Metrik Cabang: Ngarobih, Ngembang sareng Lacak Anggo Aplikasi Mobile

aktip mobile

Metrik Cabang nawarkeun platform anu ngabantosan anjeun ngahasilkeun tautan kampanye universal anu ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun aplikasi mobile sacara organik. Platformna tiasa ngabantosan anjeun:

  • Ngarobih pangguna halaman wéb janten pangguna aplikasi, nganggo halaman téks-me-the-app atanapi spanduk aplikasi universal
  • Ngabantosan numuwuhkeun aplikasi anjeun ngalangkungan rujukan, insentif sareng kampanye advokasi.
  • Ningkatkeun tingkat aktivasina aplikasi sélulér ku login otomatis sareng insentif.
  • Lacak métrik nyoko aplikasi sacara akurat ku saluran, pangguna atanapi kontén.

Ku embedding nu SDK Cabang kana aplikasi iPhone atanapi Android anjeun, tautan Cabang ngalirkeun data anu ngarujuk sareng kontékstual ngalangkungan pamasangan, ngamungkinkeun anjeun ngaréka-réka sadaya pangalaman aplikasi gumantung kana tempat pangguna asalna. Anjeun tiasa ngahasilkeun wilujeng sumping anu dipersonalisasi nalika dirujuk ku sobat atanapi nyayogikeun tawaran post-install anu sanés pikeun pangguna anu sanés.

Dasbor Metrik Cabang

Platform nyayogikeun anjeun analytics anjeun kedah ngaoptimalkeun kampanye unduh aplikasi ku ngukur unggal saluran sareng acara. Nganggo tautan Cabang anjeun tiasa ngirim pengunjung wéb kana kontén dina aplikasi anjeun kalayan lancar, bahkan upami aranjeunna henteu ngagaduhan aplikasi anu parantos dipasang.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.