Kedah Anjeun Cirian Média Dibagi Anjeun?

Depositphotos 19735551 s

Kami damel sareng seueur perusahaan téknologi pamasaran pikeun ngembangkeun eusi sareng panilitian anu jero pikeun infographics, whitepaper, video sareng stratégi pamasaran konténna sacara gembleng. Kanggo sabagéan ageung, urang salawasna nyobian ngamangpaatkeun kakuatan mérekna. Penting pikeun ngagaduhan sora sareng visual pakait sareng perusahaan atanapi produk atanapi jasa na dina bahan anu aranjeunna sebarkeun.

Nempatkeun saukur, brand Anjeun nyaéta naon anu dipikirkeun ku prospek anjeun nalika anjeunna ngupingkeun nami mérek anjeun. Éta sadayana anu panginten masarakat terang yén terang ngeunaan tawaran mérek nami anjeun - kadua faktual (mis. Éta dina kotak Robin-endog-biru), sareng émosional (mis. Éta romantis). Ngaran mérek anjeun aya sacara obyektif; jalma tiasa ningali éta. Éta dibereskeun. Tapi mérek anjeun ngan ukur aya dina pikiran batur. Jerry McLaughlin, Naon ari mérekna?

Dina waktos anu sanés, kami henteu milih mérek média distribusi aranjeunna. Sering éta nalika urang ngembangkeun infografis. Média anu disebarkeun sapertos whitepaper sareng infografis gaduh kasempetan anu langkung ageung pikeun dibagi di situs. Nalika aranjeunna némbongan salaku hiji iklan ageung, sanaos, éta bakal ngaraoskeun kasempetan pikeun ngabagi-bagi eusi éta. Anjeun kedah nangtoskeun kumaha kuatna pikeun mérek eusi anu disebarkeun sareng naha éta bakal nganyenyeri kamampuanna pikeun dibagi.

Salaku conto, kami parantos ngerjakeun a séri infografis pikeun Angie's List. Daptar Angie ngagaduhan mérek anu luar biasa dipercaya sareng kuat dina sareng kaluar wéb anu ngagunakeun merekna éta henteu kawéntar. Jalma-jalma bakal condong bagikeun konténna kusabab éta dipercaya sareng dikenal. Pariksa a Pitunjuk pikeun Perawatan Gigi jeung Hiji Usum ku Pitunjuk Musim pikeun Lansekap sareng Perawatan padang rumput hejo. Kami parantos ngamangpaatkeun mérek, gaya sareng logo Angie's List dina unggal infografis:

perawatan-musim-ka-lansekap-sareng-halaman

Dina waktos anu sanés, kami damel sareng perusahaan anu henteu dikenal sareng henteu ngagaduhan mérek anu kuat, janten kami fokus kana carita anu aya tibatan mérek perusahaan pikeun ngahasilkeun infographic anu kuat anu suksés, dibagi sacara lega, sareng ngarahkeun pangguna ka halaman badarat dimana aranjeunna tiasa fokus kana masalah tibatan perusahaan. Kami malah ngamangpaatkeun téma Lebaran kumargi infographic na parantos waktosna sakitar Lebaran!

kumaha-pikeun-nyegah-narekahan

Fokus urang di tukang nyaéta pikeun nyebarkeun topik tanpa mérek luar biasa anu tiasa ngajantenkeun penerbit online henteu ragu ngeunaan ngabagi infographic. Sareng éta hasil!

Masih, dina waktos anu sanés, kami parantos ngadorong serangkaian infografis anu mérek pisan per situs klien tapi henteu sacara terang-terangan pariwara mérekna. Kami hoyong séri infographic ngawangun otoritas dina industri na sacara tenang sahingga penerbit ngabagi média sareng henteu sadar yén aranjeunna mérek pisan ... éta katingalina siga aranjeunna sadayana ngagaduhan gaya anu sami. Kalayan unggal infographic, distribusi ngalegaan. Hanjakalna, klien (kaliru) rebranding saatos ngantunkeun kami sareng aranjeunna kaleungitan sadaya moméntum anu parantos diwangun janten kuring henteu pamer.

Ngeunaan strategi jangka panjang ieu, tujuan kami pikeun perusahaan ieu ditingali salaku sumber kaahlian dina industri aranjeunna. Kalayan kecap sanésna - kami nganggo infografis ka ngawangun mérekna, henteu museur ka dinya.

Kumaha anjeun mérek média anu disebarkeun anjeun tiasa mangaruhan pisan kana kamampuanna kanggo dibagi. Merk anu kuat tiasa mareuman penerbit online - henteu paduli kakuatan video, infographic atanapi whitepaper. Kami meunang pitched unggal dinten dina infographics dina industri pamasaran - sareng urang sering nolak conto-conto éta dimana dasarna iklan raksasa. Penerbit henteu hoyong ngaiklan kanggo Anjeun, aranjeunna hoyong ngamanpaatkeun média hébat anu parantos anjeun kembangkeun pikeun ngawangun nilai sareng pemirsa. Ngahaja dina jero mérek anu anjeun anggo nalika ngembangkeun kontén anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.