Naha Kasatiaan Brand Sabar Paéh? Atanapi Kasatiaan Palanggan?

Kasatiaan Brand parantos Paéh

Iraha waé kuring nyarioskeun kasatiaan mérek, kuring sering ngabagi carita kuring sorangan nalika mésér mobil kuring. Salami langkung ti dasawarsa, kuring satia ka Ford. Abdi resep kana gaya, kualitas, daya tahan, sareng nilai jual unggal mobil sareng treuk anu dipésér ti Ford. Tapi éta sadayana robih sakitar dasawarsa ka pengker nalika mobil kuring ngémutan.

Iraha waé suhu turun di handap beku sareng kalembabanna luhur, panto mobil kuring bakalan kabuka. Kalayan kecap séjén, sakali anjeun muka panto anjeun moal tiasa nutupkeunnana. Saatos sababaraha musim bahaya nahan panto samping supir kuring ditutup, dealer anu kuring mésér mobil éta tina nampik damel deui sacara gratis. Kuring neuteup teu percaya ka perwakilan sareng ngawartosan éta henteu pernah leres-leres dibenerkeun mangtaun-taun. Manajer ngabantah pamundut kuring sareng nyatakeun yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun peringatan per kabutuhan Ford sareng kedah ngawitan ngeusi batre kuring unggal-unggal kuring nyandak mobilna.

Sateuacan momen éta, kuring satia kana mérek. Nanging, éta robih sakedap nalika kuring sadar yén mérekna henteu satia ka kuring.

Kuring jadi kesel yén nyetir Ford kuring meuntas jalan sareng dagang mobilna pikeun Cadillac anu énggal. Sababaraha bulan ka hareup, kuring ngobrol putra abdi kaluar tina ngagaleuh Ford sareng anjeunna ngagaleuh Honda. Janten, kirang ti $ 100 dina damel, Ford kaleungitan 2 penjualan mobil énggal ku henteu mastikeun yén kuring diurus salaku nasabah.

Sarerea sok naroskeun naha henteu kasatiaan mérek parantos maot. Kuring yakin urang kedah naroskeun anu sabalikna, nyaéta kasatiaan palanggan maot?

Ngan 23% konsumén anu satia kana mérek mana waé Kunaon? Nya, sukur ku Internét dina ujung jari urang, urang ngagaduhan pilihan. Kadang ratusan pilihan. Henteu perlu pikeun satia kana mérek anu bermasalah, konsumén tiasa nyéépkeun 30 detik sareng mendakan mérek anyar. Sareng panginten mérek anu langkung raoseun pikeun bisnis konsumen.

Kunaon Konsumén putus sareng mérek?

  • 57% konsumén putus ku mérek nalika aranjeunna ulasan négatip tetep teu dibaju sedengkeun produk anu sami teras-terasan ditawarkeun
  • 53% konsumén putus ku mérek nalika parantos aya kabocoran data sareng ngalanggar data
  • 42% konsumén putus ku mérek nalika aya euweuh layanan palanggan langsung / real-time sokongan
  • 38% konsumén putus ku mérek nalika aya henteu aya penjualan sareng promosi anu tepat waktuna atanapi nawaran

Dina dunya diskon sareng barang-barang anu tiasa dianggo, kuring yakin usaha-usaha parantos kaleungitan harga pelanggan anu satia. Taun demi taun, kuring ngabantosan usaha ngadorong langkung seueur pangarah sareng akuisisi pikeun produk sareng jasa na. Nalika aranjeunna naroskeun ka kuring naon anu tiasa aranjeunna lakukeun langkung saé, kuring ampir-ampiran mimiti naroskeun ka aranjeunna ngeunaan program ingetan sareng kasatiaan aranjeunna. Éta henteu waras pikeun kuring yén perusahaan bakal nyéépkeun ratusan atanapi rébuan dolar pikeun kéngingkeun palanggan, tapi bakal nolak éta pangalaman palanggan anu tiasa ngarugikeun bagian tina éta.

Malah salaku agénsi, kuring parantos ngerjakeun strategi ingetan. Nalika kuring ngagaduhan sababaraha omzet pagawé taun ayeuna, kuring sono sababaraha harepan sareng klien. Sateuacan kuring kaleungitan klién, kuring pendak sareng aranjeunna, diskon kontrakna, sareng nyayogikeun pilihan kumaha urang tiasa ngalaksanakeun padamel. Kuring terang kumaha sesahna pikeun kéngingkeun kapercayaan tina palanggan sareng nalika éta aya résiko, kuring terang kuring kedah naékkeun sareng nyobaan leres. Éta henteu tiasa dianggo unggal waktos, tapi langkung saé tibatan dipecat sareng muterkeun palanggan kénca sareng katuhu.

Kami ngan ukur ngabagi infographic ti Bolstra dina ROI tina Kasatiaan Palanggan. Platform kasuksésan palanggan sapertos anu aranjeunna dianggo pikeun ngadidik pagawé internal, ngaidentipikasi masalah anu ngadorong konsumén pikeun ninggali, sareng ngabantosan anjeun ngukur pangaruh kasuksésan palanggan dina kameunangan mérek anjeun. Organisasi anu mateng ningali yén kameunangan aranjeunna sacara total kapangaruhan parah nalika ingetan pelangganna turun. Sareng ngeusian ember ngan ukur bakal jalan dugi ka béak artos - anu urang tingali ku seueur ngamimitian.

Ieu infographic lengkep tina Rave Review, Kasatiaan Brand parantos Paéh:

Kasatiaan Brand parantos Paéh

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.