Brand.net: Precision Geographic sareng Data-Driven Display Advertising

bersih mérek

Kamari kuring tuang siang sareng sobat dalit Troy Bruinsma, éksékutip penjualan sareng pamasaran anu saé. Sababaraha taun ka pengker, kami damel dina kampanye surat langsung pikeun Troy nalika anjeunna damel di perusahaan kabel. Ngagunakeun pembersih data, data nasabahna, data langgananna, data demografi sareng SEUNGGALAN padamelan ... kami tiasa profil palanggan anu ayeuna sareng ngaidentipikasi, ku rumah tangga, kulawarga mana anu kurang kamungkinan ngalanggan bungkus kabel atanapi saluran khusus. Éta strategi anu luar biasa!

Maju sareng ayeuna Troy damel Valassis, sareng ngenalkeun kuring kana naon anu parantos aranjeunna kerjakeun sareng Brand.net. Brand.net ngagaduhan solusi pamasaran digital anu ngalangkungan rangkay tanding 2,000+ sumber data propriétari sareng sindikasi - disusun kana platform jaringan iklan tunggal.

jeung Brand.net, Pangiklan dikuatkeun pikeun ngahontal pamirsa anu ditargetkeun dina skala dina kualitas, tampilan berdampak tinggi, lingkungan video sareng mobile. Brand.net sacara konsistén ngaleungitkeun tujuan kampanye anu paling penting pikeun pangiklan mérek, nyayogikeun kasuksésan ngalangkungan online, kasadaran sareng mésér offline.

Sistem ieu dimurnikeun dugi ka dibagi kana Zona Target Target ... dasarna daérah alamat IP anu bakal ngijinkeun pangiklan ningalikeun iklan di zona géografi anu ditarget mikro. Sakumaha Troy ngajelaskeun, ieu tiasa nyayogikeun mobil otomatis pikeun propil palangganna sareng nampilkeun iklan dina situs anu aya hubunganana sareng jaringan iklanna khusus pikeun jalma anu jarak ti lokasi aranjeunna.

Wah… bayangkeun éta! Jaringan iklan dikembangkeun pikeun ngaidentipikasi, nargétkeun sareng nyambungkeun pangiklan kana prospek pangsaéna.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.