Box Ngajantenkeun Bagikeun File Gampang

Kantos karaos konstrain nalika ngirim file inpormasi ageung pikeun prospek, palanggan atanapi mitra bisnis? FTP henteu kantos nyanggap salaku pilihan populér atanapi ramah-pangguna, sareng lampiran email ngagaduhan watesan sareng bottlenecks nyalira. Saatos dibagikeun diréktori dina sérver file internal aksés terbatas sareng ngajantenkeun langkung seueur damel pikeun tim IT internal.

Kebangkitan komputasi awan ayeuna nawiskeun solusi anu merenah, sareng di antara sababaraha tawaran dumasar awan anu ngamungkinkeun nyimpen, ngatur sareng ngabagi eusi online, sakumaha gampangna ngirim email, nyaéta kotak. Naon anu ngabédakeun Box sajauh ti sésana nyaéta kamampuanna pikeun ngungkit dua prinsip dasar, nanging waktos-dités salaku dalil jual anu unik - kesederhanaan jeung kagancangan.

Box nyayogikeun sadayana anu diperyogikeun pikeun nyimpen sareng kolaborasi eusi online. Anu diperyogikeun nyaéta ngetik sababaraha detail dasar pikeun muka akun teras nyeret folder, bahkan file media, kana ruang kerja online anu dibagikeun. Kantun ngirimkeun tautan lokasi folder ngalangkungan email atanapi pesen instan, ti Box atanapi klién email anjeun, ngamungkinkeun anu sanésna ningali, ngédit, atanapi unggah file, ngiringan diskusi ngeunaan konténna, sareng sanésna deui.

Box ngajantenkeun pilihan anu maju sareng rumit rumit pisan. Misalna, éta ngajantenkeun kontrol vérsi lancar kalayan ngagunakeun tautan bagi anu sami sanaos versi anu langkung énggal diunggah. Pamilik akun ngagaduhan rinci, feed kagiatan waktos langsung tina kajadian anu dipuseurkeun kana eusi. Pilihan idin anu kuat sareng kapabilitas ngalaporkeun nyayogikeun kontrol lengkep kana kontén, sareng énkripsi senar sareng fitur kaamanan sanésna mastikeun kasalametan ngabobodo. Box ngahiji sareng Google Apps sareng Salesforce, sareng tiasa dicandak tina alat sélulérna.

Box aya dina tilu versi: Box pikeun Pribadi kalayan gudang 5 GB gratis, Box pikeun Usaha, sarta Box pikeun Perusahaan dina $ 15 / pangguna / bulan dugi ka 2 GB panyimpenan masing-masing.

Box labél jasa na salaku Kolaborasi Online saderhana. Jigana ieu sakedik sakedik manteng sabab kamampuan kolaborasi anu saéstuna rada diwatesan; tapi, éta mangrupikeun sistem file sharing anu sanggup perusahaan anu perusahaan anu tiasa dimimiti ku perusahaan alit sareng tumuh sapanjang jalan ka perusahaan. Tim pamasaran tiasa mendakan alat éta gunana pisan pikeun ngatur sareng ngabagi buktina, eusi, sareng dokuméntasi sanés anu pakait sareng perusahaan.

One comment

  1. 1

    Abdi parantos lami janten pangguna Box. Sanaos teu aya sababaraha fitur tina jasa anu bersaing sapertos Dropbox (klién singkronisasi desktop anu dipercaya pikeun hiji), kuring mendakan kesederhanaanna langkung seueur tibatan naon anu kurang. 

    Hiji fitur hébat nyaéta kamampuhan pikeun nambahkeun gudang tambahan mun anjeun nyarankeun jasa ka batur. Pikeun unggal pangguna anu disarankeun anu ngadaptarkeun, anjeun nampi 5 gigs panyimpenan tambahan. Kuring nepi ka 50 gigs (!) Dina titik ieu, jadi Kuring sagemblengna invested di Box.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.