Olahraga Brain - sareng sakedik perkawis Doug

Salah sahiji hal anu kuring paling resep ngeunaan wéb nyaéta yén éta ngalangkungan garis antara seni sareng program. Dina jaman SMA kuring, kuring mangrupikeun seniman anu resep ... sok ngagambar naon waé. Dina taun senior kuring, kuring nyandak sababaraha kursus kuliah di Industrial Drafting. Nyusunna nyandak sakedik kabébasan tina pensil kuring, tapi kuring resep pisan resep dina nyusunna. Kuring aced kelas tapi pernah nyandak éta dina kuliah.

Sabalikna kuring ngagabung sareng Angkatan Laut sareng janten tukang listrik. Seueur jalma anu kaget yén jaman baheula kuring ngarah kuring kana Marketing, Database Marketing, Web Design, sareng desain Aplikasi Wéb… tapi éta épolusi alami. Logika sareng disiplin anu diperyogikeun nalika damel sareng mesin listrik sareng éléktronik industri masihan kuring sababaraha pangalaman logika sareng pemecahan masalah anu hadé. Ieu akhirna nyababkeun kuring kuliah di Electronics Technology. Dina waktos éta, kuring ngamimitian ngungkulan sareng ngararancang program logika tangga di PLC's (Programmable Logic Controllers). Éta nyababkeun integrasi PC, Programming, Network Integrasi, sareng Integrasi Basis Data.

Abdi bogoh ka duanana téknologi sareng industri anu kuring aya di… Industri Koran. Kuring hoyong ngalih ti sisi Produksi bisnis ka sisi Marketing sareng Advertising bisnis ... tapi upami aya anu ningali anjeun nganggo seragam biru, sesah pikeun milarian padamelan Marketing. Janten ... Kuring ngamuat kuda sareng gerbong sareng mindahkeun budak kuring Kulon, damel pikeun perusahaan Database Marketing anu mendesain, ngawangun sareng nerapkeun Gudang Data Marketing sapanjang Industri Surat Kabar. Éta pagawéan matak. Kuring ogé damel sareng sababaraha koran panggedéna sareng sacara pribadi ngembangkeun sababaraha aplikasi anu hébat dina industri.

Kuring nyangkut sareng industri langkung ti dasawarsa sareng tumaros pikeun diri kuring sorangan. Kuring bahkan ditunjuk dina industri salaku salah sahiji ti 20 paling luhur dina 40. Kuring nyerat pikeun sababaraha periodik industri sareng nempatkeun pangalaman kuring pikeun digawé, ngawangun prakarsa Database Marketing anu hadé pikeun koran lokal. Parobihan manajemén di dinya nyababkeun kirang tina langkung nekenkeun kana pamasaran database. Koran parantos telat dina dasawarsa kuring ku perusahaan ageung, janten bakat wirausaha sanés hal anu tiasa anjeun anggo dina koran lokal. Kuring pamustunganana mutuskeun ninggalkeun koran, sareng industri di tukang. Éta mangrupikeun langkah anu sesah. Kabeneran kuring meunang sakedik push dina jalan kaluar. 🙂

Taun payun abdi nyéépkeun ngabantosan perusahaan sanés ngawangun programna sareng kuring antukna badé manggung hébat TargetTarget. Éta perusahaan anu saé, salah sahiji perusahaan swasta paling gancang di Amérika Serikat. Aranjeunna gaduh produk anu saé sareng kuring ditantang ayeuna pikeun terus ngajantenkeun langkung saé.

Sakapeung henteu cekap, sanaos. Kuring masih bungah ngeunaan ngabantosan The Indianapolis Colts, Kamar Dagang Indianapolis, hosting sareng ngarancang sajumlah situs kanggo rerencangan sareng kolega, ilubiung dina acara Pemasaran régional, sareng nyandak tantangan anyar. Abdi ngabantosan ngaluncurkeun Kuring Pilih Indy!, situs akar-akar dimana jalma tiasa nyarios naha aranjeunna milih Indianapolis. Éta situs anu ngagaduhan moméntum. Kuring ogé nuju ngajalankeun bisnis kuring sorangan, Compendium Software, sareng réncang anu sanés dimana kuring nempatkeun blogging, téknologi, sareng pangalaman pamasaran kuring. Abdi resep damel sareng gancang sareng ngamuk sareng Abdi resep damel sareng jalma anu ngagaduhan sikep 'tiasa ngalakukeun'.

Abdi resep ngalaksanakeun 'otak kénca' kuring sareng ngawangun ilustrasi nganggo Photoshop sareng Illustrator. Butuh sababaraha kreativitas. Wengi ayeuna, kuring damel logo pikeun band lokal, Rok Hollywood. Kuring ngirimkeun ieu ka aranjeunna sakitar sajam ka pengker. Kuring badé ngulang deui sababaraha kali dumasar kana tanggapanana… tapi sakumaha anjeun tingali, kuring resep:

Rok Hollywood

Intina nyaéta kuring umur 38 sareng henteu terang naon anu kuring pikahoyong nalika kuring dewasa! Kuring terang yén kuring saé pisan milarian solusi téknis pikeun masalah anu sesah pisan, sareng ngadidik jalma ngeunaan éta. Kuring gaduh napsu anu leres pikeun téknologi. Kuring teu sabar pikeun jalma anu nyieun alesan, tapi kuring resep ngabantosan jalma anu nyungkeun bantosan. Teu aya anu nyugemakeun kuring langkung ti seuri dina raray klien.

Abdi mangrupikeun Raja sadaya Perdagangan (Kuring parantos mekar ti Jack) tapi kuring masih teu boga kawasa. Abdi henteu tahan politik, khususna di kantor. Abdi henteu resep ngagarap hal anu henteu ngagaduhan tujuan anu tiasa diitung. Abdi benci rapat dimana urang pendak teu aya tujuan (kuring datang telat sareng bawa PDA abdi janten abdi tiasa email). Abdi resep damel telat… waktos anu paling produktif mah biasana antara 10PM sareng tengah wengi. Sareng kuring resep pencét tunduh 20 kali énjing.

Sadaya ieu sareng Abdi Pa tunggal! Waktos sareng murangkalih abdi hébat. Kami masih ningali pilem nalika urang tiasa sareng kami nongkrong pisan babarengan. Duanana murangkalih kuring luar biasa. Oh, kuring ngarepkeun 'titimangsa kopi' munggaran kuring dina sababaraha waktos sabtu minggu ieu… éta mangrupikeun bagian tina otak kuring anu kuring henteu kantos nganggo lami-lami janten ngarepkeun kuring!

Cukup ngeunaan kuring! Waktos ngantuk.

2 Komentar

  1. 1

    Kuring pernah janten Pa Jomblo pikeun kaseueuran budak leutik kuring. Éta mangrupikeun bagian anu paling parah ngeunaan cerai - henteu ningali budak kuring pikeun waktos anu lami. Ayeuna aranjeunna sadayana parantos sepuh, sareng kuring ningali aranjeunna bahkan kirang. Ngahargaan jaman.

  2. 2

    Kuring saleresna gaduh seueur waktos sareng aranjeunna, Sterling. Abdi gaduh hak asuh barudak. Salah sahiji alesan kuring milih midwest nyaéta supaya aranjeunna tiasa ningali langkung seueur ka Ibu aranjeunna, anu nikah deui sareng cicing di Louisville. Kuring henteu yakin naon anu bakal kuring lakukeun tanpa aranjeunna!

    Abdi satuju deui: Cerai. Éta pikareueuseun pikeun sadayana anu aub.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.