Bantuan Merek: Nagara Merek

Depositphotos 20400871 s

Kuring kajantenan hébat kalungguhan malem ieu ngeunaan Nagara Merek. Kuring henteu satuju pisan sareng panulis, Brad VanAuken, tapi kuring hoyong nambihan sababaraha poin. Éta parantos sababaraha taun ti saprak kuring sacara resmi damel sareng sareng manajer mérek sisi, tapi kuring hoyong masihan titik konci anu tiasa jelas tapi kabutuhan nyatakeun.

Sedengkeun dina industri koran leuwih dasawarsa ka tukang, kuring ningali turunna kamampuan pikeun ngendalikeun atanapi ngatur mérekna. Sacara visual, éta masih saderhana ... warna, logo, sareng produk na henteu robih. Nanging, éta merek tuh. Merekna dirobih ti luar janten.

Pesen sareng visi kami konsisten. Nanging, éta sedeng ngalangkungan jalma-jalma nampi merek ngarobih ti kami ka masarakat, ngalangkungan Internét, ngalangkungan jalma pangiriman kami, ngalangkungan palayanan palanggan kami, ngalangkungan palanggan, ngalangkungan persaingan online kami, jst

Manajemén Brand

Éta bisnis sapertos biasa. Urang sadayana ngagebeg sareng seuri sareng nunjuk ramo urang salaku medium ieu nyarios sareng ngalakukeun hal-hal anu ngancurkeun urang, sareng kami henteu ngalakukeun nanaon. Hasilna, mérek mimiti gagal - sareng aranjeunna masih gagal. Kuring ningali éta, kuring ngagorowok, sareng kuring ditingalikeun kaluarna (sukur).

Kadang-kadang éta henteu gancang di industri sanés, tapi urang ningali transisi ieu dimana-mana. Anu janten masalah naha naha manajer mérek anjeun ngalakukeun atanapi henteu. Kumaha manajer mérek anjeun sacara épéktip komunikasi naon pesen yén perusahaan anjeun nyobian ditepikeun ka palanggan na ngalangkungan média anyar ieu? Naha sadaya padamel anjeun ayeuna sadar yén aranjeunna ngatur merek? Naha aranjeunna jawab éta? Kumaha aranjeunna dilatih pikeun ngungkulan ieu? Naon anu blog aranjeunna nyarios ngeunaan mérek anjeun?

Ayeuna langkung saé tibatan manajer mérek anjeun kualitas perusahaan nyalira. Kuring yakin Tuan VanAuken ngalakukeun padamelan anu hébat pikeun ngajelaskeun hal ieu. Nguatkeun masalah mangrupikeun pilihan. Konsumén kakeunaan pilihan anyar gancang nalika aranjeunna nguping berita goréng ngeunaan mérek anjeun. Bisi, wengi anu sanésna mah dipasang kira-kira Swapagift.com. Saatos ngeposkeun, kuring mendakan forum anu nyarios ngeunaan jasa éta sareng mendakan jasa sanés anu dirujuk dina lampu anu langkung saé ... CardAvenue. Dina sababaraha menit kuring mendakan produk anu saé (TEU ngalangkungan pamasaran éta) sareng mendakan panyadia alternatif pikeun produk anu sami (TEU ngalangkungan pamasaran aranjeunna)!

Éta endah kumaha gancang warta goréng bakal ngarambat sareng persaingan bakal timbul. Langkung ti kantos, Brand Manager anjeun kedah masihan sakalian usaha komunikasi dina internal sapertos anjeunna sacara éksternal. Aranjeunna kedah janten penginjil sareng palatih pikeun sadaya padamel anjeun. Jasa jasa anjeun, produk anjeun, sareng anu utamina, jalma anjeun mangrupikeun médium pangageungna pikeun komunikasi mérek anjeun. Kumaha kabarna?

One comment

  1. 1

    Kuring ngarasa bagja pisan, salaku pangusaha ngamimitian, parantos diajar ngeunaan jejaring sosial sareng branding diri ti mimiti. Dina tulisan anu anjeun rujuk, panulis nekenkeun poin-poin ieu: "kasadaran, aksésibilitas, nilai, diferensiasi relevan sareng sambungan émosional." Kuring ngusahakeun nganiaya titik-titik ieu nalika kuring tumuwuh. Fokus kuring ayeuna masihan nilai gratis, pikeun ngawangun kredibilitas. Tambih Deui, kuring henteu kabeungharan ku birokrasi anu ambruk. BTW, kuring ngalakukeun hébat!

    Vince, prop tunggal, seller eBay, kumaha-ka panulis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.