di Puerto Rico sakali, saurang Perwira SMP aya dina pimpinan sareng terus gagal ngaku kaayaan Bow Thruster. Pelaut (kuring) teraskeun ngulang deui ka anjeunna yén Bow Thruster aktipitas sareng kakuatan sapertilu, nyetir busur ka arah darmaga. Kuring leres-leres ngamimitian ngadukung Bow Thruster (ieu saleresna ngalanggar paréntah) nalika ngulang (dina nada anu ngageter) yén éta aktipitas. Booming. Kapal ieu mundur ti darmaga sareng ruku nyéré ton ton sareng kami. Kabeneran, kaseueuran éta ngan saukur kai tapi tetep nyababkeun ratusan rébu dolar karuksakan. Sadayana sabab pamimpin henteu ngupingkeun bawahanana ... anu ngalaksanakeun naon anu dipilampah. Patugas kasebut sacara samentawis dipecat ti Sasak sareng henteu pernah diijinkeun pikeun pilot kapal deui.

Kuring hormat pisan ka Angkatan Laut AS. Kami ngebor teu eureun-eureun pikeun kaayaan darurat anu henteu pernah kajantenan pikeun mastikeun yén urang bertindak sanés naluri tibatan sieun. Kami ogé komunikasi tanpa henti. Jalma-jalma anu henteu pernah aya dina palayanan éta panginten yén cara komunikasi ieu mangrupikeun runtah ... sanés. Nalika kuring ningali tantangan panggedéna urang di tempat damel, 99% tina masalah éta aya hubunganana sareng komunikasi, sanés produk atanapi jasa anu leres anu urang dilayanan. Angkatan Laut AS parantos netepkeun pangkat, tanggung jawab, prosés sareng cara komunikasi. Kuring yakin sipat ieu aya dina usaha anu suksés ogé.

Naon hubunganana sareng Blogging?

Sareng… panginten aranjeunna aya dina blogging ogé! Upami kuring komunikasi sareng blog anu sanés, blog éta bakal dilacak, sareng blogger éta ayeuna datang deui sareng maca sareng mairan dina blog kuring. (Sareng sabalikna) Suratna dikirim… diulang… sareng diakui. Sugan sababna naha blogging mangrupikeun alat anu luar biasa sareng téknologi dasarna mimiti dikonsumsi ku média mainstream komo korporasi. Kuring terang yén kuring parantos maca ngeunaan Blog Jonathon Schwartz sareng yakin cenah anjeunna nyarios yén éta ngabantuan sanés ngan ukur pesen na ka dunya - tapi ogé pesen na dikirim ka padamel Sun-na.

Kuring sama sekali henteu nyatakeun yén perusahaan kedah dijalankeun sapertos Kaptén ngajalankeun kapal. Angkatan Laut AS henteu kedah nguntungkeun atanapi ngahémat artos. Tujuanana Angkatan Laut AS nyaéta pikeun siap-siap pikeun ancaman anu tiasa atanapi henteu.

Sareng Ngajalankeun Perusahaan Suksés

Kuring heran; kumaha oge, kumaha suksésna perusahaan nalika aranjeunna ngagaduhan garis otoritas, pangkat, sareng tanggung jawab anu jelas. Kuring heran kumaha gampangna padamelan urang upami arah jelas dikomunikasikan, diakui, sareng diulang deui. Kuring heran sabaraha pamimpin anu bakal langkung suksés upami aranjeunna ngupingkeun bawahanana saatos aranjeunna ngajalankeun paréntah éta.

Kuring yakin yén kirang perusahaan bakal 'kaburu' masalah upami aranjeunna tumaros.

Pos ieu saleresna diideuan ku saminggu kasar dina damel. Jalma pengembangan urang dieksekusi sareng ngaleupaskeun sababaraha fitur anu hébat kana aplikasi kami minggu ieu. Salaku Manajer Produk, padamelan kuring nyaéta (ironisna) nangtung dina "War Room", komunikasi sareng ngautamakeun masalah anu panginten tiasa bitu ti klien kami. Saatos 4 dinten di "War War", kuring tiasa leres nyatakeun yén - sanaos kami gaduh sababaraha bug - masalah utama nyaéta sadaya ngarecahna komunikasi.

3 Komentar

  1. 1

    Doug, kuring bahkan bakal nyarios yén jalma di masarakat urang komunikasi CRAVE. Urang hirup dina dunya anu ramé sapertos rame komunikasi anu sangsara, sareng urang salaku manusa peryogi komunikasi pikeun kaeusi dina kahirupan urang. Sanés ngan ukur suksés dina bisnis, tapi ogé suksés janten bahagia ogé. Manusa didamel saling berinteraksi.

    Urang sadayana bakal ngalakukeun sacara pribadi sareng propésional upami urang teras-terasan nguping pesen anu jelas, mastikeun yén kami nampi pesen sacara jelas sareng mastikeun yén nampi komunikasi éta. Éta sigana mah mangrupikeun buang-buang waktu pikeun seueur, tapi kuring langkung resep nyéépkeun waktos éta ti payun di jalan anu ngalereskeun campuran anu kajadian b / c pesenna henteu (a) dikomunikasikan sacara jelas, (b) nampi leres atanapi (c) duanana. Kumisan ti barang "raos saé", éta ngan ukur raos pikeun bisnis anu saé. Pos anu saé!

    • 2

      Kami nembé rapat klub buku dinten ayeuna sareng seueur paguneman anu museur di… komunikasi sagala hal. Kuring heran lamun sadaya kasusah urang leres-leres diturunkeun tina komunikasi anu goréng. Sareng urang pasti ningali hasil tragis komunikasi 'henteu', éta kumaha monster sapertos pembunuh Virginia Tech berkembang.

      Hatur nuhun pikeun komunikasi, Jules! Anjeun blog-sobat anyar kuring!

  2. 3

    Anjeun terang Éntri ieu ngingetkeun kuring ngeunaan Titanic, leres? :)) Lumayan pikaresepeun .. éta ngagaduhan anu istiméwa ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.