Kasampurnaan Brand parantos Paéh

merek pulisi karusuhan

Dina sababaraha minggu ka tukang kuring kantos nyarios sareng sababaraha perusahaan anu nyobian nyebarkeun strategi pikeun nungkulan hasil mesin pencari négatip ngeunaan perusahaan, produk atanapi jasa na. Ieu baheula tiasa pikeun ngajaga mérek anu sampurna sababaraha taun ka pengker. Upami hal goréng kajantenan, anjeun tiasa mayar kanggo ngaleungitkeun masalah atanapi nyapu handapeun karpét janten teu aya anu mendakanana.

Ieu henteu tiasa dianggo deui. Kaunggulan jaringan sosial, situs ulasan bisnis sareng blogging parantos nyayogikeun pedang anu kesel ku pedang anu gedé pikeun nyerang jantung merek anjeun. Konsumén kerusuhan (kadang-kadang pikeun alesan anu saé) sareng manajer mérek karaos henteu mampuh.

Kasampurnaan mérek parantos maot.

Éta sanés janten pilihan pangatur mérek atanapi CMO pikeun ngajaga integritas mérek. Éta ayeuna tanggung jawab unggal pagawé dina organisasi. Entong nyobian nyéépkeun iteuk ageung atanapi gas panon ogé. Salah saurang pengacara perusahaan anu ngagulkeun ngirim hiji lirén sareng liren tiasa nyetél éta Pangaruh Streisand dina gerak.

Perusahaan-perusahaan ieu ningali kuring teu berdaya, hoyong kuring mastikeun yén kuring sanggup ngalereskeun masalahna. Henteu jalan sapertos kitu. Éta moal jalan deui sapertos kitu. Kasampurnaan mérek parantos maot. Manajemén reputasi, transparansi, sareng jasa palanggan anu hébat mangrupikeun perlindungan pelindung mérek. Upami perusahaan anjeun badé ngawangun reputasi hébat, éta dimimitian ku jasa palanggan hébat.

Upami anjeun hoyong maéhan a awon carita dina halaman hasil search engine, anjeun kedah langkung damel salaku perusahaan pikeun nyiptakeun alus carita ngadamel halaman hasilna gantina. Seueur, langkung sesah.

Kitu ogé, dinten pikeun ngamanipulasi konsumén seolah-olah éta zombie tanpa pikiran parantos réngsé ogé. Konsumén ayeuna maca, ngadangukeun, ngabahas sareng nalungtik kaputusan pameseranana. Warta anu saé nyaéta konsumén tong ngarepkeun kasampurnaan deui ... tapi aranjeunna ngarepkeun kajujuran. Upami anjeun gaduh halaman rating produk anu pinuh ku 5-bintang, sababaraha panilitian parantos nunjukkeun yén konsumén moal mendakan ulasan anu dipercaya. Kalayan kecap séjén, anjeun tiasa kaleungitan konsumén upami merk anjeun katingali sampurna. Wow.

Merek teu sampurna

Kami henteu tiasa ngendalikeun pesenna kecuali urang tiasa hirup dugi ka harepan naon anu urang pikahoyong ku merk. Kami henteu tiasa nutupan kasalahan deui, urang kedah terang-terang ngeunaan éta. Umur tina kasampurnaan mérek aya di antara urang - sareng pikeun suksés urang kedah kabuka sareng jujur ​​ngeunaan produk sareng jasa urang ... saé atanapi goréng. Nalika perusahaan anjeun henteu sesuai sareng anu diarepkeun (anu bakal kajadian), anjeun kedah réaksi gancang pikeun menerkeun masalah éta. Abdi nyarankeun anjeun pikeun ngaréspon négatip dina halaman rumput anjeun nyalira. Langsungkeun patalimarga dimana anjeun ngagaduhan mikropon tibatan ngahargaan sumber anu teu pantes janten sorotan.

Upami perusahaan anjeun ngagaduhan hasil search engine négatip, ajak konsumén anu juara mérek anjeun pikeun ngamajukeun anjeun dina situs nyalira, profilna, jaringan sareng / atanapi blogna. Anjeun henteu tiasa ngaleungitkeun naon-naon anu négatip dina Internét, tapi anjeun tiasa ngamajukeun positip.

Nalika perusahaan anjeun sesuai sareng anu diarepkeun, anjeun bakal mendakan langkung gampang pikeun ngatur mérek anjeun sacara épéktip.

One comment

  1. 1

    Sapertos tulisan hébat Doug. Abdi henteu tiasa satuju sareng anjeun deui. Bentang manajer mérek parantos robih naha aranjeunna resep atanapi henteu. Aranjeunna (sareng kami) bakal suksés sareng gagal kalayan kamampuan pikeun kabuka sareng jujur ​​ngeunaan produk sareng jasa na? alus, goréng, atawa acuh.

    jascha
    @kaykas

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.