Naon Warna Nyarios Ngeunaan Merk Anjeun

Naon Kelir Nyarios Ngeunaan mérek anjeun sateuacanna

Warna sok janten topik anu narik ati sareng mangrupikeun infografis paling populér anu kami bagikeun dina blog. Karesep warna ku génder, warna logo tina wéb, sareng naha henteu jualan dampak warna parantos sadayana infografis kami ngajalankeun. Infographic ieu ti Marketo sareng Column Five nyayogikeun sudut pandang anu béda… naon warna ngomong ngeunaan mérek anjeun.

Marketo: Merek anu paling kawéntar di dunya dihartikeun ku warna na. Pikirkeun lengkungan emas McDonald's, nami Jet Blue, sareng slogan UPS, Naon anu tiasa dilakukeun Brown pikeun anjeun? Perusahaan-perusahaan ieu, sareng seueur deui anu sanés, sacara strategis nganggo warna dina logo, halaman wéb, sareng produk na pikeun daya tarik pikeun palanggan.

Naon Warna Nyarios Ngeunaan Merk Anjeun

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.